Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Γενική επίθεση των δυνάμεων του σατανά κατά των ανθρώπων


Γενική επίθεση των δυνάμεων του σατανά κατά των ανθρώπων


Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
Τι να το κάνω που εκείνοι που έλεγαν ότι λέω φαντασιώσεις αποδείχτηκαν ανίδεοι, άσχετοι και απλά φθονεροί;

Τι να το κάνω που αποδείχτηκαν δούλοι του σατανά, εκείνοι που έλεγαν ότι αυτά που λέω εδώ και πάνω από δώδεκα χρόνια, επώνυμα και δημόσια και όχι σε συναντήσεις των πέντε ή των πενήντα ατόμων, τα λέω απλά για να ....παραπλανήσω τους ανθρώπους;
Η Ρωσία καλεί σε έκτακτη στράτευση πάνω από 150.000 νέους, το Ισραήλ μοίρασε αντιασφυξιογόνες μάσκες, η Βόρεια Κορέα δήλωσε ότι βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση, ο Πάπας παραιτήθηκε και βγάλανε καινούργιον, οι τράπεζες κατάσχουν, ή καλύτερα καταληστεύουν τις αποτεμιεύσεις των ανθρώπων, τα εγκερκριμένα από την Μονσάντο άλευρα, που δεν ξέρουμε τι περιέχουν μέσα, διαφημίζονται σαν η μόνη λύση για να χορτάσουν οι φτωχοί, το συνθετικό κρέας ήδη πωλείται σε όλο τον κόσμο, στην Αμερική άρχισαν επισήμως να πασάρουν το τσιπάκι, στην Ευρώπη χούντα, ανασφάλεια και τρόμος παντού και κατά τα άλλα, εγώ έλεγα υπερβολές για να τρομάζω τον κόσμο.
Δυστυχώς φίλοι μου, αυτά τα περί υπερβολών και όλα όσα έγραψα στην προηγούμενη παράγραφο, ήταν μόνο τα πρώτα που είχα πει πριν από πολλά χρόνια
Όλα τα παραπάνω και όχι μόνο, αφού έχω πει κι άλλλα που ήδη γίνανε, επιβεβαιώθηκαν.
Και εννοείται δεν επρόκειτο περί προφητειών, αλλά για αυτά που σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχα, έβλεπα να έρχονται.
Ωστόσο, όλες οι πληροφορίες που είχα, συμφωνούσαν με αυτά που οι Άγιοι και οι γεροντάδες της Ορθοδοξίας εδώ και εκατοντάδες, χρόνια είχαν προφητεύσει.
Δυστυχώς όμως έχω πεί και έχω γράψει κι άλλα και θα επιβεβαιωθούν και εκείνα.
Σας λέω λοιπόν ότι από τις 8 Φεβρουαρίου του 2013, αυτό που ονομάζουμε "δυνάμεις του κακού", αποφάσισαν την τελική επίθεση κατά των λαών.
Μία σειρά από γεγονότα που έλαβαν χώρα από τις 8-2-2013 και μετά το επιβεβαίώνουν.
Οι πολιτικοί, όπως είχα γράψει από το 2001 ακόμη, έπεσαν πλέον παντού σε δυσμένεια. Το μόνο εύκολο είναι να πέσουν όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου, για να κυβερνήσει η μία και μοναδική παγκόσμια κυβέρνηση, που θα είναι το διοικητικό συμβούλιο της ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ εταιρείας που θα ονομάζεται μητρική εταιρεία (MOTHER COMPANY) και θα παίρνει εντολές από το λεγόμενο "θηρίο της Αποκαλύψεως".
Στρατός και όχι αστυνομία θα επιβλέπει την τάξη, όπως έγραψα από το 2001. Στρατός αλλοεθνής για να μην έχει τύψεις για αυτά που θα κάνει στους ημεδαπούς πολίτες.
Τα κανάλια προωθούν την χαϊβανίτιδα και τις επιλεγμένες ειδήσεις, που σε συνδυασμό με τα γεγονότα, επιβάλουν τρόμο, απελπισία και δυστυχία παντού.
Μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν, υπάρχουν ακόμη εκείνοι που καλυμένοι πίσω από το πέπλο του δήθεν καθωσπρεπισμού, πίσω από το πέπλο του δήθεν Ορθόδοξου και πίσω από το σατανικό τους χαμόγελο, καλούν τον κόσμο να μην διαβάζει τις προφητείες και την Αποκάλυψη του Ιωάννου, για να μην "τρομοκρατηθεί" για να συνεχίσει να απολαμβάνει τα αγαθά του κόσμου τούτου.
Θυμίζω όμως ότι ο Χριστός είπε στον Ιωάννη, να μην κρύψει το περιεχόμενο της προφητείας της Αποκαλύψεως, που είναι αποκάλυψη του Χριστού και όχι του Ιωάννη, όπως κακώς συνηθίσαμε όλοι να λέμε.
Μην σφραγίσεις λοιπόν τους λόγους της προφητείας του βιβλίου τούτου, λέει ο Χριστός και όποιος αλλάξει έστω και ένα τόνο, αλοίμονό του. Σκεφθείτε αυτούς που αλλάζουν ή που παροτρύνουν την μη ανάγνωση, ή την εξαφάνιση ολόκληρου του κειμένου.
Ο Χριστός είναι πάντα δίπλα μας και περιμένει να Του εμπιστευτούμε τους φόβους και τις ανησυχίες μας. Μιλείστε Του. Προσευχηθείτε. Προσευχηθείτε καθώς δουλεύετε, καθώς βαδίζετε, καθώς οδηγείτε, συνέχεια. Κάντε τον Χριστό μέρος της καθημερινότητάς σας.
Τον χρειαζόμαστε. Χωρίς Αυτόν, είμαστε ακάλυπτοι.
Οι δυνάμεις του σατανά εργάζονται την ανομία νυχθημερόν.
Το καλύτερο όπλο μας εναντίον τους, είναι η προσευχή, η συμμετοχή στα μυστήρια της Ορθοδοξίας και η γνώση.
Ο πόλεμος μαίνεται γύρω μας και άμαχοι, δεν υπάρχουν.
Ιησούς Χριστός Νικά
Γενική επίθεση των δυνάμεων του σατανά κατά των ανθρώπων ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: