Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ!ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΑΜΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ 77χρονο


ΕΚΤΑΚΤΟ!ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΑΜΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ 77χρονο

Είτε μέσω Facebook, είτε μέσω Twitter έχουν κιόλας οργανωθεί συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην μνήμη του 77χρονου που έδωσε τέλος στην ζωή του στο Σύνταγμα, οι οποίες είναι σε εξέλιξη. 

Πλήθος κόσμου αρχίζει και συγκεντρώνεται στην Πλατεία Συντάγματος από απλούς ανθρώπους, νέους, ηλικιωμένους και οικογενειάρχες για να τιμήσουν τον 77χρονο συνταξιούχο που έδωσε τέλος στη ζωή του μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων πολιτών.


Μεγάλη ομάδα φοιτητών προς στιγμήν έκλεισαν την Λεωφόρο Αμαλίας, αλλά η αστυνομία δεν αντέδρασε παρακολουθώντας διακριτικά τις εξελίξεις. Λίγο αργότερα, ο κόσμος συγκεντρώθηκε μόνο στην πλατεία Συντάγματος και δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία η Αμαλίας.

Τριγύρω από το σημείο της αυτοκτονίας επικρατεί το αδιαχώρητο από κόσμο που έχει συγκεντρωθεί στο σημείο ως ένδειξη σεβασμού στον 77χρονο συνταξιούχο.

Στα "πηγαδάκια" των συγκεντρωμένων κυριαρχεί το θέμα της κρίσης και των συνεπειών της, οι οποίες ήταν αυτές που κυριολεκτικά όπλισαν το χέρι του 77χρονου άντρα.

Οι «Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας» οργανώνουν το απόγευμα την 34η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής και την αφιερώνουv στον 77χρονο. 
ΕΚΤΑΚΤΟ!ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΑΜΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ 77χρονο ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: