Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Αποδεικτικά στοιχεία ότι το HAARP υπάρχει - Δορυφορικές εικόνες της Nasa δείχνουν τη χειραγώγηση του καιρού

Αποδεικτικά στοιχεία ότι το HAARP υπάρχει - Δορυφορικές εικόνες της Nasa δείχνουν τη χειραγώγηση του καιρού
Οι εικόνες είναι από της 26 Μαρτίου του 2013, και από δορυφόρο της Nasa. Δείχνουν τεράστια ελικοειδή χαρακτηριστικά ενός σπειροειδή κύματος που φαίνεται να τροφοδοτείται από τα νησιά Prince Edwards στον Ινδικό Ωκεανό, και ακριβώς από το μετεωρολογικό σταθμό του Marion Island.
Σε αυτή τη συμπυκνωμένη εικόνα από τη NASA TV μπορείτε να δείτε το κύμα που προέρχεται από τον μετεωρολογικό σταθμό HAARP του νησιού Marion.
Το νησί Marion είναι το μεγαλύτερο από τα δύο νησιά (Prince Edwards Island) και βρίσκεται σε γεωγραφικό πλάτος 46 ° 54 'Ν και γεωγραφικό μήκος 37 ° 5' Ε. Έχει μήκος περίπου 19 χλμ. και πλάτος 12 χλμ., ενώ καλύπτει μια έκταση 290 τετραγωνικών χιλιομέτρων με ακτογραμμή περίπου 72 χιλιομέτρων, εκ των οποίον τα περισσότερα καλύπτονται από ψηλά και απρόσιτα βράχια.
Το ψηλότερο σημείο του νησιού είναι το Marion και φτάνει 1.230 μ. πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Το Prince Edward Island είναι πολύ μικρότερο (περίπου 45 km ²) και βρίσκεται 12 ναυτικά μίλια (19 χλμ.) βόρεια-ανατολικά.
Τα δύο νησιά βρίσκονται περίπου 955 μίλια ναυτικά (1.770 χιλιόμετρα) νότια-ανατολικά του Πορτ Ελίζαμπεθ (Νότια Αφρική). Τα νησιά βρίσκονται στην περιοχή επαφής από τρέχων ζεστό νερό της Αφρικής όπου συγκρούονται με τα τρέχων πολύ κρύα, αν όχι παγωμένα νερά που έρχονται από την Ανταρκτική, με αποτέλεσμα διαρκών διαταραχών.
Νομίζουμε ότι έχουμε επιτέλους τα αποδεικτικά στοιχεία και το εκπληκτικό γεγονός ότι το HAARP υπάρχει, και υπάρχει μια συνεχής χειραγώγηση για τις καιρικές συνθήκες!
Δείτε το βίντεο.
Αποκάλυψη
Αποδεικτικά στοιχεία ότι το HAARP υπάρχει - Δορυφορικές εικόνες της Nasa δείχνουν τη χειραγώγηση του καιρού ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: