Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΠΑΠΑ ΦΡΑΝΣΙΣ: ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ «ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ»

ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΠΑΠΑ ΦΡΑΝΣΙΣ: ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ «ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ»


Ο Πάπας Φράνσις περιέγραψε σήμερα το διαδίκτυο ως «δώρο από το Θεό," χαιρετώντας τη δυνατότητά του να ενθαρρύνει το διάλογο μεταξύ διαφορετικών ομάδων.
Ο Φράνσις έκανε αυτά τα σχόλια σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη, για την Παγκόσμια Ημέρα Επικοινωνιών της Καθολικής Εκκλησίας.
Στη δήλωση του, ο γεννημένος στην Αργεντινή πάπας είπε ότι η «άνευ προηγουμένου ραγδαία πρόοδος" στην τεχνολογία και τα ψηφιακά μέσα έχουν καταστήσει ευκολότερή τη συνεργασία με ανθρώπους από διαφορετικές θρησκείες, "δημιουργώντας έτσι μια αίσθηση ενότητας της ανθρώπινης οικογένειας."
Η χρησιμοποίηση του Ιστού για να επικοινωνήσει με διάφορες ομάδες, πρόσθεσε, θα μπορούσε να βοηθήσει να επιλύσει τις θρησκευτικές, οικονομικές, ή πολιτικές διαφορές.
Το πνευματικοπαίδι του Σαμαέλ που ονομάζεται Πάπας Φραγκίσκος, όπου έχει επιλεγεί απευθείας απο τον ίδιο για να τον εκπροσωπήσει προωθώντας την πανθρησκεία και τον Αντίχριστο με ακόμη πιό γρήγορους ρυθμούς σε σχέση με τον προηγούμενο πάπα, αποκάλεσε σήμερα το διαδίκτυο "δώρο από το Θεό"
Φυσικά ο Θεός που αποκαλείται ο Πάπας είναι ο Μέγας Αρχιτέκτων Του Σύμπαντος Μ.Α.Τ.Σ, που με τα τσιράκια του έχει δώσει την τεχνολογία σε όλο τον κόσμο.
Οσον αφορά το σχόλιο του πάπα για το διαδίκτυο, και το πόσο δώρο θεού είναι, αν και είμαι σίγουρος ότι το γνωρίζετε όλοι ψάχνοντας το εβραϊκό και το ελληνικό αλφάβητο, παρατηρούμε ότι κάθε γράμμα είναι επίσης ένας αντίστοιχος αριθμός.
Τα γράμματα χρησιμοποιούνται επίσης ως αριθμοί. Έτσι, κάθε γράμμα έχει μια αριθμητική τιμή.
Το εβραϊκό ισοδύναμο του "w" είναι το γράμμα "vav" ή "waw". Η αριθμητική τιμή του VAV είναι το 6. Έτσι, το αγγλικό "www" μεταφρασμένο στα Εβραϊκά είναι "vav vav vav", το οποίο αριθμητικά είναι 666.
Κατοχικά Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια: