Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ UFO: ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ UFO: ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!

Απίστευτο συμβάν διαδραματίστηκε σε μια αγροτική περιοχή του Μίτσιγκαν. Κάποιος πολίτης αντιλήφθηκε ένα UFO και όχι μόνο το κατέγραψε με την κάμερα του, αλλά το κυνήγησε στην κυριολεξία για αρκετά μέτρα με το αυτοκίνητο του βγαίνοντας εκτός δρόμου.

Κάποια στιγμή οι όροι αντιστράφηκαν και απο κυνηγός βρέθηκε κυνηγημένος με αποτέλεσμα να τραβηχτεί αρκετά μέτρα πίσω. Το αντικείμενο, φωτεινό μπλε χρώματος διακρίνεται αρκετά καθαρά στην κάμερα ενώ όπως θα δείτε, επεξεργάζεται το αυτοκίνητο του μάρτυρα με μια πράσινη ακτίνα...


Mαρτυρία πολίτη: Γεια σας , ζω σε μια αγροτική περιοχή του Μίτσιγκαν . Η πλησιέστερη μεγάλη πόλη είναι το Port Huron . Είδα αυτό το αντικείμενο κοντά στο σπίτι μου το βράδυ της 27 Οκτ. 2013 . Έτσι το ακολούθησα μέσα από ένα χωματόδρομο. Στη συνέχεια όμως γύρισε και έτσι έπρεπε να μπω μέσα σε έναν ιδιωτικό μη καταγεγραμμένο δρόμο που πιθανόν χρησιμοποιείται από γεωργούς προκειμένου να έχουν πρόσβαση στις καλλιέργειες τους.

Στο σημείο εκείνο αναγκάστηκα να βγω εκτός δρόμου και μετά βγήκα εκτός αυτοκινήτου για να έχω καλύτερη οπτική επαφή. Τότε, ξαφνικά, το αντικείμενο άρχισε να κινείται προς το μέρος μου! Ξαφνιάστηκα και έτρεξα σαν τρελός για κάποια στιγμή.... Το αντικείμενο άρχισε να κάνει κάποιον ήχο σαν θρόϊσμα (δυναμώστε τον ήχο των ηχείων)

Μόλις μετακινήθηκα μερικά μέτρα πίσω, και έκανα zoom out την κάμερα είδα ότι το αντικείμενο αιωρούνταν πάνω απ΄το όχημα μου! Στη συνέχεια, άρχισε να χαμηλώνει το ύψος του και μετά απο λίγο βγήκε μια πράσινη δέσμη φωτός η οποία στόχευε το όχημα!!!Ξαφνικά αφού τελείωσε ανέβηκε κάθετα προς τον ουρανό και εξαφανίστηκε.

Αυτή ήταν μια πολύ μυστηριώδης εμπειρία και ακόμη και τα μαλλιά μου τα αισθανόμουν σαν να υπήρχε πολύ πυκνός στατικός ηλεκτρισμός. 





Δεν μπορώ να πω 100% ότι είναι πραγματικότητα. Κάποια στοιχεία στο βίντεο με κάνουν να διατηρώ τις επιφυλάξεις μου όπως η συναισθηματική σταθερότητα του μάρτυρα. Δεν υπάρχουν επιφωνήματα, δεν λαχανιάζει, δεν φαίνεται σαστισμένος, πράγμα που θα έπρεπε αφού για να εγκαταλείψει το όχημα του ενστικτωδώς... σημαίνει πως το έκανε διότι κυριάρχησε το συναίσθημα της αυτοσυντήρησης ή καλύτερα του φόβου...Κάτι ακόμα... Αν υποθέσουμε πως βρισκόσασταν εσείς στην θέση αυτού, πιστεύετε ότι βγαίνοντας από το αμάξι θα σκεφτόσασταν να κλίνατε την πόρτα;

Ένα ακόμα στοιχείο είναι πως το αντικείμενο αυτό επιλέγει να εξαφανιστεί κάπως θεαματικά και στριφογυρίζει κάθετα ανοδικά μέχρι που ξαφνικά "σβήνει η λάμπα" και εξαφανίζεται...


Δεν υπάρχουν σχόλια: