Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ...ΚΑΙ "ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ"...Βίντεο


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ...ΚΑΙ "ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ"...Βίντεο

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ.

ΤΑ "ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ" ΤΟ ΕΘΕΣΑΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:
"Σ΄ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ. ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟ. ΑΦΕΝΟΣ ΘΑ ΚΡΑΤΑΜΕ Μ΄ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΤΑΞΙΑ Ή ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ... ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΙΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΠΛΕΞΟΥΜΕ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΙΤΕ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ Ή ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΩΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΞΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ, ΟΜΩΣ, ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΟΥΣ... ΠΡΕΠΕΙ, ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΙ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΤΗΣ. ΑΝ, ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ."

"ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ" - ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ 7TA ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΜΙΑΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ. ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ "Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ" ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟ ΦΡΙΚΑΛΕΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΣΚΕΝΑΖΙΜ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΣΕΦΑΡΑΔΙΜ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. ΠΟΣΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΡΥΒΕΙ, ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΡΟΝΙΑΣ-ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: