Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟ ΓΚΕΖΕΛΚΙΡΧΕΝ: Μετά από διαμαρτυρία ομογενών φιλάθλων κατέβητε το πανό με τον ήλιο της Βεργίνας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟ ΓΚΕΖΕΛΚΙΡΧΕΝ: Μετά από διαμαρτυρία ομογενών φιλάθλων κατέβητε το πανό με τον ήλιο της Βεργίνας.DruckenE-Mail
simaia 1 Kopie
Προβοκατόρικη και προκλητική χαρακτηρίστηκε η ενέργεια των φανατικών οπαδών της Σάλκε όταν στο γήπεδο είχανε σηκώσει πανό με τον ήλιο της Βεργίνας.

Ομογενείς φίλαθλοι από τα πρώτα λεπτά που ξεκίνησε ο αγώνας έκαναν παράπονα στον υπεύθυνο ασφαλείας στη θύρα 10 ο οποίος τους παρέπεμψε στην υπεύθυνη ασφαλείας του γηπέδου, στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο κέντρο επιτήρησης του γηπέδου οπού εξήγησαν ότι προσβάλουν και προκαλούν με αυτή τους την ενέργεια τους Έλληνες φιλάθλους. Αφού ενημερώθηκαν οι υπεύθυνοι και εξήγησαν τις σχέσεις των οπαδών της Σάλκε με τους οπαδούς της Βαρντάρ Σκοπίων, υποσχέθηκαν ότι θα κινηθούν άμεσα για να το κατεβάσουνε. Οι πρώτες ενέργειες έμειναν άκαρπες όταν άνθρωποι της ασφάλειας του γηπέδου ζήτησαν να κατέβει το πανό αλλά οι οπαδοί αδιαφόρησαν και διαπληκτίστηκαν μαζί τους μέχρι όπου μετά το 70ο λεπτό έκανε την εμφάνιση της μεγάλη δύναμη της Γερμανικής αστυνομίας όπου μετά από επεισόδια κατάφεραν και κατέβασαν τον προβοκατόρικο πανό.

simaia 1 Kopie
























Το πανό με τον ήλιο της Βεργίνας και το πανό που πείρανε από το Club Νέο Σούλι Σερρών

diamartiria1





























Η πρώτη διαμαρτυρία από ομογενείς φιλάθλους

simaia2





























Το πανό παραμένει στη θέση του

diamartiria2
































Η διαμαρτυρία συνεχίζετε: ( εδώ δείχνουν το πανό στον υπεύθυνο ασφαλείας)

katevasma pano1



























Είσοδος αστυνομίας, κατέβασμα πανό και επεισόδια

astimonia























Για τον Ευρωπολίτη
Βασίλης Βούλγαρης
europolitis.eu online

Δεν υπάρχουν σχόλια: