Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013

Drones πίσω απο το θάνατο του Paul Walker

Το περασμενο Σάββατο σκοτωθηκε ο Αμερικανός ηθοποιός Paul Walker σε ενα αυτοκινητιστικό ατύχημα ακριβώς βόρεια του Λος Άντζελες 
Ωστόσο , υπάρχουν πολλές ενδείξεις για τον σε φόνο του εκ προμελέτης , παρόμοια με την δολοφονίας του Michael Hastings, του δημοσιογραφου του Ρολλινγκ στοουν.http://www.rollingstone.com/politics/blogs/taibblog/michael-hastings-reporter-20130619 .
Ο " Γρήγορος και εξαγριωμένος ηθοποιός Paul Walker απεβίωσε στην ηλικία των 40 . Ένα τροχαίο ατύχημα στη Santa Clarita , βόρεια του Λος Άντζελες ηταν θανατηφόρο . Δεν οδηγουσε ο ιδιος αλλας σύμφωνα με πληροφορίες , ο οδηγός ηταν ο συνεργατης του που έχασε τον έλεγχο του τιμονιού .
Ο Paul Walker και ο Roger Ρόγκας που οδηγούσε ένα κόκκινο Porsche επεσαν πανω σε ενα φαναρι Ο Paul Walker είναι ηταν γνωστος απο τις Fast και Furious ταινίες .
 Αυτά ήταν μερικά από τα μηνύματα που εμφανίστηκαν εδώ και εκεί . Είναι πλέον γνωστό ότι ήταν ο συνέταιρος του Walker , Roger Ρόγκας , πίσω από το τιμόνι . Εδω η Porsche Carrera μετά το ατύχημα:
« Η αυτοψία του Paul Walker έχει αναβληθεί μέχρι την επόμενη εβδομάδα . Το σώμα του ήταν τόσο άσχημα καμενο από το αυτοκινητιστικό δυστύχημα που ο ιατροδικαστής πρέπει να περιμένει τα οδοντιατρικά αρχεία του ηθοποιού πριν μπορέσει να προσδιορίσει το θανατο του.
Αυτό το " ατύχημα " φέρνει αμέσως στο μυαλό μας το θανατο του Rolling Stone δημοσιογράφου Michael Hastings, νωρίτερα αυτό το χρόνο . Επίσης , και εκει εξερράγη και καηκε το σπορτ αυτοκινητο , κατά μήκος μιας ευθείας δρόμου όπου τη στιγμη που το περιβάλλον ήταν εντελώς άθικτο μετά το ατύχημα .
 Μια Porsche Carrera , με όλο το σεβασμό , δεν ενα Fiat Panda.
Το αυτοκίνητο επεσε πάνω σε ένα δέντρο με ένα κορμο που έχει διάμετρο περίπου 15 εκατοστά. Αυτοκίνητα σαν την πορσε με ταχύτητες άνω των 200 χιλιομέτρων την ώρα δεν τα σταματανε δέντρα με τέτοιο λεπτο κορμο. Αυτό το " ατύχημα " εχει ολα τα χαρακτητιστικα ενός αυτοκινήτου που χτυπηθηκε από ένα drone και στη συνέχεια εκρήγνυεται και καίγεται.
http://www.youtube.com/watch?v=aehTiH3T4uI
Φαίνεται ότι ο Paul Walker ο οποίος πρόσφατα ηταν στις Φιλιππίνες μετα τον τυφώνα Haiyan , πρεπει να είχε ανακαλύψει αρκετά συγκλονιστικά πράγματα . Ήταν εκεί επειδή η εταιρεία του, η οποία ειναι ειδικη στην γρήγορη βοηθεια μετα από καταστροφές . Εκεί , στις Φιλιππίνες , βρέθηκε ο Walker και ο φίλος του και επιχειρηματικός εταίρος Ρόγκας. Στα θύματα του τυφώνα εδωσαν ένα είδος μόνιμου « φάρμακου ελέγχου γεννήσεων » μεσο ιατρικης βοηθειας και προμήθειας τρόφιμων .
Είχαν βιντεο με τα αποδεικτικα στοιχεια και θα ερχοντουσαν σε επαφη με τους σωστούς ανθρώπους Αλλα δεν εφτασαν ποτέ εκει λογο του «ατύχηματος ».
Αυτό μπορεί να είναι αναγκαίο να διασφαλιστεί ότι τόσο Walker και ο φίλος του , καθώς και τα στοιχεία για την καλή κυριολεκτικά ανεβαίνουν στις φλόγες . Itself θα είναι ένα εξαιρετικό κίνητρο Τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης τους κρατήσει καλά στο σενάριο και αυτό που μένει είναι η εναλλακτική λύση των μέσων ενημέρωσης , αλλά τι όλοι οι συνωμοσιολόγοι είναι παντού μετά από κάποια έρευνα .
Ο Paul ητα ενας φιλανθρωπος , και γνωριζε πολλα για τις μεγάλες οργανώσεις , όπως ο Ερυθρός Σταυρός, που ειναι εντελώς διεφθαρμένη οργανωση και εξυπηρετη την ατζέντα της ελίτ . Ειχε και πολλα Μπιτ κοινς στην κατοχη του, γυρω στα 40 εκατ.
Ο Paul Walker ήταν 40 χρονων και πέθανε περίπου στις 3:30 π.μ. στη διασταύρωση του Ηρακλή και του Constellation ( Zodiac ) . Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία , ο Ηρακλής ήταν αυτός που στραγγάλισε τα φίδια στην κουνια του και ο Constellation το πρόσωπο που τα χτύπησε νεκρα .
Βασικά , αυτό που βλέπουμε δεν είναι ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα αλλα μια μια θυσια. Μια θυσια με το θανατηφόρο κοκτέιλ των στοιχείων : θρησκεία (χριστιανος), Bitcoin , τον εμβολιασμό και τη φιλανθρωπία .
Τέλος , μια περίεργη «σύμπτωση» :
Μια μέρα πριν το θάνατό του , προέκυψαν τα νεα ότι ο Paul Walker θα ηταν νεκρος την Παρασκευή! Συμφωνα με αυτες τις ειδησεις απεβίωσε ως αποτέλεσμα ενός αυτοκινητικού ατυχήματος στο Cali . Όχι μόνο Walker θα ήταν νεκρός , ακόμη και το άτομο που καθόταν δίπλα του . Το Σάββατο , η ημέρα του πραγματικου «ατύχηματος », έσπευσε ο εκπρόσωπος του Walker για να εξασφαλίζεται ότι τίποτα δεν ειχε συμβει απο όλα αυτα ,και ότι ο Παύλος ήταν ζωντανός. Ολα θα ήταν μια φάρσα , ενα Χοακς .
Ήταν ομως πραγματικα μια φάρσα ή ήταν ένα λάθος του σκηνοθετη , όπως ακριβώς στο 9/ 11 οταν η τηλεόραση μας ελεγε ότι το κτίριο 7 κατέρρευσε , ενώ κτιριο επεσε μετα απο 20 λεπτά ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: