Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

BILL MAHER : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ,,,,,!!!! ΒΙΝΤΕΟ‏


Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνιση στην εκπομπή (star talk radio) υποδέχτηκαν τον Bill Maher,(Αμερικανός stand-up κωμικός,οικοδεσπότης στην τηλεόραση,πολιτικός σχολιαστής, συγγραφέας και ηθοποιός), Ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να δει περισσότερα άτομα σκοτωμένα με αυτοκτονίες, μέσω άμβλωσης, και με τη θανατική ποινή, διότι «ο πλανήτης είναι πολύ γεμάτος και πρέπει να προωθήσουμε το θάνατο."



Ερωτηθείς από τον οικοδεσπότη Neil deGrasse Tyson τι σκέφτετε για τη θανατική ποινή και την άμβλωση, ο Maher επιβεβαίωσε εκ νέου την υποστήριξή του παρατηρώντας: «Ο Πάπας είναι σταθερά υπέρ της ζωής, εγώ είμαι σταθερά υπέρ του θανάτου."
Εκφράζοντας πώς θα ήταν η προ-θανατική ποινή, δήλωσε ο Maher, "Το σύνθημά μου είναι ας σκοτώνουν τους σωστούς ανθρώπους."
"Είμαι υπέρ-επιλογής για μια υποβοηθούμενη αυτοκτονία, ακόμα και για την κανονική αυτοκτονία", δήλωσε ο Maher προσθέτοντας, "Υπάρχει πολύς κόσμος στον πλανήτη και πρέπει να προωθήσουμε το θάνατο. "
Ο οικοδεσπότης τόνισε πως διαφωνεί με την άποψη του, και ότι όλη η ζωή είναι πολύτιμη, αναφερόμενος σε ένα επιχείρημα που προβλήθηκε από τον Rick Santorum, ότι ο προγεννητικός έλεγχος δεν θα πρέπει να καλύπτεται από την κυβέρνηση, διότι ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κάνουν έκτρωση.
«Δεν νομίζω ότι υπάρχει τίποτα λάθος σ' αυτό", δήλωσε ο Maher, εκφράζοντας την υποστήριξή του για την άμβλωση, σημειώνοντας, "Δεν είναι και ότι δυσκολότερο να δημιουργήσουμε τη ζωή, είναι γεμάτη παντού, είναι κάτι που και ένα σκυλί μπορεί να κάνει."
Τις απόψεις του ευγονιστή Μάχερ τις συμμερίζονται πολλοί φιλελεύθεροι και άλλοι που θεωρούν τους εαυτούς τους να είναι μέρος της ελίτ.
Εν τω μεταξύ, σε χώρες όπως η Ρωσία, η κυβέρνηση δίνει κίνητρα και απαιτούν απο τους πολίτες τους να κάνουν παιδιά, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να αποτρέψουν μια "τρομακτική" μείωση του πληθυσμού.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

OK Bill!


Τότε γιατί δεν κάνεις εσύ πρώτος την χάρη στον πλανήτη μας;

ΣΕΡΑΦΙΝΟ είπε...

Αυτος ειναι απο αλλη καστα. Ειναι ενας απο εκεινους που εχουν αγορασει καταφυγιο σε περιπτωση καταστροφης του πλανητη. Καταλαβαινεις για τι ανθρωπομορφα ζωα μιλαμε. Ο θεος βοηθος..........