Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Αποκάλυψη σοκ !!! Αυτόπτης μάρτυρας ομολογεί Ανθρωποθυσία στο Bohemian Groove

Αποκάλυψη σοκ !!! Αυτόπτης μάρτυρας ομολογεί Ανθρωποθυσία στο Bohemian Groove


Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους δηλώνει πως ήταν ο Τζ. Μπούς και ο Joseph Aloisius Ratzinger δηλαδή ο πρώην πάπας βενέδικτος της εκκήσίας των καθολικών!!! Ο Peter Alexander Chernoff δηλώνει πως ήταν αυτόπτης μάρτυρας τουλάχιστοντριών ανθρωποθυσιών στο δάσος του Bohemian την δεκαετία του '80. Ανάμεσα στα θύματα και ο μικρος kevin andrew collins ο οποίος εξαφανίστηκε στις 10 Φεβρουαρίου 1984, πρόκειται για μιά γνωστή φυσιογνωμία παιδιού που ο κόσμος είχε δεί τότε σε αφίσες και ανακοινώσεις χαμένων παιδιών.


Μάλιστα ο ερευνητής Anthony Hilder ο οποίος του παίρνει και την συνέντευξη του εξηγεί πως βρίσκεται σε δικαστικές διαμάχες με μέλη του bohemian groove και τον ρωτά εάν θα ήταν καλό, για να εκθέσει το τι γίνεται σε αυτό το δάσος να προτείνει να ερευνηθεί από τις αρχές το έδαφος της έκτασης για να εντοπιστούν απομεινάρεια θαμένων ανθρώπων και ο Peter απολύτως σίγουρος ότι θα βρεθούν στοιχεία τον παρακινεί να το κάνει!!!

Το ακόμη πιο σοκαριστικό της όλης υπόθεσης είναι πως καταμαρτυρά πως κατα τις τελετές που παρευρέθηκε "για λόγο που δέν αναφέρει" ήταν παρών αρκετοί επιφανείς άνδρες του παγκόσμιου στερεώματος και ανάμεσα σε αυτούς ονοματίζει τον πρωην πρόεδρο των Η.Π.Α. Τζ. Μπούς και τον Joseph Aloisius Ratzinger δηλαδή τον πρώην πάπα Βενέδικτο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας...

Δείτε το βίντεο:


Φώτο από παλαιότερες Συνευρέσεις και τελετουργικά στο Bohemian Groove













ΠηγήΑΝΕΞΗΓΗΤΑ: Αποκάλυψη σοκ !!! Αυτόπτης μάρτυρας ομολογεί Ανθρωποθυσία στο Bohemian Groove
ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αντιχριστοι..αλλα ερχεται η ωρα για σας και τα αφεντικα σας...