Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ! ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΙΝ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΕΡΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΤΡΑ!!!

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ! ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΙΝ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΕΡΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΤΡΑ!!!


Στο βίντεο που κυκλοφόρησε χθες 18 Αυγούστου αποκαλύπτονται όλες οι τελευταίες εικόνες τρισδιάστατης απεικόνισης από το βυθό της Βαλτικής θάλασσας του σημείου που έχει απασχολησεί. Μπορούμε να πούμε ότι η μορφολογία δείχνει κάποια συντριβή που έγινε στο σημείο, άγνωστα πόσα χρόνια πριν... Η εικόνα προέρχεται από Multibeam Sonar και η χρωματική κωδικοποίηση της είναι: Ζεστά χρώματα (κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο) όπου αντιστοιχούν σε μικρότερο βάθος του νερού, ενώ ψυχρά χρώματα (πράσινο, μπλε, μοβ) δείχνουν τα μεγαλύτερα βάθη. Στο βίντεο θα ακούσετε τις φωνές των δυτών: Stefan Hodgeborn, Peter Lindberg και Dennis Asberg.

Σχόλιο: Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο το αντικείμενο θα έπεσε με ασύλληπτη ταχύτητα, όταν προσέκρουσε στον πυθμένα και στην συνέχεια έσκισε κυριολεκτικά στα δύο το βουνό... Γνωρίζοντας πως στην θάλασσας η επιβράδυνση των αντικειμένων γίνεται γρηγορότερα, αναρωτιέμαι την ταχύτητα του αγνώστου αντικειμένου που κατέπεσε εκεί.



Να σημειώσω πως η ερευνητική ομάδα δέχεται δωρεές διότι το κόστος κάθε αποστολής είναι μεγάλο. Είναι καλό να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε... Ίσως η γνωστοποίηση εξωγήινης ευφυίας να ξεκινήσει από την αποκάλυψη των ευρυμάτων στην Βαλτική.
ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: