Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

CODEX ALIMENTARIUS: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΣΠΟΡΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ - ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΠΟΡΟΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε

CODEX ALIMENTARIUS: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΣΠΟΡΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ - ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΠΟΡΟΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αλλάζει τη νομοθεσία των φυτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υποτίθεται για να ενισχύσει την ασφάλεια των τροφίμων σε ολόκληρη την ήπειρο.

Αυτή η κίνηση έχει προκαλέσει μια βαριά αντίθεση από πολλούς, λέγοντας ότι το μέτρο θα απειλήσει την ποικιλομορφία των σπόρων και θα ευνοήσει τις μεγάλες επιχειρήσεις αγροχημικών. Αυτός ο νέος νόμος δημιουργεί νέες εξουσίες όπου θα ταξινομεί και θα ρυθμίζει όλη τη ζωή των φυτών οπουδήποτε στην Ευρώπη.

Ο «Νόμος Πολλαπλασιασμού Φυτέματος" θα ρυθμίζει όλα τα φυτά. Περιέχει περιορισμούς για τα λαχανικά και τα δέντρα στα δάση, καθώς και όλα τα άλλα φυτά οποιουδήποτε είδους.

Θα είναι παράνομο να αναπτυχθούν, να αναπαραχθούν ή να ανταλλάξουν οποιοδήποτε σπόρο προς σπορά κηπευτικών ή ένα δέντρο που δεν έχει ελεγχθεί και εγκριθεί από την κυβέρνηση, και πιο συγκεκριμένα ο «Οργανισμός της ΕΕ Φυτικών Ποικιλιών.

« Ο οργανισμός αυτός θα είναι υπεύθυνος για την κατασκευή ενός καταλόγου εγκεκριμένων εγκαταστάσεων και ενα ετήσιο τέλος που θα πρέπει επίσης να αποστέλλεται στην υπηρεσία αν οι καλλιεργητές θα ήθελαν να κρατήσουν αυτό που μεγαλώνουν στη λίστα.

Ο νέος νόμος θέτει ουσιαστικά την κυβέρνηση υπεύθυνη για όλα τα φυτά και τους σπόρους στην Ευρώπη, και αποτρέπει την κηπουρική στο σπίτι από το να καλλιεργήσουν τα δικά τους φυτά από μη ελεγχόμενους σπόρους. Αν το κάνουν, θα θεωρούνται εγκληματίες.

Αυτό που είναι ακόμα πιο ανησυχητικό είναι ότι όλοι οι σπόροι κειμήλιο θα ποινικοποιηθούν. Αυτό σημαίνει ότι η εξοικονόμηση σπόρων από τη μια γενιά στην επόμενη, θα γίνει μια εγκληματική πράξη!



Η Λευκή Αδελφότητα κυβερνά ήδη τις 5 μεγάλες εταιρίες, οι οποίες μοιράζουν όλους τους σπόρους στη Γη για να σπέρνουν οι γεωργοί. Ετσι θα είναι και οι σπόροι terminator που θα προκαλούν ειδικές αρρώστιες, τις οποίες - όταν τρώμε τα φυτά θα τις παθαίνουμε σταδιακά χωρίς κανείς να το ξέρει.
ΠΕΡΙΕΡΓΑ-STRANGE: CODEX ALIMENTARIUS: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΣΠΟΡΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ - ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΠΟΡΟΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΠΗΓΗ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ-STRANGE

Δεν υπάρχουν σχόλια: