Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ… (ΤΑ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ)


Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ… (ΤΑ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ)

Άρθρο για συγχρόνους «ψαγμένους» γονείς…
ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΑΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ
Πολλοί γονείς αφήνουν τα παιδιά τους, στον υπολογιστή, στην τηλεόραση, στο dvd και κάνουν δουλειές του σπιτιού τους, έχοντας ήσυχο το κεφάλι τους, σαν κάποιος να τα προσέχει…
Και τα «προσέχει»!!!
Όσοι ώρα εσείς χαζεύεται, τα παιδιά σας, σαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ΑΝΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ!!!
Η σύγχρονη τηλεοπτική τεχνολογία, των κρυφών σεξουαλικών, ιστορικών, γεωγραφικών, πολιτικών και άλλων μηνυμάτων, που κρύβονται σε διαφημιστικά τρέιλερ ή παιδικές σειρές, ως άλλοτε «παραμάνα», «νταντά», αναλαμβάνει την παιδική ψυχική αναμόρφωση των παιδιών σας!
ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!!!
Ο άνθρωπος έχει ανάγκες, που συνοδεύονται με ορμόνες και άλλα χημικά, που κατακλύζουν τον οργανισμό του, ώστε να τον ειδοποιήσουν, να τις ικανοποιήσει. Ανάγκη για αγορά ενός προϊόντος όμως δεν υπάρχει, για να αυξήσει τα έσοδά του κάποιος που το πουλάει… Αν όμως ένα προϊόν διαφημιστεί έτσι ώστε να προκαλέσει την έκρηξη, μιας ορμόνης ή μιας πραγματικής μας ανάγκης, όπως είναι η ανθρώπινη ανάγκη εύρεσης συντρόφου και αναπαραγωγής του είδους μας, τότε ως ζώα, ταυτίζουμε ότι βλέπουμε, με το σεξ και με περισσότερη προσοχή παρακολουθούμε τηλεοπτικές προβολές ή αναζητούμε προϊόντα που μας διαφημίζονται…
Ακούγεται τόσο ανόητο και όμως δεν είναι τυχαίο, που σε πολλές διαφημίσεις ή παιδικές σειρές, εμφανίζονται σεξουαλικά μηνύματα!
Ο άνθρωπος και περισσότερο ένα μικρό παιδί, δεν μπορεί να αντιληφθεί, μία μεγάλης ταχύτητας προβολή εικόνων και όσες δεν μπορεί, άμεσα να επεξεργαστεί, τις αποθηκεύει στο υποσυνείδητό του. Έχουν γίνει χρόνια τώρα, πειράματα με σκηνές ταινίας σε κινηματογράφους, όπου κάθε 10 λεπτά, προβάλλονταν ένα μόνο «καρέ», με λεκτικό μήνυμα να πιει ο τηλεθεατής ένα συγκεκριμένο αναψυκτικό και σε κάθε διάλλειμα της προβολής, ο κόσμος κατάκλυζε το κυλικείο, του κινηματογράφου!
Ταινίες που έχουν γρήγορες εναλλαγές εικόνων, πρέπει να αποφεύγονται και μάλιστα πολλά dvd γράφουνε στο πίσω μέρος του κουτιού τους, ότι είναι ακατάλληλα για παιδιά ή ότι την ευθύνη την αναλαμβάνει ο γονέας..! Και όμως πρόκειται για παιδικές σειρές!
Η επιστήμη όμως προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα… Μουσικά τραγούδια, περιέχουν ήχους σε συχνότητες, που δύσκολα αντιλαμβάνονται από το ανθρώπινο αυτί και εξοργίζουν, αποπροσανατολίζουν ή ερεθίζουν…!
Μάλιστα, κατά την ηχογράφηση ενός τραγουδιού, δύναται στην εποχή μας, πέραν των τυχόν απαισιόδοξων ή προσβλητικών στίχων, να ηχογραφηθούν αντίστροφα, πιο σατανικά μηνύματα ή ακούσματα! Αυτό λέγεται ανάστροφη ηχογράφηση μηνυμάτων και έχει παρατηρηθεί, πως αν παίξουμε ανάποδα ένα μουσικό κομμάτι, παλαιότερα ένα δίσκο, θα ακούσουμε ξεκάθαρα διαβολικές λέξεις!!! Προτείνετε να το κάνετε αυτό, στο τραγούδι «Και ύστερα, δεν υπάρχει ύστερα…» (ήδη απαισιόδοξο…) της Μαρινέλλας (επαναλαμβάνεται η φράση «ο σατανάς να ζει…» πολλές φορές), στο «Τσίκι, τσίκι…» τραγούδι που παρουσιάστηκε σε Eurovision ( ακούγονται ακατανόητες λέξεις όπως «διάβολο», «διάβολες», διαβόλι»…) και σε άλλα πολλά… Τυχαίο;
Μία τελευταία επισήμανση που θα θέλαμε να κάνουμε είναι πως μελέτες επιστημόνων, έχουν διαπιστώσει, πως ένα παιδί, καλός τηλεθεατής, έχει πολλές μαθησιακές δυσκολίες, μειωμένη ικανότητα απορρόφησης γνώσεων και συγκέντρωσης στην μελέτη του. Πολλοί γονείς αναρωτιούνται γιατί τα παιδιά τους συμπεριφέρνονται βίαια ή ανήθικα, ενώ οι ίδιοι δεν το κάνουνε… Η τηλεόραση και ο υπολογιστής σας, είναι η αιτία της παιδικής ψυχικής αναμόρφωσης, ενόσω εσείς αφήνετε τα παιδιά σας, χωρίς κανέναν έλεγχο, μπροστά σε αυτές τις οικιακές σας συσκευές!
Προτείνουμε στους γονείς να επιλέγουν προσεκτικά τι dvd βλέπουν τα παιδιά τους ή στους πιο έμπειρους στην τεχνολογία, να δημιουργούν ταινίες εκπαιδευτικού περιεχομένου, βιντεοσκοπώντας για παράδειγμα τον εαυτό τους να εξηγεί κάποιο σχολικό μάθημα, των παιδιών τους ή να απαγγέλει κάποια προσευχή, ποίημα κλπ. Τα αποτελέσματα θα είναι για τα παιδιά σας, εντυπωσιακά!
Αν μπορείτε μάλιστα φτιάξτε τα δικά σας καλοπροαίρετα υποσυνείδητα μηνύματά σας, ένα «καρέ» με την εικόνα της Παναγίας μας, μία «κρυμμένη» φράση, όπως «Κύριε Ιησού Ελέησε με…» κλπ
ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΑΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ!!!
Έχουμε στην κατοχή μας ταινίες με τους εξής τίτλους, που φτιάξαμε για δικά μας παιδιά και φίλων, που μπορείτε να πάρετε ιδέες, όπως:
ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ
ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ
ΤΑ ΕΥΡΩ
Η ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ
ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ
ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ
ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ
ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ
ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΛΦΑΒΗΤΑ
ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ
ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΟΙ 4ΕΙΣ ΕΠΟΧΕΣ
ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΟΥ
ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ
ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ
ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ
ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ
ΤΑ ΖΩΑ
ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ
ΤΑ ΨΑΡΙΑ
(Επειδή όμως μεταξύ εικόνων και βίντεο, περιέχονται τα πρόσωπά μας, δεν επιθυμούμε την δημοσίευσή τους στο διαδίκτυο…)
Δείτε τα τερτίπια τους, με τις υποσυνείδητες βλακείες τους:
Πολλοί λένε πως στις μέρες μας, όποιος διαβάζει Προφητείες των Αγίων μας, είναι σαν να διαβάζει εφημερίδα!!!
Κλείστε την τηλεόρασή σας, τα "μέσα μαζικής τύφλωσης" δεν πρόκειται να σας πούνε τίποτε... είναι το εργαλείο του διαβόλου, κάτι ήξερε πριν χιλιάδες χρόνια, όταν έλεγε, ο Κοσμάς ο Αιτωλός ότι: «…ο Σατανάς θα μπει μέσα στα σπίτια σας και τα κέρατά του, στις στέγες των σπιτιών σας…», πριν καν ανακαλυφθεί η τηλεόραση!!!
Κατεβάστε δωρεάν υπέροχα βιβλία ή έρευνές μας:
http://www.scribd.com/my_document_collections/3244615
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ;
Εγγραφείτε στο ιστολόγιό μας, προβάλετε τον ιστοχώρο μας, για να δυναμώσουμε την φωνή μας!!!
Με εκτίμηση, ΓΧΝν.
http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com
http://aromapanagias.blogspot.com
"ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ" Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΑΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΓΟΝΙΟΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: