Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ UFO ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ.... ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΙ ΛΑΜΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ!!!!! ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ...... ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!!!!

ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ UFO ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ.... ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΙ ΛΑΜΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ!!!!!
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ...... ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ  ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!!!!  



Αυτό το απίστευτο βίντεο δείχνει τη στιγμή που ένα επιθέσεις UFO και καταστρέφει μια βάση των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν .

Το δεύτερο κλιπ έναν λεπτό 35 , να ανεβάσει στο YouTube , αρχίζει με πλάνα από ένα μεγάλο , γκρι τριγωνικού σχήματος « σκάφος » αιωρείται στον ουρανό πάνω από την ανατολική πόλη της Asadabad .

Δεδομένου ότι το πλήρωμα του ΝΑΤΟ θωρακισμένο όχημα για να παρακολουθήσετε σε πρώτο πλάνο , φώτα που αναβοσβήνουν ξαφνικά flash φτύνουν πίσω από την κάτω πλευρά του μυστηριώδους αντικειμένου .

Είναι γρήγορα γίνεται εμφανές ότι το σκάφος έχει ανοίξει πυρ σε κάτι ή κάποιον , για μόλις ένα δευτερόλεπτο αργότερα , οι εκρήξεις μπορεί να δει και να ακούσει και μια τεράστια ποσότητα καπνού μανιτάρια στο στερέωμα .

Για μια στιγμή , το σύννεφο του καπνού είναι τόσο μεγάλος , η UFO είναι εντελώς κρυμμένη.

Στη συνέχεια, όμως ο χειριστής κάμερα κάνει ζουμ σε , που δίνει στους θεατές μια στενή επάνω του αξιοπρόσεκτο αντικείμενο .

Το βίντεο , με τίτλο UFO επιτίθεται στρατόπεδο των Ταλιμπάν , σύμφωνα με πληροφορίες γυρίστηκε από πεζοναύτες των ΗΠΑ Μάρτη του 2014 .

Οι χρήστες του YouTube έχουν γρήγορη να σχολιάσει την ταινία, η οποία έχει προβληθεί πάνω από 37.000 φορές από τότε που φορτώθηκε την Δευτέρα .

Ένα , Brian Hix , του οποίου το είδωλο είναι ένα τιγρέ γάτα , έγραψε : « στρατού των ΗΠΑ που ελέγχεται UFO επίθεση στρατόπεδο των Ταλιμπάν . "

Άλλοι οπαδοί social media ισχυρίστηκε ότι το σκάφος ήταν κηφήνας , ενώ κάποιοι επιμένουν ότι είναι ένα ψεύτικο .
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ!!!
VIDEO: Watch UFO attack Taliban camp in Afghanistan - Mirror Online
Δείτε τώρα το ίδιο βίντεο όπως πραγματικά τραβήχτηκε χωρίς επεξεργασία...τελικά πρόκειται για ένα ακόμα βίντεο που προσπαθεί να παραπλανήσει τον κόσμο....

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Αντιπαρέρχομαι τη τραγική(το λιγότερο) γραμματικη/σύνταξη/ορθογραφία του άρθρου, μιας και δεν "φέρετε καμία ευθύνη". Και τώρα στο "ζουμί" της υπόθεσης, το βίντεο είναι ψεύτικο. Εδώ είναι το γνήσιο, μη επεξεργασμένο, βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=8oTjTufJnXI , σαν να λείπει κάτι ε?

ΣΕΡΑΦΙΝΟ είπε...

ΣΕ ΕΠΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ.....ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΤΟ (((ΟΤΙ ΛΑΜΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ))) ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣ.....ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΕΡΝΑΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΣΤΙΟΤΟΠΟ....ΘΕΟΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ.....ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ....ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ!!!!!

ΣΕΡΑΦΙΝΟ είπε...

ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ....... http://3otiko.blogspot.gr/2012/02/ufo.html