Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014

ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ το τελευταίο τους χαρτί . Προσοχή σε όσα λένε για το 2012

ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ το τελευταίο τους χαρτί . Προσοχή σε όσα λένε για το 2012

Σημείωση Ελεύεθερης Επιστήμης: Έχουμε συνηθίσει την ξύλινη γλώσσα των πολιτικών. Και την "νεκρή" γλώσσα των ακαδημαϊκών. Απολαύστε ένα βίντεο με την τελευταία γραμματέα του Βέρνερ Φον Μπράουν. Συνηθίζεται στην ακαδημαϊκή κοινότητα και ειδικά ανάμεσα στους καθηγητές πανεπιστημίου να παρουσιάζεται ο ερευνητικός τομέας με ένα φωτοστέφανο. Όταν είσαι φοιτητής αισθάνεσαι οτι είσαι στο "ιερό" της έρευνας. Νομίζεις ότι όλα είναι καθαρά, όλα είναι φανερά. Δυστυχώς όμως.. Μεσα στην επιστημονική κοινότητα επικρατεί η συνομωσία, η απόκρυψη πληροφοριών, η απόκρυψη τεχνολογίας.. 
Ποιός έχει το ανάστημα απο τους σημερινούς ακαδημαϊκούς να συγκριθεί με τον φον Μπράουν; 
Να θυμίσω στους νέους επιστήμονες την δήλωση του φον Μπράουν, ότι την τεχνολογία που χρειάστηκε για τους πυραύλους την πήρε απο τα χειρόγραφα ενός αλχημιστή του μεσαίωνα. Ψάξ'τε στο διαδίκτυο να δείτε αν θα βρείτε κάτι που να αφορά αυτή τη δήλωση του φον Μπράουν. 
Έχει κανείς ακόμη αμφιβολίες ότι υπάρχει συνομωσία;
Ποιοί ελέγχουν την σημερινή επιστήμη; Τι μαθαίνουν οι σημερινοί φοιτητές για τον φον Μπράουν και τους αλχημιστές; Μήπως τελικά οι αλχημιστές δεν είναι παρανοϊκοί που μετέτρεπαν τον μόλυβδο σε χρυσό; 
Ως πότε τα παιδιά μας θα μαθαίνουν ψέμματα;άπό
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ: ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ το τελευταίο τους χαρτί . Προσοχή σε όσα λένε για το 2012 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: