Κυριακή, 8 Ιουλίου 2012

Νέο σόου στον πλανήτη Άρη, το 360 μοιρών Πανόραμα της Nasa εμφανίζει Εξωγήινο κρανίο (VIDEO)


Νέο σόου στον πλανήτη Άρη, το 360 μοιρών Πανόραμα της Nasa εμφανίζει Εξωγήινο κρανίο (VIDEO)

Μια από τις καλύτερες φωτογραφίες του Άρη πήρε το εξερευνητικό όχημα Opportunity το οποίο βρίσκεται στην επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη. Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι ουσιαστικά η σύνθεση 817 φωτογραφιών που ελήφθησαν από τις 21 Δεκεμβρίου του 2011 μέχρι και τις 8 Μαΐου του 2012. Η τοποθεσία που βρίσκεται το Opportunity ονομάζεται Greeley Haven και στην συγκεκριμένη περιοχή τώρα είναι χειμώνας.

Η λήψη είναι 360 μοιρών και σύμφωνα με τη NASA τα χρώματα δεν είναι ακριβώς αυτά που είναι στην πραγματικότητα καθώς κάποια μπλε και κόκκινα έχουν ενταθεί για να γίνει διαχωρισμός των διάφορων υλικών στην επιφάνεια του Άρη.

Όπως και να έχει πάντως είναι η καλύτερη εικόνα της επιφάνειας του Άρη που έχει ληφθεί μέχρι σήμερα. Υπενθυμίζεται πως στις 5 Αυγούστου ένα ακόμη όχημα το Curiosity πρόκειται να προσεδαφιστεί στην επιφάνεια του Άρη.

Αυτή η σκηνή λοιπόν η οποία καταγράφεται από έγχρωμη κάμερα,περιλαμβάνει το ηλιακό σύστημα του Rover και τις συστοιχίες του σε πρώτο πλάνο,και παρέχει μια αίσθηση ότι όλα αυτά τα βλέπεις από πολύ ψηλά.

Εδώ μπορείτε να δείτε τη φωτογραφία σε πλήρη ανάλυση. Σημείωση μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο για να ανοίξει πλήρως αλλά αξίζει τον κόπο να περιμένετε.
Αλλά μετά από ανάλυση της εικόνας,και όπως θα δείτε και μόνοι σας προσφέρετε άλλη μία εκπληκτική λεπτομέρεια στην φωτογραφία που μοιάζει με ένα εξωγήινο (Alien) κρανίο.
ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ: Είναι δυνατόν να ενώσουν 817 φωτογραφίες για να φτιάξουν το 360 μοιρών Πανόραμα και να μην δούνε αυτό που απεικονίζει η παρακάτω φωτογραφία; Ή μήπως το άφησαν εκεί για κάποιο λόγο;Το μέλλον θα δείξει,αναμένουμε. 
Μέσα από το video μπορείτε να δείτε αυτό το εξωγήινο (Alien) 
κρανίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: