Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Όλη η αλήθεια για τον μικροσκοπικό εξωγήινο - Τι έδειξε η εξέταση DNA - VIDEO


Όλη η αλήθεια για τον μικροσκοπικό εξωγήινο - Τι έδειξε η εξέταση DNA - VIDEO


Ο γρίφος του μικροσκοπικού εξωγήινου μήκους 15 εκατοστών, που βρέθηκε πριν από 15 χρόνια λύθηκε στο πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ Sirius
Ο γρίφος του μικροσκοπικού εξωγήινου μήκους 15 εκατοστών, που βρέθηκε πριν από 15 χρόνια λύθηκε στο πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ Sirius.

Σύμφφωνα με τη Daily Mail προς απογοήτευση των φίλων των UFO που είχαν ενθουσιαστεί περιμένοντας τη μεγάλη ανακάλυψη, δεδομένου ότι ο σκελετός που είχε ανακαλυφθεί έμοιαζε πολύ με εξωγήινη μορφή, οι Αμερικανοί επιστήμονες που έλαβαν και εξέτασαν δείγμα DNA κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα υπολείμματα ανήκουν σε άνθρωπο.
Συγκεκριμένα υποστηρίζουν ότι το ανθρωποειδές αυτό γεννήθηκε πρόωρα και έζησε για έξι με οκτώ χρόνια. «Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δεν πρόκειται για μαϊμού. Είναι άνθρωπος. Και έζησε 6 με 8 χρόνια», δήλωσε ο Γκάρι Νόλαν, διευθυντής του τμήματος μοριακής Βιολογίας του πανεπιστημίου Στάνφορντ.
«Είναι προφανές ότι ανέπνεε και έτρωγε κανονικά, ωστόσο παραμένει ερωτηματικό το μέγεθός του όταν γεννήθηκε. Το DNA μας λέει την ιστορία του και έχουμε τις τεχνικές για να διαπιστώσουμε ότι πράγματι πρόκειται για άνθρωπο» συμπλήρωσε ο Νόλαν.
Στο ντοκιμαντέρ Sirius που έκανε πρεμιέρα στο Λος Αντζελες την ημέρα της Γης και προβάλλεται στο διαδίκτυο και σε κινηματογράφους από τις 22 Απριλίου, σε μια προσπάθεια να αναφερθούν στην προέλευση του ανθρωποειδούς αναφέρονται και σε απόρρητα έγγραφα σχετικά με εξωγήινους, αλλά και στη δυνατότητα ταξιδιού από άλλους πλανήτες προς τη Γη.
Στο ντοκιμαντέρ, αναλύεται η πιθανή χρήση των τεχνολογιών ενέργειας σε αυτά τα ταξίδια.


a-pistefto: Όλη η αλήθεια για τον μικροσκοπικό εξωγήινο - Τι έδειξε η εξέταση DNA - VIDEO ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: