Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ!!![ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ!!![ΒΙΝΤΕΟ]


Ο ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ


Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Και άλλοτε κάναμε λόγο, από τις στήλες της «Ε.Ω.», για μία πιθανή ανοικοδόμηση του ναού του Σολομώντα, στην Ιερουσαλήμ και στο μέρος όπου βρίσκεται σήμερα το ιερό για τον μουσουλμανικό κόσμο τέμενος του Ομάρ.


Συγκεκριμένα, στις 16 Φεβρουαρίου του 2012, γράφαμε μεταξύ άλλων τα κάτωι
«Σύμφωνα λοιπόν με μια αρκετά «παράξενη» κινητικότητα που παρατηρείται αυτή τη στιγμή στο Ισραήλ, όπου πηγαινοέρχονται ειδικοί «αρχαιολόγοι» (ή μήπως... πράκτορες καλυμμένοι υπό τη μορφή των «αρχαιολόγων»;), εκεί πέρα «κάτι» ετοιμάζεται... Κάτι το συγκλονιστικό, αφού όλα αυτά θα πρέπει να ιδωθούν και υπό το πρίσμα του ανελέητου αυτή τη στιγμή πολέμου που διεξάγεται στο παρασκήνιο των μυστικών υπηρεσιών και ομάδων, ο οποίος από μόνος του φανερώνει ότι απίστευτα γεγονότα μας περιμένουν! Και μάλιστα ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!...
          Ήδη λοιπόν διακινείται – γιατί άραγε ακριβώς τώρα; - το εξής σενάριο: ότι ο Ναός του Σολομώντα... έχει ήδη ανοικοδομηθεί!!! Αυτό το απίστευτο νέο που μας ήρθε από «ειδική» πηγή βασίζεται πάνω στον ισχυρισμό ότι, με δεδομένη τη φοβερή αστάθεια στην οποία βρίσκεται σήμερα ο κόσμος (όπου όλοι πια βλέπουν ότι έρχονται τρομακτικές αλλαγές...), έχει πλέον πλησιάσει ο καιρός της εμφάνισης του Βασιλιά των Ιουδαίων! Αυτού δηλ. που θα κυβερνήσει τον πλανήτη, δοξάζοντας το εβραϊκό έθνος, τον «εκλεκτό λαό» του Κυρίου... Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, και επειδή «μερικοί»... βιάζονται (!), χτίστηκε με απόλυτη μυστικότητα ο Ναός αυτός, στα υπόγεια της Ιερουσαλήμ και, επομένως, αναμένεται η ανατίναξη του τεμένους του Ομάρ (με αφορμή τον πόλεμο Ιράν-Ισραήλ που θα ξεσπάσει φέτος) και η ανόρθωση του Ναού του Σολομώντα στο ιστορικό του μέρος! Κάτι που ΤΩΡΑ θα το επιτρέψει ο Κύριος, εφόσον – λέει η πληροφόρησή μας – έρχεται πια η Μεγάλη Στιγμή»...
          Επίσης, στις 28 Φεβρουαρίου του 2012, σε άλλο πρωτοσέλιδο κείμενό μας στην «Ε.Ω.», γινόταν λόγος για τις ρίζες του τεκτονισμού, που εντοπίζονται στον ναό ακριβώς του Σολομώντα, και άλλωστε ο ίδιος ο τεκτονισμός έχει ως βασικό του στόχο την αλληγορική ανοικοδόμηση του ναού αυτού! Όλα αυτά έδειχναν ασφαλώς ότι το θέμα της ανακατασκευής και ανέγερσης του ναού του Σολομώντα στο ίδιο ακριβώς μέρος όπου και βρισκόταν μέχρι την καταστροφή του από τους Ρωμαίους το 70 μ.Χ. έχει και πάλι τεθεί επί τάπητος, κάτι που συνδέεται μετά βεβαιότητας άμεσα και με τις σημερινές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή...
          Στο σημερινό φύλλο της «Ε.Ω.» θα παραθέσουμε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα τα όσα είπε για το θέμα σε «κλειστό κύκλο» ένας Εβραίος σιωνιστής. Όπως υποσχεθήκαμε στην «πηγή» μας (και εμείς τηρούμε πάντοτε τις υποσχέσεις μας!), δημοσιεύουμε την άποψη του Εβραίου σιωνιστή εντελώς ασχολίαστη από τη δική μας πλευρά. Αρκεί μόνο να σημειώσουμε για μια φορά ακόμη την άποψή μας για τον σιωνισμό: ο σιωνισμός είναι ο ιουδαϊκός εθνικισμός, συνεπώς είναι φορέας μίσους κατά των ξένων και έντονα ρατσιστικός! Μάλιστα, σε συνθήκες ανόδου του κράτους του Ισραήλ και επικράτησης εκεί ακροδεξιών κύκλων, μετατρέπεται σε ιμπεριαλισμό της Ανατολικής Μεσογείου με βασικούς μάλιστα στόχους του να εντάξει σε ένα «Μεγάλο Ισραήλ» την Κύπρο και την Κρήτη... Ας μην ξεχνούμε τη δολοφονία του φιλειρηνικού Ισραηλινού πρωθυπουργού Ιτσχάκ Ράμπιν τον Νοέμβριο του 1995 από φανατικό σιωνιστή, ακριβώς για να μην βρεθεί λύση στο «Μεσανατολικό» πρόβλημα.
Παραθέτουμε στη συνέχεια τη γνώμη του Εβραίου σιωνιστή, όπως αυτή μας παραδόθηκε από τον πληροφοριοδότη μας και χωρίς προσθαφαιρέσεις ούτε και σχόλια δικά μας:
«Το Μεγάλο Ισραήλ είναι προαπαιτούμενο της σωτηρίας του ανθρώπου! Είναι ανάγκη κάτω από τον αληθινό Θεό-Γιαχβέ να υποταχθεί κάθε βέβηλο έθνος, οι εθνικοί... Το Μεγάλο Ισραήλ εμποδίζουν με κάθε τρόπο οι λαοί που μας έστειλε προς παραδειγματισμό για να μας ταλαιπωρούν ο Θεός-Γιαχβέ. Αυτούς τους λαούς το Μεγάλο Ισραήλ είναι γραμμένο, πως θα νικήσει και θα φέρει στον ορθό δρόμο της φανέρωσης του αληθινού Θεού-Γιαχβέ.
Θα δείξει ο αληθινός Θεός-Γιαχβέ το θαύμα του! Θα χτίσει σε κλάσματα του δευτερολέπτου τον ναό μας, αυτόν τον ίδιο που έχτισε κάποτε ο μεγάλος βασιλιάς του Ισραήλ, ο Σολομών! Από τον ουρανό θα κατέλθει ο ναός και θα εγκατασταθεί έτοιμος, σαν τα παλιά χρόνια, εκεί που είναι πάντα η θέση του. Στο κέντρο της ιερής μας πόλης, της Ιερουσαλήμ, πρωτεύουσας του Μεγάλου πνευματικού Ισραήλ.

Οι εθνικοί και οι βέβηλοι λαοί θα τρομάξουν και θα σπρώξουν κάτω τα είδωλα! Θα ηττηθούν και θα παραδεχθούν αυτή την ήττα οι ηγέτες τους. Δεν υπάρχει άλλος λαός από τον εκλεκτό του Θεού-Γιαχβέ! Και δεν υπάρχει άλλος αληθινός Θεός παρά ο αληθινός Θεός του 
Ισραήλ! Το Μεγάλο Ισραήλ είναι η πνευματική απεικόνιση του Θεού-Γιαχβέ στο δημιούργημα του κόσμου του»... 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!!!
Ομιλία μασόνων 33 βαθμού αποκαλύπτουν την πνευματική ένωση με τις θεότητες στον Σκοτικό τύπο,λατρεύοντας κρυφά τον Μπαφομέτ (ΣΑΤΑΝΆ) ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ. Ο ιδρυτής της εκκλησίας του ΣΑΤΑΝΆ ΛΑΒΕΥ αποκαλύπτει ότι έδωσαν τις τελετές στους Ναίτες Ιππότες. Ο μασόνος 33 Μanly Hall αποκαλύπτει ότι οι ενέργειες του Εωσφόρου είναι στα χέρια του..Mασόνοι και ροδόσταυροι αποκαλύπτουν οτι επικαλούνται πνευματικές οντότητες (ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ).

Στοιχεία σατανισμού σε Εβραίους, Οι πολιτικοί κάνουν σατανικές τελετές σε μασονικές εκδηλώσεις. Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΛΥΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ-ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Bohemian Grove.


Ραββίνοι μιλούν για την προετοιμασία χτισίματος του Ναού του Σολομώντα και παρουσιάζουν τα σχέδια και τις μακέτες του ναού καθώς και την στολή και το στέμμα του Αντιχρίστου.

http://volcanotimes.blogspot.gr/

http://elladapoyantisteketai.blogspot.gr/

Ελευθερη σκεψη

Δεν υπάρχουν σχόλια: