Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

«Βοήθεια, μας ψεκάζουν!»


«Βοήθεια, μας ψεκάζουν!»

Εδώ και δύο χρόνια οι Ελληνες νιώθουμε σαν πειραματόζωα. Προκειμένου να μειωθούν τα ελλείμματα και να περιοριστεί το δημόσιο χρέος οι δανειστές μας έχουν επιβάλει μειώσεις μισθών και αυξήσεις φόρων προωθώντας την υποτιθέμενη εσωτερική υποτίμηση.

Παραλλήλως, τα αποτελέσματα της περιοριστικής πολιτικής επιτείνουν την ύφεση, σπρώχνουν στην ανεργία εκατοντάδες Ελληνες κάθε μέρα και δημιουργούν συνθήκες εξαθλίωσης για πλατιά στρώματα του πληθυσμού. Ξένοι αναλυτές μιλούν για το μεγαλύτερο οικονομικό πείραμα που έχει γίνει ποτέ, παρομοιάζοντας τους Ελληνες με ποντίκια εργαστηρίου... Σε αυτό το κλίμα, ίσως δεν μοιάζει παράξενο ότι πολλοί Ελληνες θεωρούν ότι πίσω από τις «συμφορές» μας κρύβεται μια καλά οργανωμένη παγκόσμια συνωμοσία. «Γιατί δεν αντιδρούμε;», είναι η απορία κάποιων ενεργών πολιτών, την οποία πολλοί έχουμε ακούσει. «Μήπως μας... ψεκάζουν;», είχα ακούσει κάποιον να ψιθυρίζει πριν από καιρό, αλλά δεν έδωσα σημασία.

Κι αυτό μέχρι την προηγούμενη Δευτέρα 7 Μαΐου, διότι την επομένη των εκλογών το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας με ανακοίνωσή του ξεκαθάρισε ότι «καμία πτήση ψεκασμού με χημικές ουσίες δεν εκτελείται πάνω από ελληνικό έδαφος». Γιατί άραγε η ηγεσία της Πολεμικής Αεροπορίας «παρενέβη» με αυτόν τον έμμεσο τρόπο στην πολιτική αντιπαράθεση, και μάλιστα σε μια χρονική συγκυρία που με την ανακοίνωσή της φαινόταν σαν να σχολιάζει τα αποτελέσματα των εκλογών;

Ο λόγος ήταν ο βομβαρδισμός που δέχεται το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του αρχηγού ΓΕΑ και άλλων ανώτατων αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας από email πολιτών που καταγγέλλουν ότι αγνώστου ταυτότητας αεροσκάφη που πετούν στον ελληνικό ουρανό αφήνουν πίσω τους «ουρές», δηλαδή ίχνη συνήθως λευκά, που όχι μόνο δεν διαλύονται αλλά απλώνονται σαν να πρόκειται για τεχνητά νέφη... Για τους ορθολογιστές η σύνθεση των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που φτάνουν στο Πεντάγωνο από πολίτες που καταγγέλλουν ψεκασμούς μπορεί να θεωρηθεί ότι παραπέμπει σε μυθιστόρημα του Χάξλεϊ ή του Οργουελ. «Τις τελευταίες μέρες έχει γεμίσει ο ουρανός της Αθήνας με χημικές ουρές. Εχουν προηγηθεί ψεκασμοί από αεροπλάνα που δεν δίνουν σχέδια πτήσης και είναι να απορείς που δεν τα καταρρίπτει η Πολεμική μας Αεροπορία», αναφέρεται σε ένα email που εστάλη στο ΓΕΑ.

«Ολοι, όσοι κοιτάμε ακόμα τον ουρανό, έχουμε παρατηρήσει ότι είναι μέρες που μοιάζει να είναι καλυμμένος με ομίχλη. Οι ακόμα πιο παρατηρητικοί, δε, θα έχουν προσέξει ότι η ομίχλη μοιάζει να ξεκινά από τις ουρές που αφήνουν κάποια αεροπλάνα στο διάβα τους. Υπάρχουν ουρές που διαλύονται σχεδόν αμέσως, και άλλες που μένουν για πολύ χρόνο στον ουρανό κάνοντας κάτι σαν τεχνητά σύννεφα», γράφει άλλος πολίτης που ενημέρωσε την Πολεμική Αεροπορία για τις... μυστικές πτήσεις αεροψεκασμών. «Οι επιχειρήσεις με τις λευκές χημικές ουρές που αφήνουν τα αεροπλάνα συνεχίζουν να διενεργούνται, σε καθημερινή βάση, πάνω από τα κεφάλια μας.

Πραγματοποιούνται χωρίς τη συγκατάθεσή ή την προηγούμενη ενημέρωσή μας. Επηρεάζουν τη ζωή μας, τη ζωή όσων γνωρίζουμε και αγαπάμε. Επηρεάζουν τη ζωή ολόκληρου του πλανήτη. Και απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, η κατάσταση πιθανόν να μην αλλάξει ποτέ πια. Πιθανόν να μη μας επιστρέψουν ποτέ πια τον καθαρό μπλε ουρανό που μας στερούν», γράφει ένας πολίτης που έχει πειστεί ότι μας ψεκάζουν.

«Ποιοι και γιατί μας δολοφονούν; Ποιοι και γιατί μας βομβαρδίζουν με φόβο, αργές αντιδράσεις, πανικό και νέες μοντέρνες ασθένειες;», αναρωτιέται ακόμη ένας καταγγέλλων και προσθέτει: «Γιατί πύκνωσαν οι πτήσεις με την εμφάνιση της τρόικας;». Επιχειρώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να καθησυχάσει τους πολίτες, το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εξήγησε ότι «τα λευκά ίχνη που παρατηρούνται, και ενδεχόμενα προκαλούν ανησυχία, αποτελούνται από νερό υπό τη μορφή σταγονιδίων ή μικροσκοπικών παγοκρυστάλλων και οφείλονται στη συμπύκνωση των υδρατμών που περιέχονται στα καυσαέρια των πολιτικών αεροσκαφών τα οποία κινούνται σε αεροδιαδρόμους άνωθεν της χώρας μας». Σύμφωνα με την ερμηνεία που δόθηκε από την Πολεμική Αεροπορία: «Η συμπύκνωση των υδρατμών των καυσαερίων αποτελεί φυσικό φαινόμενο και οφείλεται στη χαμηλή θερμοκρασία του αέρα στα μεγάλα ύψη όπου κινούνται τα αεροσκάφη αυτά», ενώ «ο χρόνος κατά τον οποίο είναι ορατά τα ίχνη συμπύκνωσης μεταβάλλεται ανάλογα με τις συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας στο ύψος πτήσης».

Στον ουρανό τα ίχνη της «παγκόσμιας μυστικής κυβέρνησης»

Δύσπιστοι ή μυθομανείς, οι καταγγέλλοντες πολίτες δεν πείστηκαν από τις διαβεβαιώσεις του Γενικού Επιτελείου.
«Δεν βλέπετε μπροστά σας; Αυτά είναι χημικά και βαρέα μέταλλα και τα ψεκάζει η παγκόσμια μυστική κυβέρνηση. Ξυπνήστε επιτέλους, γιατί κινδυνεύουν τα παιδιά σας κι εσείς από σοβαρότατες παθήσεις. Καρκίνος!!!», έγραψε ένας αγανακτισμένος πολίτης που δεν πείστηκε από τις εξηγήσεις.

«Υποτιμάτε τουλάχιστον τη νοημοσύνη μας προσπαθώντας να μας πείσετε ότι αυτό που βλέπουμε στον ουρανό είναι νερό υπό τη μορφή σταγονιδίων ή μικροσκοπικών παγοκρυστάλλων και οφείλεται στη συμπύκνωση των υδρατμών», απάντησε μια κυρία που κατηγόρησε το ΓΕΑ ότι παραπληροφορεί τον κόσμο, ενώ στο email της δεν παρέλειψε να σημειώσει: «Η Γεωμηχανική, η επιστήμη που ασχολείται με την τροποποίηση του καιρού, έχει παραδεχτεί την πραγματοποίηση αεροψεκασμών με βαρέα μέταλλα για την αντιμετώπιση του φαινομένου του θερμοκηπίου».

«Σας εκτιμώ, αλλά δεν συμφωνώ καθόλου, ούτε με πείθει η ανακοίνωση που βγάλατε για τους χημικούς αεροψεκασμούς», γράφει ένας άλλος πολίτης και αποστέλλει φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί στην Κέρκυρα, για να θέσει το ερώτημα: «Θέλετε να μας πείτε ότι στη φωτογραφία... βλέπουμε 3 αεροδιαδρόμους ο ένας τόσο κοντά στον άλλον; Και γιατί όταν ψεκάζουν τα συγκεκριμένα αεροπλάνα αφήνουν ίχνη για πολλές ώρες πάνω στην ατμόσφαιρα; Και επιπλέον, γιατί αυτά τα ίχνη αντί να εξαφανίζονται απλώνονται σαν ομπρέλα με αποτέλεσμα μια ηλιόλουστη μέρα να μοιάζει με συννεφιασμένη;».

«Βρείτε τι μας ψεκάζουν» ζητά επιτακτικά ένας άλλος Ελληνας, ο οποίος συνεχίζοντας αναφέρει: «Ψεκάζουν την Τρίπολη νατοϊκά αεροτάνκερ, αεροψεκασμοί και στην Αρκαδία από δεκάδες αεροπλάνα, μέσα σε μία μέρα και μετά ραντεβού σε 5 με 6 μέρες ξανά, ξέρουμε πως διεξάγονται κάποια πειράματα Γεωμηχανικής, αλλά εξασφαλίστε τι μας ψεκάζουν. Ακούστε τον κόσμο που δεν βλέπει για πρώτη φορά αεροπλάνο, καυσαέρια ή ουρανό... Εχετε κι εσείς παιδιά, γονείς, ανθρώπους...».

Τελικά, μήπως μας ψεκάζουν στ’ αλήθεια;
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=197268
«Βοήθεια, μας ψεκάζουν!» ~ Ελευθερη σκεψη ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

GEORGE είπε...


...προβάλετε και την δική μας προσπάθεια να ενημερώσουμε τον κόσμο για την γενοκτονία που γίνεται... Η Τρίπολη είναι συνεχώς με θολό ουρανό...τα νερά μας μολύνονται... Δείτε: http://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.gr/ και πάρετε το δικό μας banner code, πείτε μας αν έχετε δικό σας.