Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Alien Invasion - ΗΠΑ στρατιωτικά σχέδια εναντίον μιάς εξωγήινης εισβολής-Βίντεο


Alien Invasion - ΗΠΑ στρατιωτικά σχέδια εναντίον μιας εξωγήινης εισβολής.
Ο αμερικανικός στρατός κάνει τα σχέδια του σε περίπτωση εισβολής εξωγήινων.
 
Για όσους τα ξέρουν όλα, θα αγνοήσουν πιθανώς αυτό το βίντεο. Η μηχανή προπαγάνδας έχει ξεκινήσει, προετοιμάζοντας το κοινό για μια πιθανή"ψευδή επίθεση σημαία" από μια ανώτερη Alien πολεμική μηχανή!

Το τελευταίο δελτίο TPTB

Η Δρ Carol Rosin πρώην επιστήμονας της NASA έγινε μάρτυρας για τη γνωστοποίηση του έργου και μοιράζεται πολύ σημαντικές πληροφορίες μαζί μας. Κρατήστε στο μυαλό σας ότι αυτή η ανακοίνωση ήταν το 2001 πριν από το χτύπημα της 9/11 και μετά από τις απειλές της διεθνούς τρομοκρατίας κατά της Γης,μετά μας απειλούν με αστεροειδείς που πρόκειται να χτυπήσουν την Γη αλλά απέτυχαν και με αυτό, και συνειδητοποίησαν ότι επρόκειτο να χρειαστεί κάτι μεγαλύτερο ... όπως μια εξωγήινη απειλή! Η Δρ Carol Rosin εργαστείτε υπό τον Βέρνερ φον Μπράουν, επιστήμονα πυραύλων.Εκτός από την προειδοποίηση της Carol Rosin, θυμόμαστε την αξιοσημείωτη ομιλία του Ρόναλντ Ρέιγκαν στα Ηνωμένα Έθνη σχετικά με το πώς θα μπορούσε να ενοποιήσει τον κόσμο. (Νέα Τάξη Πραγμάτων),θα μας ένωνε μία εξωγήινη απειλή. Ρόναλντ Ρέιγκαν( σε 2,22 λεπτά): "Ένας υπαινιγμός, ότι ήδη γνώριζε τα σχέδια της (NWO Νέας Τάξης Πραγμάτων)


Μια μαζική κατάληψη του κινήματος μέσω μιας σταδιακής εισβολής εξωγήινων "ίσως και χρήση ολογραφικής τεχνολογίας « μαύρα όπλα στο χώρο »για τη δημιουργία παγκόσμιου χάους και πλήρους κατάρρευσης του« οικονομικού »σύστηματος....Φαίνεται ότι αρχίζουν να απελπίζονται και αποφάσισαν να παίξουν το τελευταίο χαρτί ως μέρος των σχεδίων 
έκτακτης ανάγκης, για να κρατήσουν την εξουσία.

Alien Invasion - ΗΠΑ στρατιωτικά σχέδια εναντίον μιάς εξωγήινης εισβολής-Βίντεο | Κατοχικά Νέα ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια: