Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κάποιος έκλεισε τα συστήματα επικοινωνίας του αεροπλάνου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κάποιος έκλεισε τα συστήματα επικοινωνίας του αεροπλάνου
Σύμφωνα με δημοσιεύματα των διεθνών ΜΜΕ, δυο αξιωματικοί των ΗΠΑ υποστηρίζουν ότι κάποιος, μέσα από το χαμένο αεροπλάνο της Malaysia Airlines, έκλεισε σκοπίμως τα δυο συστήματα επικοινωνίας
Όπως μεταδίδουν το ABC News και η Daily Mail, πιθανότατα πρόκειται για ενέργεια κάποιου που βρισκόταν μέσα στο χαμένο αεροσκάφος.
Οι ειδικοί από τις ΗΠΑ φαίνεται ότι οδηγούνται σε αυτό το συμπέρασμα καθώς διαθέτουν στοιχεία τα οποία δείχνουν ότι τα δύο συστήματα δεδομένων, το data reporting σύστημα και το transponder που δίνει στίγμα στα ραντάρ εδάφους έκλεισαν σε διαφορετικές χρονικές φάσεις.
Το πρώτο εκτιμάται ότι έκλεισε στις 1:07 τα ξημερώματα, ενώ το δεύτερο 14 λεπτά αργότερα, στις 1:21.
Η πηγή αναφέρει ότι κάτι τέτοιο πιθανότατα αποκλείει το ενδεχόμενο ατυχήματος ή κάποιας βλάβης στο αγνοούμενο Boeing. 
Οι Αμερικανοί αποκτούν πιο ενεργό ρόλο  στις έρευνες μετά τη διάψευση από τις αρχές της Μαλαισίας ότι το αεροπλάνο πετούσε για περίπου τέσσερις ώρες μετά το τελευταίο στίγμα και όπως είχε μεταδώσει το απόγευμα της Πέμπτης το δίκτυο του Sky News.
Eντείνονται οι έρευνες στον Ινδικό ωκεανό και σε πιο βαθιά νερά, μεταδίδει το CNN.
Αμερικανικά στρατιωτικά πλοία και αεροπλάνα μετέχουν πλέον ενεργά στις έρευνες που διεξάγει η κυβέρνηση της Μαλαισίας. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου, Τζέι Κάρνεϊ, υπάρχουν ενδείξεις ότι το αεροπλάνο έχει πέσει στον Ινδικό Ωκεανό.
Διαβάστε επίσης:


Read more: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/417716/apokalypsi-kapoios-ekleise-ta-systimata-epikoinonias-toy-aeroplanoy#ixzz2vwEyIXv9

Δεν υπάρχουν σχόλια: