Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014

Mαλαισία: Έχουμε στοιχεία για το Boeing αλλά δεν μπορούμε να τα δημοσιοποιήσουμε

Mαλαισία: Έχουμε στοιχεία για το Boeing αλλά δεν μπορούμε να τα δημοσιοποιήσουμε


Mεγαλώνει το μυστήριο γύρω από το μοιραίο Boeing με την Μαλαισία να ανακοινώνει σήμερα πως «έχουμε στοιχεία για το αεροσκάφος, τα οποία όμως δεν μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε». Συγκεκριμένα, σε σημερινή της ενημέρωση η Μαλαισία έκανε γνωστό πως υπάρχουν στοιχεία τα οποία περιλαμβάνουν δεδομένα από ραντάρ αλλά και ηχογραφήσεις από την ασφάλεια του αεροδρομίου. Η ενημέρωση η οποία έγινε στο Metropark Lido Hotel στο Πεκίνο επικεντρώθηκε στα αποτελέσματα των αναλύσεων των δορυφόρων που οδήγησαν τη Μαλαισία στο συμπέρασμα ότι η πτήση MH370 χάθηκε μια για πάντα κάπου το νότιο Ινδικό Ωκεανό.

Την ίδια ώρα, οι έρευνες για την ανεύρεση των συντριμμιών και των μαύρων κουτιών του Boeing 777 της εταιρείας Malaysia Airlines, οι οποίες είχαν διακοπεί λόγω της κακοκαιρίας, επανελήφθησαν σήμερα στον Ινδικό Ωκεανό όπου φαίνεται πως έχει συντριβεί το αεροπλάνο κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.

Οι σφοδροί άνεμοι που συνοδεύονταν από ισχυρές βροχοπτώσεις είχαν οδηγήσει χθες, Τρίτη, σε διακοπή των ερευνών που οργανώνονται από το Περθ, τη μεγάλη πόλη της δυτικής Αυστραλίας που βρίσκεται σε απόσταση 2.500 χλμ. από την εκτεταμένη ζώνη των ερευνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: