Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

οι ιπτάμενοι δίσκοι παραβιάζουν το όριο της ταχύτητας του φωτός,και το Ζήτα Reticuli Το αστρικό σύστημα των εξωγήινων 6

Το ότι η βαρύτητα παραμορφώνει ή στρεβλώνει τον χώρο είναι ήδη γνωστό στην συμβατική φυσική, σύμφωνα με την γενικά αποδεκτή και πειραματικά επιβεβαιωμένηΓενική Θεωρία της Σχετικότητας του Einstein.
Γι' αυτό οι αστρονόμοι, σε ορισμένες θέσεις κατα την διάρκεια μιας έκλειψης, μπορούν να δουν αστέρες που είναι ακριβώς πίσω από τον ήλιο (η βαρύτητα του ηλίου προκαλεί το φως του αστέρα να λυγίσει γύρω από τον ήλιο).
Το ότι η βαρύτητα παραμορφώνει τον χρόνο είναι επίσης γνωστό. Για παράδειγμα, εάν εσύ και κάποιος φίλος έχετε ατομικά ρολόγια συγχρονισμένα μεταξύ τους και ο φίλος σου ανεβαίνει σε ένα βουνό ή σε ένα αεροπλάνο, τα ρολόγια θα είναι ασυγχρόνιστα όταν ο φίλος σου επιστρέψει (το ρολόι σου βρίσκεται σε ένα ισχυρότερο βαρυτικό πεδίο).
Το πείραμα Hafele-Keating: ένα τεστ για την θεωρία της σχετικότητας τον Οκτώβριο του 1971. Οι Joseph C. Hafele και Richard E. Keating ανέβασαν τέσσερα ατομικά ρολόγια καισίου σε αεροσκάφη και πέταξαν δυο φορές γύρω από την υδρόγειο, πρώτα προς ανατολάς και μετά προς δυσμάς, και μετά σύγκριναν τα ρολόγια με τα αντίστοιχα στο Ναυτικό Παρατηρητήριο των ΗΠΑ. Υπήρχε όντως διαφορά.

τίποτε δεν μπορεί να ταξιδέψει ταχύτερα από την ταχύτητα του φωτός

Η ταχύτητα v ορίζεται σαν η απόσταση s δια του χρόνου t μέσα στον οποίο διανύθηκε η απόσταση αυτή. Εφόσον οι δίσκοι λειτουργούν στρεβλώνοντας τον ίδιο τον χώρο και τον ίδιο τον χρόνο ένας πιο πολύπλοκος τύπος από τον v=s/t χρειάζεται για να περιγράψει αυτό που συμβαίνει. Δεν είναι ακριβές ότι οι δίσκοι παραβιάζουν την περίφημη αρχή του Einstein ότι τίποτε δεν μπορεί να ταξιδέψει ταχύτερα από την ταχύτητα του φωτός. Είναι πιό ακριβές να πούμε ότι οι δίσκοι παρακάμπτουν αυτήν την αρχή τελείως.
Ο Einstein πέθανε προσπαθώντας να καταλάβει την βαρύτητα. Σύμφωνα με τον Lazar, η βαρύτητα διαδίδεται στιγμιαία. Η βαρύτητα είναι στην πραγματικότητα δύο κύματα, που προσδιορίζονται ως βαρύτητα Α και βαρύτητα Β. Η βαρύτητα Α βρίσκεται στο ατομικό επίπεδο (είναι η ισχυρή πυρηνική δύναμη), ενώ η βαρύτητα Β είναι η μακροσκοπική βαρύτητα που ξέρουμε.

Ζήτα Reticuli (Ζήτα Δικτύου)
Το αστρικό σύστημα των εξωγήινων

Σύμφωνα με τα έγγραφα που έδωσαν στον Lazar να μελετήσει στην βάση S4 για να τον μυήσουν σταδιακά στο πως ακριβώς έχει η κατάσταση, οι εξωγήινοι έχει προσδιορισθεί ότι προέρχονται από το ζ2 Reticuli, το δεύτερο αστέρι ενός διπλού συστήματος αστέρων στον αστερισμό Reticulum (Το Δίχτυ) που είναι ορατός μόνο από το νότιο ημισφαίριο της γης.
Και οι δύο αστέρες του συστήματος έχουν παρόμοια με του Ηλίου φυσικά χαρακτηριστικά και έχουν σχεδόν ταυτόσημη αστρική κατάταξη με τον Ήλιο, ενώ βρίσκονται σε σχετικά πολύ κοντινή απόσταση μεταξύ τους, περίπου όσο 100 φορές την απόσταση Πλούτωνα-Ηλίου ή 0,08 έτη φωτός. Συγκριτικά η απόσταση του Ηλίου από τον Εγγύτατο του Κενταύρου - τον κοντινότερο στον Ήλιο μας αστέρα - είναι 4,2 έτη φωτός.
Ο ουρανός στον πλανήτη των εξωγήινων παρουσιάζει το εξόχως εντυπωσιακό φαινόμενο να φωτίζεται από δύο ηλιακούς δίσκους.
zita Reticuli,
Ο πλανήτης από τον οποίο προέρχονται οι εξωγήινοι είναι ο τέταρτος πλανήτης του ζ2 Reticuli. Μια μέρα στον πλανήτη τους διαρκεί περίπου 90 ώρες. Αν και η απόσταση από το ζ2 Reticuli έως την γη είναι περίπου 39 έτη φωτός, οι εξωγήινοι χρειάζονται πολύ λίγο χρόνο (31 μέρες) για να την καλύψουν επειδή διαθέτουν τεχνολογία που τους επιτρέπει να ταξιδεύουν με μη γραμμικό τρόπο.
zita Reticuli,
ΜΕΡΟΣ 6οι ιπτάμενοι δίσκοι παραβιάζουν το όριο της ταχύτητας του φωτός,και το Ζήτα Reticuli Το αστρικό σύστημα των εξωγήινων 6 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: