Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Αποκάλυψη: Το μασονικό δαχτυλίδι του Ομπάμα!


Αποκάλυψη: Το μασονικό δαχτυλίδι του Ομπάμα!



Henry Makow / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Το παρακάτω είναι μεταφρασμένο από τα ισπανικά, από τις 19 Ιουλίου 2010, από την ιστοσελίδα Xfiles.

Φαίνεται σαφώς ότι ο Ομπάμα ήταν μέρος της μασονικής συνωμοσίας από νεαρή ηλικία, και δεν εκπροσωπεί τα συμφέροντα του αμερικανικού λαού.

Η φωτογραφία με τα χέρια του Ομπάμα*, η οποία δημοσιεύθηκε στο Περιοδικό Newsweek, στις 24 Μαΐου 2008, αποκάλυψε ένα μασονικό έμβλημα στο δαχτυλίδι που φορούσε στο δεξί του χέρι.

Εδώ είναι η φωτογραφία του νεαρού Ομπάμα στην αποφοίτησή του από τη Σχολή Punahou στη Χαβάη. Οι έμπειροι παρατηρητές επιβεβαιώνουν ότι είναι μια μασονική χειραψία. Παρατηρήστε πώς το χέρι του Ομπάμα είναι σχεδόν οριζόντιο, όταν κανονικά, θα έπρεπε να είναι κατακόρυφο.

Είναι οριζόντιο, έτσι ώστε ο δάσκαλός του να μπορεί να τοποθετήσει τον αντίχειρα σύμφωνα με το μασονικό στυλ. Και περιέργως, ένα γράμμα G εμφανίζεται στο φόντο της εικόνας.

Εδώ είναι η γυναίκα του Μπαράκ Ομπάμα, η κυρία Μισέλ Ομπάμα, η οποία φοράει ένα τυπικό σύμβολο της "ειρήνης", το οποίο οι χίπις συνήθιζαν να φοράνε τη δεκαετία του '60 και του '70, και το οποίο συνεχίζει να χρησιμοποιείται από τους απατεώνες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Αν και κάποιος θα μπορούσε να το δει ως ένα "αθώο" μπρελόκ της Πρώτης Κυρίας, εντούτοις το σύμβολο αυτό στην πραγματικότητα είναι ένα έμβλημα σατανικό**, επειδή αντιπροσωπεύει έναν Χριστό που σταυρώθηκε ανάποδα (ή για άλλους δείχνει έναν σπασμένο σταυρό).

Σχόλια ΚΟ: 
* Θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει ότι το μαύρο χέρι δεν είναι του Ομπάμα, αλλά κάποιου… άλλου. Ποιου; Το άρθρο στο περιοδικό (λέγεται ‘A Memo to Senator Obama’ του Evan Thomasεδώ) προσπαθεί να περάσει το μήνυμα ότι με την εκλογή Ομπάμα οι Αμερικάνοι μπήκανε για τα καλά, στην εποχή της «φυλετικής ισότητας». Οπότε έχει συμβολική σημασία η φωτογραφία με τα δύο μαύρα χέρια (του Ομπάμα, του πρώτου μαύρου προέδρου) να τοποθετούν το σήμα του προέδρου των ΗΠΑ. Αλλά ακόμα και αν - για κάποιον ‘καχύποπτο’ - δεχτούμε ότι δεν προκύπτει ότι είναι τα χέρια του Ομπάμα, τίθεται το ερώτημα : πως επιλέχτηκε «τυχαία» κάποιος άλλος μαύρος (υπάλληλος του λευκού Οίκου;), ο οποίος φορούσε μασονικό δαχτυλίδι; Δεν το αντιλήφθηκε ο φωτογράφος; Δύσκολο μου φαίνεται για τέτοιο περιοδικό και τέτοιο άρθρο. Μήπως το επιδίωξε; Μήπως ήθελε να περάσει κάποιο μήνυμα; Σε όσους είναι προσεκτικοί; Ή "μυημένοι";
  
 
   
** Αν και το γνωστό σύμβολο της ειρήνης συνδέεται από κάποιους αμερικάνους ευαγγελικούς χριστιανούς με σατανικό συμβολο, (βλέπε εδώ και εδώ) μου φαίνεται κάπως "τραβηγμένο" να βγάζουμε το συμπέρασμα ότι όποιος το φοράει, δηλώνει "σατανιστής". Τα περί "μασονικής χειραψίας" ίσως έχουν κάποια βάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: