Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2014

Αυτό που φοβόμασταν ήρθε και στην Ελλάδα, ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!

Αυτό που φοβόμασταν ήρθε και στην Ελλάδα, ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!

Η διαδικασία διεύρυνσης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή για να το δουν ορατά, όχι μόνο μέσω της δυνατότητας της άρνησης της ελευθερίας...
η της θεραπείας, αλλά και μέσα από τον έλεγχο των κλινικών δεδομένων της ιδιωτικής ζωής του ατόμου . Όπως δημοσίευσε η εφημερίδα on-lineiovivoaroma.it , από το Μάιο του 2014 σε όλη την Ευρώπη, θα έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν όλα τα βρέφη για να εγκαταστήσουνε το μικροτσίπ κάτω από το δέρμα που θα εφαρμόζονται και στα δημόσια νοσοκομεία κατά τη στιγμή της γέννησης τους.

                                         
Το τσιπ θα παρέχεται, καθώς και ένα φύλλο δεδομένων με πληροφορίες για το άτομο (όνομα, τον τύπο του αίματος, ημερομηνία γέννησης κλπ..), θα είναι επίσης ένα ισχυρός ανιχνευτής GPS που θα είναι με μια μικρο-μπαταρία και θα γίνεται αλλαγή κάθε 2 χρόνια στα κρατικά νοσοκομεία. Το τσιπ GPS θα είναι της νέας γενιάς και κατά συνέπεια δεν θα επιτρέπει περιθώριο σφάλματος ανίχνευσης ίση με μικρότερη από 5 μέτρα. Θα πρέπει να συνδεθεί απευθείας σε μια τηλεόραση, που θα διαχειρίζεται τις συνδέσεις. Όποιος θέλει θα μπορεί να το εμφυτεύει δωρεάν (αλλά υποχρεωτική θα είναι η εμφυτεύσει στα παιδιά τους) μόλις θα γεννιέται /απο την πρώτη του Μαΐου 2014, συμπληρώνοντας το έντυπο της αίτησης για την ένταξη της ASL. Το CCCP (Συμβουλευτική Επιτροπή για τον Έλεγχο του πληθυσμού) έλαβε υπόψη της υποχρεωτική εγκατάσταση για τους πολίτες που έχουν γεννηθεί πριν από την ημερομηνία αυτή, αλλά αυτό δεν υλοποιείται πριν από το 2017. Η εγκατάσταση θα είναι εντελώς ανώδυνη, χάρη στο γεγονός ότι το τσιπ θα εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα στον αριστερό αγκώνα, στις ελεύθερες νευρικές απολήξεις
.
Ο δημοσιογράφος που έγραψε αυτό το άρθρο δεν έχει συνειδητοποιήσει το λιγότερο από ό, τι γράφει, αναφέροντας τα εξής: « Τέλος μερικές καλές ειδήσεις από τον κόσμο της τεχνολογίας. Με αυτό το τσιπ, τελικά, θα αποτρέψει όλες τις περιπτώσεις εξαφανίσεων και απαγωγών που έχουν προβληματίσει τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια. Θα είναι επίσης δυνατό, χάρη στην τεχνολογία αυτή, στο μέλλον, να παρακολουθείτε εύκολα όλαυς τους εγκληματίες σε μεγάλο βαθμό. «Είναι σωστό! Μη γνωρίζοντας τον απόλυτο έλεγχο του πληθυσμού που θα στερηθεί την ελευθερία της ιδιωτικής του ζωής και θα είναι ο πόνος για όλους, πυροδοτώντας κάποια διαμάχη, αναφορές, και για εμφύλιους πολέμους. Όπως γράφει η Carla Villa Maji για το Positanonews.it, θα είναι μια ενημερωτική εκστρατεία για την ελευθερία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια για το απαραβίαστο. Είναι θετικό το γεγονός ότι όλες οι ανθρωπιστικές οργανώσεις θα ενωθούν για να συγκεντρώσει υπογραφές και να ζητήσει για ένα νομοσχέδιο για την απαγόρευση στην Ευρώπη και στον κόσμο γαυτό το χάος! Προσωπικά, ήξεραν ήδη εδώ και χρόνια ότι το πρόγραμμα υγειονομικής περίθαλψης των αμερικανικών και ευρωπαϊκών χωρών οτι έκρυβαν παράλληλα ένα πρόγραμμα καταλογογράφησης για τον έλεγχο του πληθυσμού. Και αυτό συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας!!!

Και πάλι, να θυμάστε πόσο γρήγορα το διαβατήριο με βιομετρικά δεδομένα θα εισαχθεί στις ΗΠΑ και αργότερα στην Ευρώπη, εκτός από εκείνους που δεν έχουν το νέο διαβατήριο, για να υποβάλουν τα δακτυλικά αποτυπώματα και να λαμβάνονται στα σύνορα της ίριδας στο αεροδρόμιο. Τι θα κάνουν τώρα; Θα έχουμε το μικροτσίπ μόλις θα κατεβαίνουμε από το αεροπλάνο στην σκάλα; Φυσικά και όχι! Ζητούμε από όλους microchips ακόμη και από αυτήν την πλευρά του ωκεανού! να Θυμηθείτε τους πολιτικούς μας που θα μας δώσουν την εντύπωση ότι όλα θα είναι μια χαρά, και ότι δεν υπάρχει τίποτα για να κρύψουν!!! θα βάζουν το μικροτσίπ στους ανθρώπους, επειδή θα έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι άνθρωποι θα θέλουν να αλλάξουν το σύστημα το οποίο θα είναι κουρασμένο για να αξιοποιηθεί, που θα στέλνονται στον πόλεμο από μια μικρή ομάδα οικογενειών που θεωρούν απο των πολλών δισεκατομμυρίων πληθυσμόν στον πλανήτη. Το ανθρώπινο εμφύτευμα μικροτσίπ είναι ένα αντικείμενο και, στη συνέχεια, αν δεν είστε προσεκτικοί και σε εγρήγορση απο την καταπολέμηση της ψυχικής και σωματικής εξάντλησης, ο πειρασμός θα είναι αυτό και θά λέτε είναι πάρα πολύ ωραία, και ότι στο τέλος τα πράγματα πηγαίνουν ομαλά
…ΠΡΟΣΟΧΉ!

Βασικές λεπτομέρειες σχετικά με το μικροτσίπ
Rfiid σημαίνει «αναγνωριστικό ραδιοσυχνοτήτων», εκείνοι που θα το εμφυτεύουν κάτω από το δέρμα θα είναί πολύ μικρό και δεν είναι δύσκολο να το εγκαταστήσετε, ωστόσο, θα είναι πολύ επώδυνη και σχεδόν αδύνατον να αφαιρεθεί, αν βρείτε τον εαυτό σας αβοήθητοι και καθίστανται στις υποχρεωτικές καταστάσεις αμέσως θα σας εντοπίζουν και θα σας συλλαμβάνουν αν προσπαθείτε να το ξεφορτωθείτε!!! θα αποτελεί ένα μέσο με το οποίο θα στερείται την ιδιωτικής ζωής σας, και στο έλεος της κάθε μορφής ελέγχου και στην πνευματική χειραγώγηση μέσα από τα κύματα, της ίδιας την σκέψης σας, τα συναισθήματά σας θα είναι υπό έλεγχο και θα χειραγωγείται απο το τσίπ, μέσω των αδένων στο σώμα σας, το οποίο σημαίνει ότι όσοι θα έχουν πρόσβαση στον κεντρικό υπολογιστή θα μπορεί επίσης να επηρεάζει και την υγεία σας αρχίζοντας με τη γονιμότητα!!!.
Να θυμάστε ότι δεν έχετε κανέναν τρόπο για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Αυτή η κτηνοβασία ονομάζεται RFID θα είναι το τέλος της ανθρώπινης ύπαρξης όπως γνωρίζουμε ότι θα είναι το τέλος της κάθε ελευθερίας, δεν μπορεί πλέον να αντισταθεί στις καταχρήσεις εκείνων που έχουν χάσει ή δεν είχαν ποτέ τη δημοκρατική νομιμότητα και θα καθίσει στα έδρανα της εξουσίας, είναι επείγον ότι οι άνθρωποι έχουν επίγνωση της κατάστασης και θα ζητάνε για να προωθήσουν ένα νόμο που θα απαγορεύει την παραγωγή και τη χρήση των μικροτσίπ και του ηλεκτρονικού εξοπλισμού που θα  προορίζονται για ανθρώπινο περιορισμό τους!!! 


Read more: http://www.stroumfaki.net/2014/01/blog-post_2037.html#ixzz2pNHpjXdL

stroumfaki.net

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί καθυστερημένοι, οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε πριν δημοσιεύετε ένα άρθρο:

ο αρθρογράφος κάνει ένα τεστ iq, αν ο δείκτης ευφυίας του είναι:
<60 απορρίπτει το άρθρο
<100 ρωτάει κάποιον με δείκτη >100
>100 (δεν υπάρχει περίπτωση να εργάζεται για τη γελοία ιστοσελίδα σας)

τώρα ας σχολιάσω το γελοίο άρθρο, το οποίο αν είχατε ακολουθήσει τις οδηγίες μου δεν θα είχατε κάνει τέτοια μαλακία...
θα σχολιάσω μόνο τη παράγραφο: "Βασικές λεπτομέρειες σχετικά με το μικροτσίπ"
1. το rfid δεν μπορεί να καταλάβει αν προσπαθείς να το αφαιρέσεις καθώς δεν έχει κανένα αισθητήρα
2. δεν μπορεί να επηρεάσει το νου ή τις σκέψεις καθώς εκπέμπει σε συχνότητες λιγότερο επιβλαβείς από πολλές άλλες που εκτίθεστε συνεχώς

3. όσο για τη γονιμότητα και την υγεία ισχύουν τα παραπάνω

4. το rfid μόνο κτηνοβασία δεν είναι, έχει εξελίξει τις ζωές μας, σε πάρα πολλούς τομείς

5. όσο για το asl και cccp υπάρχουν όσο υπάρχει και το ΔΑΤΗΓΜ (Δεν Αντέχω Τόση Ηλιθιότητα Γύρω Μου)

ΣΕΡΑΦΙΝΟ είπε...

Ομολογουμένως προσπαθώ να καταλάβω γιατί ωρύεσαι και ξεφυσάς για κάτι που θεωρείς τόσο (((δεδομένα φυσιολογικό))) και όπως λες θετικό για την ανθρωπότητα. Όσο αφορά τον δείκτη νοημοσύνης μου είναι σε εκείνη την θέση όπου μου δίνει την δυνατότητα να καταλάβω την απεγνωσμένη και αγωνιώδη σου λαχταρά για την έλευση του τσιπ.. Προσωπικά πιστεύω στη δημοκρατία η οποία σου δίνει σήμερα το δικαίωμα να θεωρείς τον οποιονδήποτε ηλίθιο η όπως τέλος πάντων εσύ θέλεις να λες και συνάμα σε θεωρώ ενεργό μέλος της κοινωνίας όπου ανήκω.. Σε ευχαριστώ θερμά για την συμμετοχή σου σε ένα μπλοκ που όπως και εσύ θαρρείς είναι για άτομα χαμηλής νοημοσύνης(( μας δίνεις δύναμη και αγάπη για το έργο που επιτελούμε )) .. και σου εύχομαι ολόψυχα αδελφέ μου να είσαι ο πρώτος που θα δεχτείς το μικροτσίπ.. Παρεμπιπτόντως να σου πω ότι σε αυτό το μπλοκ δεν εργάζεται κανείς και η σελίδα ουδέποτε χρηματίστηκε και ούτε θα το κάνει.. σου εύχομαι χρόνια πολλά και καλά!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ο τύπος παραπάνω αν και προσβλητικός έχει δίκιο σε όσα λέει, μπορώ να στο επιβεβαιώσω γιατί εργάζομαι 15 χρόνια στα rfid και οφείλω να σε ενημερώσω ότι αυτά τα chip έχουν πολύ μικρή εμβέλεια και το μόνο που κάνουν είναι στη κατάλληλη συσκευή ανάγνωσης να μεταδίδουν κάποια αποθήκευμένα δεδομένα.
Για να καταλάβεις σκέψου ότι είναι ένα μικρό φλασάκι δυνδεδεμένο με μία συσκευή που δίνει πρόσβαση ασύρματα σε απόσταση μερικών εκατοστών σε συμβατές συσκευές.
Τέτοιες συσκευές χρησιμοποιούνται (και έχουν σώσει πολλές ζωές) σε περιπτώσεις που χρειάζεται ο ιατρός να έχει πρόσβαση στο ιατρικό ιστορικό άμεσα αν ο ασθενής για κάποιο λόγο δεν έχει τις αισθήσεις του η δεν θυμάται.
Ενώ χρησιμοποιήται και ως μέθοδος ταυτοποίησης (ως κλειδί) σε ορισμένα συστήματα ασφάλειας.
Το μόνο που πρέπει να μας ανησυχεί είναι αν εφαρμοστεί κάτι τέτοιο τα στοιχεία που θα΄είναι αποθηκευμένα να είναι απόλυτα απαραίτητα (όπως το ιατρικό ιστορικό) καθώς ακόμα και σε περίπτωση κρυπτογράφησης τους, θα είναι πολύ εύκολο να κατασκευαστεί μία συσκευή που θα έχει πρόσβαση σε αυτές πληροφορίες.
Έχω δει περιπτώσεις κατάχρησης που τα δεδομένα που είχαν μέσα ήταν περιττά, αλλά όποτε χρησιμοποιήθηκαν σωστά έσωζαν συνεχώς ζωές.

ΣΕΡΑΦΙΝΟ είπε...

Αγαπητέ φίλε δεν είμαι εκείνος που θα υποδείξει σε κανένα τι ακριβώς θα κάνει στη ζωή του. Δεν δύναμαι οπωσδήποτε να πείσω αποδεικνύοντας τα αυταπόδεικτα στον κάθε έναν το οτιδήποτε…. το ότι εκείνος που θα αντικρούσει τα δεδομένα της νέας παγκόσμιας τάξης ((συνωμοσίες)θεωρείται γλαφυρός και γραφικός είναι κάτι που δέχομαι εδώ και πολλά χρόνια … πλέον το αγνοώ Σου παραθέτω το παρακάτω βίντεο ........
https://www.youtube.com/watch?v=Gfk1JcA6k5o