Τρίτη, 30 Απριλίου 2013

Η Αλήθεια για το Φθόριο [Fluoride]


Χάρη σε κάποιους “επιστήμονες” και σε ένα “αμόρφωτο” κοινό, η παροχή νερού σε όλο τον κόσμο έχει μολυνθεί με μια επικίνδυνη χημική ουσία με το πρόσχημα ότι προστατεύει την υγεία των δοντιών.
Ο Δρ Ρόμπερτ Κουτί, ένας επιστήμονας ο οποίος πέρασε 20 χρόνια εργασίας για την EPA τωνΗΠΑ δήλωσε , “Φθορίωση είναι η μεγαλύτερη υπόθεση επιστημονικής απάτης του αιώνα, αν όχι όλων των εποχών.”
“Το φθόριο είναι μια γνωστή τοξίνη που προκαλεί καρκίνο, σοβαρά κατάγματα των οστών και νοητική καθυστέρηση των παιδιών.
Μεγάλα επιστημονικά ιδρύματα,  μεγάλα πανεπιστήμια και Νομπελίστες έχουν προειδοποιήσει για τον κίνδυνο , αλλά το φθόριο μπαίνει μέσα στο νερό σε όλο τον κόσμο.
Οι επιστημονικές αποδείξεις ότι το φθόριο σκοτώνει είναι συντριπτικές!
Μια μεγάλη πανεπιστημιακή μελέτη διεξάγεται εδώ και δεκαετίες, συνέκριναν τα ποσοστά καρκίνου των οστών στη Βόρεια Ιρλανδία, όπου το νερό περιέχει φθόριο, και του Νότου όπου το νερό δεν αντιμετωπίζεται με φθόριο. Τα ποσοστά της σπάνιας μορφής καρκίνου των οστών ήταν 45% υψηλότερο στο Βορρά.
Το 195 0 Συνταγματάρχης George Jordan κατέθεσε ενώπιον  του Κογκρέσου ότι  οι Σοβιετικοί  φθωριόνουντο νερό  στα στρατόπεδα συγκέντρωσης τους, για να κάνουν τους κρατούμενους  ηλίθιους, υπάκουους, και υποταγμένους.
Τα πρώτα πειράματα που έχουν διεξαχθεί ποτέ μεφθοριωμένο πόσιμο νερό έγιναν στην κομμουνιστική Ρωσία και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης τηςναζιστικής Γερμανίας.
«Ήταν ηMellonκαι ηAlcoa  οι οποίες εισήγαγαν την πολιτική της τοποθέτησης φθορίου στο πόσιμο νερό για να βγάλουν λεφτά από ένα υποπροϊόν της βιομηχανίας αλουμινίου το οποίο προσπαθούσαν για χρόνια να  διαθέσουν.
Δεν έχει  να κάνει τίποτε με την υγεία των  δοντιών!
Το Φθόριο στην πραγματικότητα χρησιμοποιείται ως ποντικοφάρμακο!
Στο Βέλγιο, τη Γερμανία, το Λουξεμβούργο η φθορίωση του νερού απορρίφθηκε με το να χαρακτηριστεί δικαίως ως “ψυχαναγκαστική φαρμακευτική αγωγή κατά της θέλησης του ατόμου και παραβίαση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων“.
Ενώ μόνο το 2% της Ευρώπης  βάζει φθόριο το νερό, στις ΗΠΑ η χρήση του επεκτείνετε στο 66%, ωστόσο φθόριο υπάρχει σχεδόν σε όλες τις οδοντόκρεμες!
Το 1992 το Υπουργείο Υγείας  του New Jersey  εξέδωσε μια μελέτη σχετικά με τη σύνδεση του Φθοριομένου πόσιμου νερού και της συχνότηταςοστεοσαρκώματος στους νεαρούς άνδρες.
Βρήκε έναν ισχυρό δεσμό μεταξύ φθορίωσης και  καρκίνου των οστών (οστεοσαρκώματος) σε νέους άνδρες.
Ανέφερε ότι τα ποσοστά οστεοσαρκώματος ήταν τρεις εώς επτά φορές υψηλότερα σε “φθοριωμένες” περιοχές από τις “μη φθοριωμένες” περιοχές.
Το Φθοριωμένο νερό έχει συνδεθεί με μειωμένα ποσοστά γεννήσεων, διότι παρεμβαίνει στα επίπεδα τεστοστερόνης των ανδρών (Freni SC, φθόριο στο πόσιμο νερό και μειωμένα ποσοστά γεννήσεων. Περιοδικό Τοξικολογίας και Περιβαλλοντικής Υγείας αριθ. 42, pp109-121, 1994).
Κινεζικές μελέτες δείχνουν μείωση του δείκτη νοημοσύνης στα παιδιά που είναι εκτεθειμένα σε φθόριο μέσω του πόσιμου νερού.
Περαιτέρω επιπτώσεις περιλαμβάνουν την απώλεια μνήμης, κεφαλαλγία, μειωμένη συγκέντρωση, κατάθλιψη και σύγχυση (Zhao LB, Liang GH, Zhang DN, Γου XR, Συνέπειες της χρήσης φθωριομένου νερού στην νοημοσύνη των Παιδιών. Φθόριο σελ. 190-192 29:4)
“Αν φθορίωση δημιουργεί ένα τέτοιο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία και δεν μειώνει σημαντικά τη φθορά των δοντιών, γιατί προστίθεται  φθόριο στο νερό;
 Το φθόριο είναι ένα προϊόν βιομηχανικών αποβλήτων.
Το 1920 και το 30 είχαμε τεράστια  αύξηση τωνβιομηχανιών λιπασμάτων αλουμινίου και φωσφόρου.
Η ταχεία ανάπτυξή τους έφερε όμως απροσδόκηταπροβλήματα ρύπανσης.
Το Φθόριο είχε σαν αποτέλεσμα την ρύπανση του αέρα, που προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στις καλλιέργειες και  στην άγρια ζωή.
Αρχικά, οι βιομηχανίες  αγόρασαν τις πληγείσες ( από τοφθόριο) περιοχές.
Αλλά όταν το φθόριο άρχισε να επιδρά στην ανθρώπινη υγεία, οι μηνύσεις και οι αντιδράσεις από τους φορείς υγείας ανάγκασε τις εταιρίες να εγκαταστήσουν συσκευές ελέγχου της ρύπανσης για να παγιδεύσουν τα προϊόντα αποβλήτων φθορίου.
Δυστυχώς, αυτό  απλώς μετατόπισε το πρόβλημα από αερομεταφερόμενες φθοριούχες ενώσεις σε στερεά απόβλητα φθορίου, τα οποία είχαν αφεθεί να μολύνουν τα ποτάμια, ρέματα και τα υπόγεια ύδατα.
Ένα από τα μέσα της επικερδούς  διάθεσης του φθορίου ήταν να το πουλήσουν ως ποντικοφάρμακο και εντομοκτόνο.
Ωστόσο, δεδομένου ότι δεν υπήρχαν αρκετά ποντίκια και έντομα, παρέμενε ακόμη το πρόβλημα του τι να κάνουν με το πλεονάζονφθόριο. .
Επιπλέον, δεδομένου ότι το φθόριο δεν είναι βιοδιασπώμενο, η υπερβολική χρήση του ως εντομοκτόνου και τρωκτικοκτόνουέθεσε σύντομα σε κίνδυνο την υγεία των ανθρώπων.
Φθόριο προστίθεται στην παροχή νερού σε πολλές χώρες, αλλά βρίσκεται επίσης σε οδοντόκρεμες και άλλα οδοντιατρικά προϊόντα, στα φυτοφάρμακα (ψεκάζεται πάνω από καλλιέργειες τροφίμων), φαρμακευτικά προϊόντα, και στα επεξεργασμένα τρόφιμα.
Είναι ένα από τα κύρια συστατικά του Prozac και του αερίου νεύρων “SARIN“.
Στην Ελλάδα το νερό δεν φθοριώνεται, υπάρχει όμως φθόριο σε τρόφιμα, οδοντόκρεμες, στοματικά διαλύματα κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: