Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Γνωστή ‘ποπ σταρ’ λέει ότι την «ανάγκασαν» να τραγουδήσει τραγούδι με αποκρυφιστικά - σατανιστικά μηνύματα


Γνωστή ‘ποπ σταρ’ λέει ότι την «ανάγκασαν» να τραγουδήσει τραγούδι με αποκρυφιστικά - σατανιστικά μηνύματα


Η Kesha (την γράφουν "Κe$ha") θεωρείται μια μεγάλη ‘ποπ σταρ’ η οποία πριν λίγες μέρες υπέγραψε στην εταιρία της Sony στο Λος Άντζελες, ‘Kemosabe Records’. Τα άλμπουμ της διανέμονται και από την RCA.
Πρόσφατα η Ke-το σήμα του δολαρίου-ha (που γεννήθηκε το 1987 ως Kesha Rose Sebert) κυκλοφόρησε ένα τραγούδι που ονομάζεται "Die Young" «Πέθανε νέος»). Προτρέπει τις νέες γυναίκες να ζήσουν ένα ηδονιστικό τρόπο ζωής και να πεθάνουν σε νεαρή ηλικία. Αυτό που είναι ακόμη πιο ανησυχητικό είναι το βίντεο δείχνει ανάποδους σταυρούς, ροζ ανάποδα τρίγωνα (λεσβιακό σύμβολο), και πεντάλφες ξανά και ξανά.
Τώρα η Kesha αποκηρύσσει το τραγούδι και λέει εκείνοι που την χειρίζονται στο Λος Άντζελες την «ανάγκασαν» να το τραγουδήσει. Η Kesha είπε στους fans στο twitter, «δεν ήθελα να τραγουδήσω αυτούς τους στίχους και αναγκάστηκα να το κάνω».
Σε πρόσφατες ζωντανές εμφανίσεις της, το στάδιο είχε διακοσμηθεί με δεκάδες πεντάλφες. Η πεντάλφα συνήθως συνδέεται με την μαγεία, και το κίνημα "wicca" στο οποίο κυριαρχούν ομοφυλόφιλοι. Η τραγουδίστρια απεικονίζεται ως μάγισσα σε ορισμένες σκηνές, σε άλλες ως πεσμένος άγγελος, και αλλού να αγκαλιάζεται και με άνδρες και με γυναίκες. (Στην Αυστραλία την ώρα που τραγουδούσε το τραγούδι "cannibal", μπροστά στους φανς της ήπιε αίμα από κάτι που έμοιαζε σαν καρδιά ζώου - φωτογραφία, μια πρακτική που συνηθίζεται σε σατανιστικές τελετές).
Παραγωγοί του βίντεο είναι ο Lucasz Gottwald (Δρ Luke) και ο Benjamin Levin (Benny Blanco). Το τραγούδι γράφτηκε από τον Nate Ruess.
Των περισσότερων νέων ποπ σταρ τα τραγούδια, η μουσική, ο ρουχισμός, καθώς και οι χορευτικές κινήσεις προέρχονται από τους παραπάνω, οι οποίοι έχουν ισχυρό λόγο στα καλλιτεχνικά δρώμενα. Η Kemosabe Records διοικείται από τον Łukasz Gottwald. (Ο Gottwald κρύβεται πίσω από την επιτυχία της άλλης ‘ποπ σταρ’ Katy Perry, η οποία γεννήθηκε σε οικογένεια ευαγγελικών χριστιανών και τραγουδούσε gospel, αλλά μπήκε στο χώρο της show business και έφτασε σύντομα στη κορυφή με το "I Kissed a Girl", ένα ‘ανάλαφρο’ τραγουδάκι που παρουσίαζε ως ‘trendy’ τις λεσβιακές σχέσεις).
Στο "Die Young" της Ke$ha οι αποκρυφιστικοί συμβολισμοί είναι τόσο εμφανείς ώστε είναι σχεδόν γελοίο, να πεις ότι υπάρχει κάποιο ‘κρυφό’ μήνυμα στο βίντεο:
Ας δούμε το βίντεο.
Όργιο συμβόλων ...
Το βίντεο λαμβάνει χώρα στο Μεξικό, με την Ke$ha και ένα σωρό άτομα που μοιάζουν με οπαδούς κάποιας μαύρης σέκτας. Η ομάδα κυριολεκτικά λατρεύει τον θάνατο.
Καθώς η πόρτα του αυτοκινήτου ανοίγει, ένα σύμβολο με κρανίο και οστά αναβοσβήνει, αντιπροσωπεύοντας τη λατρεία του θανάτου.
Το ‘Skull and Bones’ είναι επίσης το όνομα της ελίτ μυστικής οργάνωσης του Yale, της οποίας μέλη είναι ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος, ο Τζορτζ Μπους ο νεότερος και ο Τζον Κέρι.
Γράφει "Evil" (σατανικό), στην πλευρά του αυτοκινήτου;
Το αυτοκίνητο είναι, στην πραγματικότητα, μια νεκροφόρα. Οπότε, ναι, υπάρχει σίγουρα κάποια λατρεία του θανάτου εδώ.
Όταν η νεκροφόρα ανοίγει, βλέπουμε την Ke$ha σε ένα μαύρο πέπλο, να στέκεται σαν κάποιο σεξουαλικό θρησκευτικό άγαλμα. Την κουβαλάνε στους ώμους της τα μέλη της συμμορίας της, όπως κάνουν σε λιτανείες καθολικών που μεταφέρουν αγάλματα της Παναγίας στους δρόμους.
Την ίδια ώρα ένα σωρό σύμβολα εμφανίζονται στην οθόνη.
Η Ke$ha φοράει ένα ‘All-Seeing Eye’ (το Μάτι του Ώρου) δαχτυλίδι ενώ κρύβει το ένα της μάτι.
Ανάποδοι σταυροί (ένα σύμβολο των σατανιστών) εμφανίζονται περίπου πέντε χιλιάδες φορές κατά τη διάρκεια του βίντεο. Θα δούλευαν με τις ώρες για να κάνουν αυτή την σατανιστική σαχλαμάρα ‘trendy’.
Σε μια άλλη σκηνή, η Ke$ha και η συμμορία της παίζουν με κάρτες ταρώ. Η Ke$ha τραβά την κάρτα "Devil" (διάβολος) και ξεσπάνε όλοι στα γέλια. Πολύ διασκεδαστικό να κρατάς σατανικά σύμβολα!
"Αυτό το μέρος είναι πολύ ωραίο. Ας το καταστρέψουμε και στη συνέχεια ας κάνουμε σεξ πάνω στα σπασμένα έπιπλα.".
Ο δήθεν χορός μετατρέπεται γρήγορα σε ένα όργιο, και όλα συμβαίνουν ενώ γύρω υπάρχουν αποκρυφιστικά σύμβολα.
Η Ke$ha βρίσκεται στο θρόνο του "όργιου", κάτω από μια πεντάλφα, το σύμβολο που χρησιμοποιείται σε αποκρυφιστικές σατανιστικές τελετές.
Η Ke$ha κάνει το σημάδι με το ένα μάτι, άλλο ένα σύμβολο των Illuminati.
Το βίντεο ...προφανώς, χρηματοδοτείται από το νέο Windows Phone. Με αυτό στέλνει ένα γραπτό μήνυμα στα "Ζώα", τους fans της.
Το όργιο συνεχίζεται μέχρι που φτάνει η αστυνομία και αρχίζουν οι πυροβολισμοί. Η Ke$ha περπατά αποφασιστικά προς τους ένοπλους αστυνομικούς.
Απλά για να βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει ποιος χορηγός αυτού του βίντεο.
Δεδομένου ότι το τραγούδι λέγεται ‘Die Young’, οδηγούμαστε να πιστεύσουμε ότι η Ke$ha πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από την αστυνομία.
Η κουλτούρα του θανάτου διαδίδεται μέσα από το τραγούδι. Η φράση "Θα πεθάνουμε νέοι" επαναλαμβάνεται αμέτρητες φορές για να τρυπήσει το μυαλό του έφηβου και να του περάσει το μήνυμα ότι η ανθρώπινη ζωή δεν έχει αξία.
Υπάρχουν τόνοι μουσικών βίντεο με το ίδιο μήνυμα. Πλύση εγκεφάλου από χιλιάδες ώρες "γκλαμουράτων" μουσικών βίντεο, ώστε οι νέοι να γίνουν σαν τους οπαδούς της σέκτας του παραπάνω βίντεο, ζώντας μια άσκοπη, αυτοκαταστροφική ζωή με βάση την ικανοποίηση των χαμηλότερων ενστίκτων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: