Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013

Θες να καταλάβεις λίγο τι παίζεται με το μέλλον σου χωρίς να παίρνεις χαμπάρι?


Θες να καταλάβεις λίγο τι παίζεται με το μέλλον σου χωρίς να παίρνεις χαμπάρι?


Όσο εσύ ασχολείσαι με προδότες και γυμνοσαλιαγκες της πολιτικής ,όσο αγχώνεσαι για την στημένη οικονομική κρίση, όσο κάθε μέρα σε έκαναν να πολεμάς για την επιβίωση σου τα παγκόσμια αφεντικά υφαίνουν το απόλυτο γονάτισμα της ανθρωπότητας!
Υπάρχει ένα ρητό που λέει "αν μια πεταλούδα πετάξει στο Πεκίνο μπορεί να δημιουργήσει τυφώνα στην Νέα Υόρκη! " .. Λέγεται για να εξηγήσει λίγο τον νόμο του χάους και των πιθανοτήτων μέσα στο σύμπαν μας , για να δώσει μια εικόνα πόσο αλληλένδετα είναι όλα αλλά ταυτόχρονα πόσο πολυ όλοι μας ανήκουμε στην κατηγορία random statistics .. τυχαίες χαοτικές στατιστικές!
Όσο εγώ και εσύ κοιτάμε σαν χάνοι τα ΜΜΕ να μας δίνουν τρομολαγνεια με το φτυάρι τα υπόλοιπα λαμογια χειραγώγησης της ανθρωπότητας συνεχίζουν να σκάβουν τους λάκκους μας!
Σκέψου λίγο, είσαι μια οικονομία που παει η δεν παει , που στηρίζεται στο αν κλάσει η Μερκελ η αν καλό πηδηχτή η Λαγκαρτ ....όλοι οι γραβατομαλακες του συστήματος με τα πτυχία ΝΑ και την εκπαίδευση από τον πολιτισμό της χεστρας να κοιτάζουν για να βρουν ήδη πετυχημένα μοντέλα και όχι να δημιουργήσουν νέα μοντέλα!! Έμπνευση ,ιδέα δηλαδή και όχι κοπυ παστε !! Τσακώνονται για το ποια είναι η καλύτερη λύση στο δήθεν πρόβλημα της "φούσκας" κρίση!
Αλλάζουν νόμους βάζουν φορολογικά μέτρα και ένα σωρό άλλες ηλιθιότητες και εσύ ελπίζεις σε ένα καλύτερο αύριο , σε μια ανάκαμψη..κοινώς είσαι ένας τεράστιος ψαρακας με ένα αγκίστρι ίσα με τον κώλο σου!
Θες να μάθεις που βρίσκεσαι πραγματικά ? Αντέχεις την μη ασφάλεια της πραγματικότητας?
Όταν μια οικονομία για οποιοδήποτε λόγο βρεθεί στην θέση που άμα φτερνιστει ο ομπαμα θα χάσει το δικαίωμα πληρωμών τότε απλά ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ !!
Γιατί φίλε και συμπατριώτη αρκετά με τα ψέματα και τις μαλακίες των ειδημόνων της καρπαζιάς! Είναι το αστειοτερο γαϊτανάκι του κόσμου αυτό που κάνουν οι "ειδικοί" στην Ελλάδα για να σε σώσουν!
Μπορείς να κάνεις ένα σωρό μεταρρυθμίσεις άλλα θα παραμένεις πάντα γελοίος στην ιστορία αν δεν έχεις προβλέψει ...τι γίνεται σε περίπτωση που βρεθούμε σε γεγονότα μαύρων κύκνων? (χρηματιστηριακός όρος που δίνεται σε καταστάσεις που είναι πολύ δύσκολο να εμφανιστούν αλλά όταν το κάνουν γονατίζουν τα πάντα)
Τι γίνεται αν αύριο ξεσπάσει μια θεομηνία όχι στην χώρα μας άλλα σε χώρα που θα πληγεί τόσο ώστε να παρασύρει την παγκόσμια οικονομία?
Τι γίνεται αν χτυπήσει ένας μετασεισμός?
Τι γίνεται αν γίνει ένας πόλεμος ?
Πάμε πιο σκληρά τώρα αντέχεις ? τι γίνεται αν αυτοί που ενορχήστρωσαν την "φούσκα" της κρίσης προγραμματίζουν την γη να μπει σε γεγονότα μαύρων κύκνων? ...
Τι γίνεται αν αυτό ήταν από την αρχή το σχέδιο?... Ξεζουμίζουμε τους πάντες και μετά περνάμε σε φάση random statistics ...δηλαδή ένα χάος ....ώστε να έρθει η τάξη....η δίκη τους τάξη!!
Δεν πας να κάνεις όσο φορολόγηση θες , να φτιάξεις έναν αεπ που να είναι όσο θες θετικός ..μια παπάρα έκανες αν είσαι εν θύελλα τυχαίων στατιστικών!
Να τα κάνεις τι τα νούμερα ρε καραγκιόζη πολιτικέ αν αύριο ξεκινησει μια κατάρρευση της οικονομίας της Αμερικής? Του ίδιου του νομίσματος? ....Να τα κάνεις τι τα κωλόχαρτα χαρτογιακα υπουργέ οικονομίας αν σε στοχεύσουν να είσαι κομμάτι του ντόμινο του χάους?
Να τα κάνετε τι τα λεφτακια σας κύριοι συμπατριώτες να αύριο δεν έχουν αξία ούτε να σκουπίσετε τον κώλο σας?
Κανείς ηλίθιος προδότης πολιτικός και ειδήμων δεν βλέπει ότι η χωρα ,η κάθε χώρα αυτή την στιγμή πρέπει να περάσει άμεσα στην τροφική και ενεργειακή της αυτάρκεια? Αν είναι έτσι τότε ο πλανήτης γη κατοικείτε αποκλειστικά από ΜΑΛΑΚΕΣ !
Σύντομα το φτυάρι , ο κασμάς , το αλέτρι, το κατσαβίδι και η βίδα θα έχουν μεγαλύτερη ανταλλαξιμοτητα από τα 500κοσαρικα του σεντουκιου σας! Όσο αφήνετε "ειδήμονες" να μαγειρεύουν νούμερα σε χαρτί τόσο σκάβεται το λακκο σας!
Τα μηνύματα κάθε μέρα για το αισχρό μέλλον που σχεδιάζουν είναι πάρα πολλά και όπως μια πεταλούδα όταν πετάξει δημιουργεί τυφώνα στην Νέα Υόρκη έτσι και οι ειδήσεις που δεν τις βλέπετε σας βάζουν στην λίστα εκτέλεσης !
Το γεγονός κατά της ανθρωπότητας έχει ήδη συμβεί, το λέμε και θα το ξαναλέμε μέχρι να ξεστραβωθειτε, η θυσία έγινε , το ντόμινο ξεκίνησε ....και πλησιάζει η ώρα που θα βρεθούμε με ωραία νούμερα σε χαρτιά ...αλλά με χεσμένο κώλο για να τα χρησιμοποιήσουμε!
Η Αμερική έχει μπει στο ντόμινο του σχέδιου των επικυρίαρχων...αν πέσει η Αμερική ..θα πέσεις και εσύ ..θα έρθει ο τρίτος παγκόσμιος ΚΟΚ!!
Ξυπνα είναι όλα μπροστά σου κοίτα τη σου στήνουν.... παράτα την γαμομπανανα της ευμάρειας και του κωλόχαρτο και προετοίμασε εσένα και τα παιδιά σου σε μια νέα φιλοσοφία για την Ζωή!
Κλείνω με το να δώσω ένα μήνυμα στα τρολακια του διαδικτύου...έχουμε μιλήσει για αποθήκευση και συνεχίζουμε να το κάνουμε με πιο πολύ δύναμη πια... Δεν γνωρίζουμε τους χρόνους ... αλλά από την άλλη η ανάγκη της εκπαίδευσης των παιδιών μας στην φιλοσοφία της αυτάρκειας ειναι τεράστια!
Η έννοια αποθήκευση από μόνη της έχει μέσα της και την έννοια διαχείριση Αγαθών ,που σημαίνει μπαίνω στην φιλοσοφία και εκπαιδεύω και τους γύρω μου και τα παιδιά μου στην αυτάρκεια ,κάνω διαχείριση Αγαθών ώστε η αποθήκη μου να είναι πάντα γεμάτη αλλά και εγώ να μην σπαταλάω χρήματα (δεν μου τελειώνει και δεν λήγει τίποτα , ότι κοντεύει να λήξει το χρησιμοποιώ και αμέσως το αντικαθιστώ μέσα στην αποθήκη) ... το σημαντικότερο όλων....εκπαιδευτικα εγώ το παιδι και εν ανάγκη και το εγγόνι μου στο ότι από εδώ και πέρα η ανθρώπινη φυλή είτε ζει σε πόλη είτε ζει σε ύπαιθρο κατανόησε ότι το σύστημα είναι εχθρικό και ανα πάσα στιγμή θα επιτεθεί!!
Δεν έχω όρεξη γιατί τα έχω πάρει να σας δείξω γιατί τα λέω αυτά τώρα και τόσο έντονα ...τα έχω γράψει σε αρθρα για την θυσία στο Κονέκτικατ και το ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέμα οπλοκατοχή στην ΑΜΕΡΙΚΗ! ...
Κοίτα το βίντεο , απλό βίντεο ίσως θα πεις αλλά σκέψου ποιο βαθιά ποιο κοινωνικά.... διάβασε ενημερώσου , τα σημαντικά είναι αλλού που ράβονται για την γούνα σου!!
STRANGER ... ΑΝΟΙΞΤΕ ΡΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟ ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: