Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Τι είναι η Α.Μ.Ρ.Α;


Σχετικά με την Α.Μ.Ρ.Α

Πριν λίγο καιρό είχα αναρτήσει ένα θέμα σχετικό με την Α.Μ.Ρ.Α.
Μετά από επικοινωνία μου με την ιδρύτρια της εταιρίας πληροφορήθηκα πως η οργάνωση δεν έχει σχέση με το Σατανισμό αλλά προωθούν τον Αρχαίο Ελληνισμό. Μάλιστα μου είπαν πως ένιωσαν προσβεβλημένοι επειδή έκανα κοινή αναφορά σε αυτούς και τον Σατανά. Πράγματι μου ομολόγησαν ότι δεν πιστεύουν στο Θεό μας αλλά δεν έχουν και καμία σχέση με τον Σατανά.
Θέλω να πιστεύω πως όντως δεν έχουν καμία σχέση με τον Σατανά και πως πράγματι προσπαθούν να βοηθήσουν τον κόσμο μέσω των προϊόντων τους παρότι οι απόψεις μας στα πιστεύω δεν συγκλίνουν καθόλου καθώς όπως η ίδια η ιδρύτρια με πληροφόρησε δεν πιστεύει στην ύπαρξη του Ιησού Χριστού. Δεν πιστεύει πως υπήρξε.
Θα ήθελα να αποσύρω δημόσια τις κατηγορίες μου που τους συνδυάζουν με τη λατρεία του Διαβόλου και να λείξω τη διαμάχη μας.
Ο καθένας ας κρατήσει τα πιστεύω του και το πόρισμα του για όλο αυτό...

 "Πιστεύω εις ένα Θεόν,
Πατέρα,  παντοκράτορα,  ποιητήν ουρανού και γης,  ορατών τε πάντων και
αοράτων.
Και εις ένα Κύριον Ιησούν Χριστόν, τον Υιόν τον Θεού τον μονογενή,
τον εκ του Πατρός γεννηθέντα προ πάντων των αιώνων.
Φως εκ φωτός, Θεόν αληθινόν εκ Θεού αληθινού, γεννηθέντα, ου ποιηθέντα,
ομοούσιον τω Πατρί, δι' ου τα πάντα εγένετο.
Τον δι' ημάς τους ανθρώπους και δια την ημετέραν σωτηρίαν κατελθόντα εκ
των ουρανών
και σαρκωθέντα εκ Πνεύματος Αγίου και Μαρίας της Παρθένου και
ενανθρωπήσαντα.
Σταυρωθέντα τε υπέρ ημών επί Ποντίου Πιλάτου και παθόντα και ταφέντα.
Και αναστάντα τη τρίτη ημέρα, κατά τας Γραφάς.
Και ανελθόντα εις τους ουρανούς και καθεζόμενον εκ δεξιών του Πατρός.
Και πάλιν ερχόμενον μετά δόξης κρίναι ζώντας και νεκρούς,  ου της
βασιλείας ουκ έσται τέλος.
Και εις το Πνεύμα το Άγιον,  το κύριον,  το ζωοποιόν,  το εκ του Πατρός
εκπορευόμενον,
το συν Πατρί και Υιώ συμπροσκυνούμενον και συνδοξαζόμενον, το λαλήσαν
δια των προφητών.
Εις μίαν, αγίαν, καθολικήν και άποστολικήν Εκκλησίαν.
Ομολογώ εν βάπτισμα εις άφεσιν αμαρτιών. "
Προσδοκώ ανάστασιν νεκρών.
Και ζωήν του μέλλοντος αιώνος. Αμήν.

4 σχόλια:

Marina Tonti είπε...

Αποτελεί συκοφαντική δυσφήμιση, κατά του Ανθρωπιστικού μας έργου, και ο κόσμος θα σας κρίνει ανάλογα, ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ, ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΙ... Οι πραγματικοί Σατανάδες εσείς είστε... και το γνωριζει ο κόσμος πολύ καλά...

Αυτή η πράξη σας αποτελεί ΕΓΚΛΗΜΑ, ΚΑΙ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ...
Φυσικά, γράφετε τον νόμο στα αρχίδια σας, για αυτό και ο κόσμος σε λίγο θα σας γράψει στα δικά του αρχίδια, κανονικότατα..

Ειστε πλέον ΠΑΡΕΛΘΟΝ.. ΕΝΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ...

Πάντως το αδέλφι σας που έγραψε την Συκοφαντική Δυσφήμιση μετανόησε...
Εσείς σαν καλά παπαγαλάκια ανοήμονα που είσαστε, ότι μαλακία βρίσκετε χωρίς καμιά σκέψη την αντιγράφετε....

Απλά επιβεβαιώνετε... την αγνωμοσύνη σας...

http://orthodoxy-rainbow.blogspot.gr/2013/02/blog-post_13.html
http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,3318.msg17846.html

Marina Tonti είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΣΕΡΑΦΙΝΟ είπε...

Το blog αυτό εδώ και 4 συναπτά έτη έχει αποδείξει σε εκείνους που το επισκέπτονται ότι όχι μόνο δεν έχει παρωπίδες ((είτε αυτές είναι πολιτικές , είτε είναι θρησκευτικού περιεχόμενου )) είναι κατά κάτι δημοκρατικότερο της δημοκρατίας.. Η τέλος πάντων προσπαθεί. Όταν πρέπει να αντιταχτώ σε εκείνον που βάλει εναντίων μου ,πιστεύω πως υπάρχει τρόπος πολιτισμένης ευγενείας να δώσω τα φώτα μου για να καταλάβει τι κάνω και ποιος είμαι. Πως ενεργώ και γιατί ενεργώ. Προσπαθώ να δείξω ,να υποδείξω και να τονίσω εκείνο που με κάνει να πιστεύω πως αυτά που κάνω και που είμαι ,κάνουν καλό και τους συνάνθρωπους μου. Λυπάμαι πολύ αγαπητή μου κυρία για το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείτε εναντίων μου και ίσως και εκείνων που αναδημοσίευσαν το παρόν post. Όμως το πρέπον θαρρώ θα ήταν να στείλετε ένα πολιτισμένο email όπως πολιτισμένη είναι και η σελίδα που κατάφερα να βρω και να διαβασωhttp://www.amra.gr/forum/index.php/topic,3227.0.html. Συμφωνώ σε πάρα πολλά από αυτά που αναφέρει η σελίδα σας ,όπως για παράδειγμα το μπακάλικο που έχει στηθεί εδώ και δεκαετίες ίσως και περισσότερο στις ελληνικές εκκλησίες και μοναστήρια ανά την Ελληνική περιφέρεια και όχι μόνο. Συμφωνώ και επαυξάνω στο ότι οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν απταίστως πράγματα τα όποια σήμερα εμείς αγνοούμε . Συμφωνώ τέλος πάντων στα περισσότερα .Δεν συμφωνώ με τον τρόπο όμως που ένας άνθρωπος όπως εσείς αγαπητή μου ξεφεύγει του ευγενή λόγου ενώ ψάχνει το Ελληνικό ΦΩΣ, την Αλήθεια, και την Αληθινή 'Ίαση, είτε του Σώματος, είτε του Πνεύματος. Εγώ με την σειρά μου οφείλω να επανορθώσω και να δημοσιεύσω στην σελίδα το κείμενο που αναφέρει τι είστε και τι κάνετε ,εάν φυσικά μου επιτρέψετε να το δημοσιεύσω
Εις το επαναδείν !!!

Marina Tonti είπε...

'Ακουσε φίλε 'Ελληνα...

Καταρχήν, δεν θα έπρεπε να δημοσιεύσεις ένα τόσο γελοίο μήνυμα, ενός ψυχολογικά διαταραγμένου, που βρίσκεται κάτω από την επήρεια ιδεοληψίας, και εφόσον έχεις προσβάλει το έργο μας, έχω δικαίωμα να αμυνθώ, στο μέγεθος που αμύνθηκα, διότι χρειάζεται να καταλάβετε ΟΛΟΙ ΣΑΣ, πως δεν μπορείτε να γράφετε ότι βλακεία σας κατέβει και να κατηγορείτε αθώους ανθρώπους.

Κάποιοι δίνουν την ζωή τους χρόνια ολόκληρα, έχουν θυσιάσει την προσωπική τους ζωή, για να σωθεί η Ελλάδα, ενώ εσείς πίνετε καφέδες στις παραλίες και τα καφενεία σας, και παίζετε τα τάβλι σας, ανέμελα, ενώ η χώρα μας, καταστρέφεται.

Αντί λοιπόν, να ευγνωμονείτε, που υπάρχουν κάποια ΚΟΡΟΪΔΑ ΜΑΛΑΛΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, που νοιάζονται για την πατρίδα, και εργάζονται να την ελευθερώσουν, ΠΕΤΑΤΕ ΠΕΤΡΕΣ, ΚΑΙ ΣΚΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

Δηλαδή την πρέπει να πω και ευχαριστώ, που συνδέεται το ΕΡΓΟ ΜΑΣ, ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΟΛΑΤΡΙΕΣ?

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΡΓΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΕ ΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ