Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Μετεωρίτης πέφτει στην Αδριατική στα ανοικτά των ακτών του Βιέστε;

Μετεωρίτης πέφτει στην Αδριατική στα ανοικτά των ακτών του Βιέστε;
Έκπληκτοι οι λουόμενοι παρακολούθησαν, το λευκό ίχνος στον μπλε ουρανό.
Η είδηση ​​είναι από το Radio RMT το οποίο αναρωτιέται τι συνέβη στην Αδριατική, στα ανοικτά των ακτών του Βιέστε.

Μια εικόνα, προς το παρόν είναι η μόνη (μία από τις πολλές που λαμβάνονται από τους τουρίστες στη δημοφιλή παραλία Pizzomunno) που δείχνει μία ξαφνική εμφάνιση ενός λευκού μονοπατιού που έχει πορεία από τα δυτικά προς τα ανατολικά, μέχρι που εξαφανίζεται πάνω από τον ορίζοντα.
Ένα πραγματικά εξαιρετικό φαινόμενο που ευαισθητοποίησε παραθεριστές και κάτοικους. Τι, στην πραγματικότητα, προκάλεσε το λευκό μονοπάτι, αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε. Έχει αποκλειστεί το αεροπλάνο, που συνήθως αφήνει παρόμοια ίχνη με το πέρασμά του.
Αποκλείεται, διότι, δεν είναι μία από τις πολλές διαδρομές που τα αεροπλάνα υποχρεούνται να ακολουθούν για τους διάφορους εθνικούς ή διεθνείς προορισμούς. Η διαδρομή του στον ουρανό του Βιέστε ήταν από τα δυτικά προς τα ανατολικά.
Στον ουρανό της Βιέστε, όλες οι διαδρομές έχουν κατεύθυνση από  Βορρά προς  Νότο ή το αντίστροφο. Και ακόμη και εκείνες οι διαδρομές που οδηγούν στην Ανατολή (Ανατολή-Δύση και αντίστροφα) ακολουθούν μια εντελώς διαφορετική πορεία.
Και αν, αποκλείεται το αεροπλάνο, τι ήταν αυτό που προκάλεσε αυτό το τόσο έντονο και ασυνήθιστο μονοπάτι; Υπάρχουν εκείνοι που τόλμησαν την υπόθεσηενός μικρού μετεωρίτη που έπεσε στην Αδριατική, ανοικτά των ακτών του Βιέστε. Όμοιο με αυτόν που συνετρίβη τον περασμένο χειμώνα στη Ρωσία.
Μία από τις φωτογραφίες που ελήφθησαν από έναν τουρίστα στην παραλία του Βιέστε

Δεν υπάρχουν σχόλια: