Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΡΟΪΚΑ: Ζήτησε 25.000 απολύσεις, 40% μείωση των συντάξεων και 25% μείωση των μισθών!


ΤΡΟΪΚΑ: Ζήτησε 25.000 απολύσεις, 40% μείωση των συντάξεων και 25% μείωση των μισθών!

 
Η τρόικα αμφισβητεί ευθέως πλέον την ικανότητα της κυβέρνησης να λύσει προβλήματα. Προκειμένου να συζητήσει ξανά μαζί της ζητά 40% μείωση των συντάξεων, 25% των μισθών και 25 χιλιάδες απολύσεις τη... Δευτέρα. 

Με αυτές τις συνθήκες είναι πραγματικά απορίας άξιο πως η κυβέρνηση επιχείρησε να πείσει μετά την τηλεδιάσκεψηΠαπανδρέου- Σαρκοζί- Μέρκελ ότι όλα ... πάνε καλά. Ο Ευ. Βενιζέλος βίωσε και την προσωπική αμφισβήτηση στο πρόσφατο Γιουρογκρούπ, καθώς οι συνάδελφοί του του εξήγησαν πως αυτά που λέει δεν βγάζουν νόημα! 

Ο υπουργός Οικονομικών αναγκάστηκε να διαρρεύσει τη συνομιλία του Γ. Παπανδρέου με τους ηγέτες της Γαλλίας και της Γερμανίας, ώστε να τον αναγκάσει να επιστρέψει στην Αθήνα. Στόχος του είναι ένα γρήγορο τέλος. Ο Γ. Παπανδρέου προσανατολίζεται σε διάγγελμα. Μπορεί να ζητήσει συγκυβέρνηση με τη ΝΔ, μπορεί να προτείνει και υπουργό Οικονομικών ευρύτερης αποδοχής.
http://enaigeira.blogspot.com/2011/09/25000-40-25.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FCIAE+%28%CE%95%CE%9D+%CE%91%CE%99%CE%93%CE%95%CE%99%CE%A1%CE%91%29 ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

UTAH- it's ARYAN with KARL ROVE- and for RIZAFF- RUTH was too and so was STAN!
And not only that, SOKRTHE made no bones about SCULLS- OREGON with MPEARLL!
And either did JONSO!
WHY THE FUCK NOT?
They had HYDRA- OSIRIS- PETWOOD!
And they had RICK the PRICK with RUSH!
And , to triple their ASSIT, they had TEDTOT- ODISPA-
AK'S!
OLIVER NORTH.
ROBERT GATES.
And the QUEEN got APPYR and she became
" BELIEFER" in GESSIS!
With HYLAR.
SIEG HEIL- RED ROOMS!