Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Αγγλία: Στρατιωτικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη θα παρακολουθούν τις περιοχές όπου εμφανίζονται αγρογλυφικά

Αγγλία: Στρατιωτικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη θα παρακολουθούν τις περιοχές όπου εμφανίζονται αγρογλυφικά

Η είδηση ​​έχει ήδη δημοσιευθεί σε ορισμένες βρετανικές εφημερίδες, όπως η Huffington Post, με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ότι το MOD (Υπουργείο Εθνικής Άμυνας), θα δοκιμάσει τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη πάνω από τα χωράφια και λόφους του Wiltshire, για το 2013.
Οι πιθανότητες είναι ότι οι δοκιμές θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, έτσι ώστε να μην έρθουν σε σύγκρουση με δεκάδες πολιτικά αεροσκάφη.
Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη θα πετούν πάνω από τους τομείς όπου δημιουργούνται αυτά τα ανεξήγητα σχήματα.
Μια εξήγηση για την παρουσία των επιχειρησιακών κηφήνων το βράδυ, είναι για να προσπαθήσουνε να σπουδάσουν, ή να κατανοήσουν καλύτερα πώς δημιουργούνται σε πραγματικές καταστάσεις αυτά τα εικονογράμματα και να γνωρίσουνε αυτό που πραγματικά τα δημιουργεί.
Ερευνητές των αγρογλυφικών πιστεύουν ακράδαντα ότι αυτά τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη θα βοηθήσουν να σταματήσει η δημιουργία των Κύκλων για αυτή τη σεζόν, η οποία βρίσκεται ήδη σε πτώση, σε σύγκριση με τα προηγούμενα έτη.
Οι οπαδοί θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν αυτά τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, μπορούν να εκληφθούν ως UFO. Γι 'αυτό συνιστάται σε όλους τους εμπειρογνώμονες και τους οπαδούς των UFO και αγρογλυφικών περισσότερη προσοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: