Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Κόψτε το παραμύθι για νέες εκλογές! Ο λαός μίλησε χτες,καθίστε να τα βρείτε!


Κόψτε το παραμύθι για νέες εκλογές! Ο λαός μίλησε χτες,καθίστε να τα βρείτε!

Ο Ελληνικός λαός ψήφισε χτες και μίλησε καθαρά και ξάστερα:
Ως εδώ και μη παρέκει!Δεν αντέχουμε άλλο μνημόνιο!Τέλος στο δικομματισμό,νέα αρχή,νέα νοοτροπία,ανάπτυξη,δουλειά και αφάλεια!
Ο λαός δεν είπε ούτε έξω από το ευρό,ούτε έξω από την Ευρωπαϊκή Ενωση.Μέσα μεν αλλά ως ισότιμο μέλος κι όχι ως το παιδί της σφαλιάρας.

Κι ενώ χτες το βράδυ τα 4 πρώτα κόμματα,ξεχωριστά το καθένα,μιλούσαν για.....

συγκυβέρνηση με προϋποθέσεις και όρους,ακόμα και για ψήφο ανοχής, από τα ξημερώματα κάποιοι θέλουν να περάσουν την ιδέα των επαναληπτικών εκλογών τον Ιούνιο ως μονόδρομο.
Επιασαν λοιπόν δουλειά τα παπαγαλάκια των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών κι άρχισαν πάλι την τρομοκρατία με το μπαμπούλα της ακυβερνησίας (τα νούμερα κύριοι βγαίνουν και παραβγαίνουν με πολλούς και διάφορους τρόπους), του ΔΝΤ,της Μέρκελ,του τι γράφουν τα ξένα ΜΜΕ και το αν θα υπάρχουν αύριο λεφτά για μισθούς και συντάξεις.Λες και τα δάνεια πάνε στο λαό!
Η κυρία Τσαπανίδου χαρακτηριστικά έφτασε να πει:"υπάρχει κόσμος που ψήφισε μικρά κόμματα και τώρα που είδε τα αποτελέσματα λέει ότι μετάνιωσε"!!!!!Κι ένα σορό άλλες μπαρούφες για να ξαναπάμε στις κάλπες χωρίς να λένε από που θα πληρωθούν τα έξοδα των νέων εκλογών.

Κυρίες και κύριοι ο λαός έριξε χτες τη δικιά του σφαλιάρα σ' αυτούς,που τον αγνόησαν,τον ξεφτίλισαν και τον εξαθλίωσαν,έδωσε όμως και την εντολή για διακυβέρνηση από κοινού κι αυτό φαίνεται ευδιάκριτα αν παραμερίσουμε τον εκλογικό νόμο έκτρωμα του Παυλόπουλου με το μπόνους των 50 εδρών (των φρονίμων τα παιδιά μαγείρεψαν πριν πεινάσουν!).Κανένα κόμμα δεν θα έβγαζε πάνω από 60 βουλευτές.Η εντολή λοιπόν είναι νωπή και ξεκάθαρη:καθίστε κάτω να τα βρείτε και να κυβερνήσετε τη χώρα με γνώμωνα τον Ελληνα πολίτη ως άνθρωπο κι όχι ως αριθμό!

Αποδοκιμάστηκαν ήδη δια της ψήφου αυτοί που έπρεπε κι έμειναν κι εκτός Βουλής οι περισσότεροι καλαμοκαβαλάρηδες των κομμάτων του μνημονίου.Τώρα είναι η ώρα των πολιτικών να δείξουν ότι κατάλαβαν επιτέλους τι συμβαίνει σ' αυτή τη χώρα.
Κι είναι δουλειά τους να βρουν τη λύση με βάση το μήνυμα του εκλογικού αποτελέσματος.
Να βρουν τρόπο ομαλής,έντιμης και δίκαιης συνύπαρξης και των λύκων και των αμνών!
Δεν μπορεί οι μεν να είναι χορτάτοι και οι δε να ψάχνουν στα σκουπίδια.

Κόψτε λοιπόν το παραμύθι για νέες εκλογές!Ο λαός μίλησε χτες,καθίστε να τα βρείτε!

Dinatos©: Κόψτε το παραμύθι για νέες εκλογές! Ο λαός μίλησε χτες,καθίστε να τα βρείτε! ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: