Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013

Δεν έχουν σταματημό! Τέλος και στη "δωρεάν" υγεία!


Δεν έχουν σταματημό! Τέλος και στη "δωρεάν" υγεία!


Δεν έχουν σταματημό! Τέλος και στη

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι μεταρρυθμίσεις του Αντώνη του Σαμαρά και στον τομέα της υγείας, πάντα προς όφελος του μέσου.. Γερμανού πολίτη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, το ποσό των 25 ευρώ θα είναι υποχρεωμένος να καταβάλλει ο ασθενής, κατά την είσοδο του στα νοσοκομεία της χώρας.

Τα 25 ευρώ περιλαμβάνουν, είσοδο στο νοσοκομείο, ποτό και ξηρούς καρπούς, ενώ προτεραιότητα θα δίνεται, σε ασθενείς που συνοδεύονται. Το φακελάκι ασφαλώς δεν καταργείται και θα σας χρησιμεύσει σε περίπτωση που θα θέλετε να βρείτε κρεβάτι, ή να μην ακούσετε την έκφραση "παιδιά sorry αλλά το νοσοκομείο είναι γεμάτο"

Οι πολίτες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να διαθέσουν το προαναφερθέν ποσό, οφείλουν να αυτοκτονούν στο χώρο τους, ώστε να μην επιβαρύνουν το κράτος.


Παράλληλα, σε κάθε δημόσιο νοσοκομείο θα λειτουργεί VIP πτέρυγα για αυτούς που έχουν τα κονέ, στην οποία τα δωμάτια θα έχουν παράθυρο, κανονικά κρεβάτια, θα προσφέρονται φάρμακα και θα σε αντιμετωπίζουν σαν ανθρώπινο ον. 

Αξίζει να σημειωθεί, πως η ηγεσία του Υπουργείου υγείας, διαβεβαίωνε πως αυτό το μέτρο δε θα τεθεί σε ισχύ, εκτός και τα έξοδα είναι εκτός προϋπολογισμού. Τι απρόσμενη εξέλιξη...

Προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ελληνικό κράτος, αφού μετά από τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που χάθηκαν σε μίζες ιατρικού εξοπλισμού, τις αναρίθμητες υπερτιμολογήσεις των ιατρικών μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας έως και 100 φορές πάνω από την αξία τους και τις κομπίνες μεταξύ φαρμακοβιομηχάνων και γιατρών, αποφάσισε να πληρώσει πως τα γαμησιάτικα πρέπει να τα πληρώσει ο Έλληνας πολίτης, που στο μέσο όρο του δεν έχει λεφτά ούτε για να φάει.

Πάει και η υποτιθέμενη... δωρεάν υγεία μάγκες. Πάμε να κάνουμε καμιά πορεία με τα παιδιά στην πλατεία και να φωνάξουμε συνθήματα. Μέχρι τώρα πιάνει.


Πηγή: Δεν έχουν σταματημό! Τέλος και στη "δωρεάν" υγεία! - RAMNOUSIA 

Δεν υπάρχουν σχόλια: