Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Χημικοί Αεροψεκασμοί: Δυο μέρες πραγματικής γενοκτονίας!


 
Picture
Εδώ και δυο μέρες καταγράφουμε την πραγματική γενοκτονία που συντελείται στην χώρα μας. Οι χημικοί αεροψεκασμοί σ' όλην την Ελλάδα έχουν ξεσηκώσει την οργή όσων γνωρίζουν ήδη το θέμα, αλλά έχουν αποκτήσει κι άλλους συνειδητούς μάρτυρες, αφού για να μην τους δεις πλέον είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Στο βίντεο θα δείτε αεροπλάνα στρατιωτικά που δεν φαίνονται στο ραντάρ καθώς και μερικά που παριστάνουν τις πολιτικές γραμμές. Τα σύννεφα κατάμαυρα από τα χημικά και η ατμόσφαιρα μύριζε έντονα.

Παρατηρήσαμε κάποια ακόμα με περίεργη ουρά, όχι την γνωστή των chemtrails, ούτε των contrails, κάτι ενδιάμεσο και γαλαζωπό. Άλλες φορές έχουμε ξαναγράψει ότι υποψιαζόμαστε πως δεν είναι πάντα το ίδιο υλικό που ψεκάζουν, κι ότι οι γαλαζωπές ουρές που διαλύονται σε κομματάκια θεωρούνται ύποπτες για ψεκασμούς με ιούς. Ελπίζουμε να διαψευστούμε, αλλά την τελευταία φόρα που τα παρατηρήσαμε, μετά από μερικές μέρες ξέσπασε επιδημία πολλαπλών ιών γρίπης.

Επίσης στο βίντεο θα δείτε πάλι αεροπλάνο που κάνει το γνωστό on-off ψέκασμα αφήνοντας μικρές ουρές διακεκομμένες. Αυτό συνήθως γίνεται όταν ο ουρανός είναι σε κάποια σημεία γαλανός για να μην γίνονται αντιληπτοί. 

Picture
Στη δύση του ήλιου, ακόμα και του φεγγαριού, όταν τα σύννεφα και η ατμόσφαιρα αποκτούν πορτοκαλί, φούξια, κόκκινο ή χάλκινο χρώμα αυτί σημαίνει ότι η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη από αιωρούμενα σωματίδια. Οι ακτίνες του φωτός καθώς πέφτουν από το πλάι διαπερνούν όλα τα στρώματα της ατμόσφαιρας και κάνουν τη βρωμιά ορατή. Πολλές φορές παρουσιάζουν 'εντυπωσιακό' θέαμα... για όσους δεν ξέρουν.

Χτεσινές εικόνες από  NASA

Καταγγέλουμε αυτούς που σιωπούν, αυτούς που εμπλέκονται αυτούς που αδιαφορούν και φυσικά αυτούς που το διοργανώνουν. Πρόκειται για καθαρή γενοκτονία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: