Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Παρουσιάζουν το 666 να συνθλίβει τον Σταυρό σε όλες τις μπάλες του μουντιάλ!

Παρουσιάζουν το 666 να συνθλίβει τον Σταυρό σε όλες τις μπάλες του μουντιάλ!




























Όλος ο πλανήτης έχει δει τη μπάλα του παγκοσμίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου που γίνεται στην Βραζιλία. Όταν όμως σε ένα τέτοιο γεγονός παγκοσμίου ενδιαφέροντος, τόσα δισεκατομμύρια ζευγάρια μάτια ανθρώπων είναι στραμμένα πάνω σε κάποιες εικόνες, σιγά μην άφηναν οι ιλουμιτζήδες την ευκαιρία να πάει χαμένη. Προσπαθούν με υποσυνείδητα μηνύματα να επηρεάσουν τη σκέψη μας αλλά και να δημιουργήσουν πόλο έλξης σε μια συγκεκριμένη μελλοντική κατάσταση την οποία προετοιμάζουν και θέλουν να μας επιβάλουν. Όργανό τους έγινε και η συγκεκριμένη μπάλα.  
Ας δούμε τι συμβολίζουν τα σχήματα που ¨κοσμούν¨ το τόπι που κλωτσούν πανάκριβα κοστολογημένα πόδια επ’ ωφελεία των πολυεθνικών εταιρειών και καθηλώσεως των μαζών. Κατ’ αρχάς ρίχνοντας κάποιος μια φευγαλέα ματιά στα σχήματα και χρώματα με τα οποία είναι ζωγραφισμένη η μπάλα, νομίζει ότι απλά έχουν μια συμμετρία στον σφαιρικό σχήμα της και της δίνουν ελκυστική όψη μοναδικότητας. Κατορθώνει να εγκλωβίζει τα βλέμματα και αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός των σχεδιαστών της. Η ευφορία που αισθάνεται ο θεατής, δεν του επιτρέπει πολλές φορές να δει κάτι περισσότερο. Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται η συγκεκριμένη μπάλα.

Ο σχεδιασμός της δεν είναι καθόλου, μα καθόλου, τυχαίος. Τα πολύχρωμα σχήματα δημιουργούν το 666 με τέτοιο τρόπο που ήδη είναι γνωστός και έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλα εμπορικά ή άλλου τύπου σήματα. Το πώς σχηματίζουν το 666 φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

Τα λευκά τμήματα σχηματίζουν τον Σταυρό. Το σύμβολο των χριστιανών. Όπως φαίνεται, άρχισε ήδη να αλλοιώνεται το σχήμα του Σταυρού. Έχουν ήδη χαθεί οι ευθείες γραμμές που καθορίζουν το ακριβές περίγραμμά του και τα χρώματα έχουν μια τέτοια δυναμική που θέλουν να τον εξαφανίσουν τελείως. Αυτό ακριβώς μας λέει η μπάλα: το 666 συνθλίβει τον Σταυρό.

Ίσως όλα αυτά να είναι λίγο δύσκολο για κάποιους να τα δουν, διότι είναι αλήθεια πως η κυρτή επιφάνεια της μπάλας, σε συνδυασμό με τις περιστροφές της, να μην παρουσιάζουν ευκρινή εικόνα τα πολύχρωμα σχέδια, γι αυτό ας κοιτάξουν την παρακάτω εικόνα όπου φαίνονται τα ζωγραφισμένα σχέδια της μπάλας σε επίπεδη επιφάνεια.

Προσέξτε επίσης το εξής. Όταν εισέρχονται οι ομάδες στο γήπεδο, θα δείτε ότι η μπάλα είναι πάντα τοποθετημένη με την ίδια όψη προς τον τηλεοπτικό φακό και ότι ο φακός κάνει ζουμ επάνω της, στο 666, πριν την πάρουν οι διαιτητές στα χέρια τους. Και το τελευταίο. Τα άσπρα στίγματα στο μαύρο χρώμα τι είναι; Είναι άστρα στο μαύρο του διαστήματος. Δεν είναι τυχαία βαλμένα εκεί. Να θυμάστε μόνο τη λέξη «διάστημα» προς το παρόν για το θέμα του μουντιάλ.
Χρήστος Μαντζιάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: