Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ: ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ: ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν βγάζει τους οπαδούς του στο δρόμο απόψε - Υπολογίζονται σε 5 εκατ. οι πιστοί!

Τελικά ο Ρ.Τ.Ερτογάν κάνει την απειλή του πράξη: Βγάζει τους οπαδούς του στο δρόμο και πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για συγκρούσεις εμφύλιου χαρακτήρα, καθώς οι ισλαμιστές νεο-οθωμανοί δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν άλλο "κενό" χώρο στους διαδηλωτές.

Σήμερα το βράδυ, οι δρόμοι της Τουρκίας θα πλυμμηρίσουν από νεοϊσλαμιστές που θα βγουν για την βραδινή τους προσευχή με την ευκαιρία της μουσουλμανικής γιορτής του Μιράτς.
Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από πέντε εκατομμύρια Τούρκοι φανατικοί ισλαμιστές θα προσέλθουν σε μία εντυπωσιακή επίδειξη δύναμη του ΑΚΡ και του Ρ.Τ.Ερντογάν προσωπικά.
Θα είναι η πρώτη φορά που θα έρθουν αντιμέτωποι με τους εξεγερμένους και η κυβέρνηση "φτιάνει κλίμα" ήδη:
Δημοσίευμα της Yeni Safak, επικαλούμενο πηγές των (κυβερνητικών) υπηρεσιών ασφαλείας,αναφέρει ότι «ακραίες ομάδες» σκοπεύουν να υποκινήσουν επεισόδια τα ξημερώματα της Πέμπτης κατά των πιστών κατά την διάρκεια εορτασμού του Μιράτς.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στόχος θα είναι και ομάδες πιστών στον Ρ.Τ.Ερντογάν που θα πηγαίνουν σε τζαμιά.
Ο Ρ.Τ.Ερντογάν επιστρέφει αύριο Πέμπτη και ο κομματικός μηχανισμός του AKP ετοιμάζει θριαμβευτική υποδοχή του.
Φαίνεται ότι η Τουρκία θα ζήσει για πρώτη φορά μετά το πραξικόπημα του 1981 μία σφοδρή εμφύλια διαμάζη που κανείς δεν ξέρει που θα φτάσει.
Και ως γνωστόν όποιοι και αν κυβερνούν στην Τουρκία σε τέτοιες περιπτώσεις φροντίζουν να "εξάγουν" την κρίση προς τα δυτικά...                 
Εναλλακτική λύση 3: ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ: ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ                  πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: