Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Σενάρια για μείωση πληθυσμού και έλεγχου στις ΗΠΑ μετά από την συνεχιζόμενη μόλυνση από ραδιενέργεια από την Ιαπωνία.


Σενάρια για μείωση πληθυσμού και έλεγχου στις ΗΠΑ μετά από την συνεχιζόμενη μόλυνση από ραδιενέργεια από την Ιαπωνία.

Ένα αγωνιώδες και επίκαιρο άρθρο από τον Alfred Lambremont Webre που δημοσιεύεται στο examiner.com αναφέρει ότι ανεξάρτητοι επιστήμονες όπως ο Leuren Moret έχει δηλώσει ότι στα δυτικά παράλια των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά, το Μεξικό, και η Χαβάη έχουν σκοπίμως μολυνθεί με επικίνδυνη ακτινοβολία από της 11 του Μαρτίου του 2011 μετά τον "σεισμικό" πόλεμο και της πυρηνικής κατάρρευσης στο εργοστάσιο στη Fukushima, Ιαπωνίας.....

Χάρτης με πρόσφατες μετρήσεις 28/3/2011 (Cs 137 Bq/m3) κάλυψης ακτινοβολίας στην Αμερική και Ευρώπη. "Οι δυτικές ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών του Καναδά, του Μεξικού, είναι οι σημαντικότερες περιοχές παραγωγής τροφίμων για τη Βόρεια Αμερική. Η ακτινοβολία από το σεισμό στην Ιαπωνία και τα πυρηνικά γεγονότα στη Fukushima ήταν σκόπιμα, για να καλύψουν με ραδιενέργεια όλη η γη μας και τα τρόφιμα με ακτινοβολία.
" Οι Αμερικανικές και καναδικές αρχές Υγείας παραπληροφορούν το κοινού σχετικά με τους κινδύνους της ακτινοβολίας. Στη Καλιφόρνια η δόση στη rad επίπεδα έχουν διπλασιαστεί η τριπλασιαστεί από τον Μάρτιο του 11 και δεν μπορείς πουθενά να κρυφτείς. "
"Ο σκοπός του παρόντος πυρηνικού ατυχήματος - πολέμου είναι να επιτεθούν στην υγεία και στο γονιδίωμα της Βόρειας Αμερικής αφού ο πληθυσμός εκτίθεται στη ύπουλη ακτινοβολία, με στόχο να μειώσουν τον πληθυσμό της Βόρειας Αμερικής, και να καταστήσουν τους μελλοντικούς ανθρώπους λιγότερο υγιείς και λιγότερο ανθεκτικούς στην παγκόσμια νέα παγκόσμια τάξη."


"Οι ειδικές υπηρεσίες που υπάρχουν σε έθνη-κράτη εκτελούν σιωπηρά και ύπουλα αυτές τις επιθέσεις και τα προγράμματα ακτινοβολίας σε πράξει ως μέρος της Agendaς 21, ένα πρόγραμμα μείωσης του πληθυσμού που είχε διατυπώσει, ο Χένρι Κίσινγκερ όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ αναφέροντας την ύπαρξη, μια βαθιάς λειτουργικής ομάδας συμφερόντων σε βάρος του πληθυσμού του πλανήτη.


onairnews.blogspot



Δεν υπάρχουν σχόλια: