Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Τι περιέχουν πραγματικά τα εμβόλια;


Τι περιέχουν πραγματικά τα εμβόλια;



Σοκ προκαλεί το βίντεο που δείχνει όλη την αλήθεια για τα εμβόλια. Όσο και να ψάξεις να βρεις τις λέξεις για να αποτυπώσεις τα όσα αποκαλύπτονται στο βίντεο που ακολουθεί, νομίζω πως είναι φτωχά.


Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, το ανθρώπινο ΥΓΙΕΣ μυαλό, μπλοκάρει. Δεν δέχεται την φρικτή πραγματικότητα κι η ανθρώπινη υπόσταση, νοιώθει ανήμπορη να αντιμετωπίσει παρανοϊκά μυαλά και ψυχές διαβολικές.

Ένας από τους ισχυρισμούς που έχουν οι κατασκευαστές εμβολίων είναι ότι το ανθρώπινο προσδόκιμο ζωής σήμερα σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στην έλευση των εμβολίων, δεδομένου ότι ισχυρίζονται ότι τα φάρμακα αποτελούν μια από τις πιο σημαντικές ιατρικές ανακαλύψεις του περασμένου αιώνα, που βοήθησαν να απαλλαγούμε απο ασθένειες.

Το όλο θέμα είναι να πουλήσουν περισσότερα εμβόλια, για να μην βελτιώσουν τη δημόσια υγεία. Και ο γρηγορότερος τρόπος να πωληθούν περισσότερα εμβόλια είναι να σιγουρευτούν οι ίδιοι ότι τα εμβόλια περιέχουν τις χημικές ουσίες και τα μέταλλα που καθιστούν τους ανθρώπους πιό τρωτούς σε λοιμώξεις.
Πηγή: apocalypsejohn.com
Δείτε το βίντεο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: