Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Το worldjudge2012 για τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών.


Το worldjudge2012 για τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών.



Γράφει o "The Judge"


Τελικά οι φήμες απέκτησαν σάρκα και οστά.. ενώ για μια φορά ακόμα, οι συνωμοσιολόγοι επιβεβαιώθηκαν παρ'όλες τις πολιτικές εγγυήσεις ότι τα στρατόπεδα,  που άλλοτε φιλοξενούσαν στρατιωτικό προσωπικό προσφέροντας ευημερία,  ασφάλεια, οικονομική στήριξη, ανάπτυξη, και το κυριότερο ισορροπία δυνάμεων σε γεωστρατηγικό επίπεδο..
δεν θα κλείσουν.  


Η  δραστική και επικίνδυνη μείωση της θητείας συνέβαλε στην  αναγκαστική "απονεύρωση" πολλών στρατιωτικών εγκαταστάσεων αρχικά με αδυναμία επανδρώσεως λόγω ελλείψεως προσωπικού και τελικά με κλείσιμο και ερήμωση ολόκληρων στρατοπέδων.  


 Η οικονομική κρίση, που κατ'εμέ ήταν κατασκευασμένη όπως μια μαθηματική εξίσωση,  επίσης δημιούργησε προϋποθέσεις  ακρωτηριασμού, στα στρατόπεδα φαντάσματα λόγω του υψηλού οικονομικού κόστους συντήρησης.  


Ο χρόνος κυλούσε.. και νέες φήμες ήθελαν τα εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα, να αποτελέσουν χώρους υποδοχής λαθρομεταναστών. Νέες πολιτικές εγγυήσεις με συζητήσεις στο κοινοβούλιο απέρριπταν τις φημολογίες και τα σενάρια που βοούσαν στις τοπικές εφημερίδες και στο διαδίκτυο.. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.  Και η φωτιά πλέον φαίνεται για τους κατοίκους της Νεάπολης. Kαι οι εγγυήσεις; 
ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΨΕΥΣΘΗΚΑΝ.

  Η απόφαση να δημιουργηθούν "προσωρινά" κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών στην Νεάπολη Κοζάνης δεν εξέγειρε αντιδράσεις μόνο στην μικρή κοινωνία, αλλά και σ'ολόκληρη την χώρα, φοβούμενοι επανάληψη της απόφασης σε άλλες πόλεις.  Και όντως τα επόμενα κέντρα που θα κατασκευαστούν στην χώρα θα αριθμούν τα 30! 
Μερικά στοιχεία της 1ης εγκατάστασης ή καλύτερα στρατοπέδου συγκεντρώσεως θα δείτε ακριβώς από κάτω με στοιχεία που βρήκα στο crimesonair"Με μαύρα γράμματα, δικά μου σχόλια"


Εγκατάσταση χωρισμένη σε τέσσερις τομείς για κράτηση συνολικά 1000 ατόμων

Κάθε τομέας θα είναι χωρητικότητας 250 ατόμων, ο οποίος θα χωρίζεται σε (5) πτέρυγες των 50 ατόμων (όπου θα κρατούνται)

·Κάθε πτέρυγα (1/5 τομέα) 50 ατόμων περιλαμβάνει:

  1. Χώρους διαμονής  (Θα χρειαστούν 1000 κρεβάτια. Η σχολή αστυνομίας στο Τσοτύλι ίσως "δανείσει" αρκετά υλικά)
  2. Χώρο εστιατορίου
  3. Χώρους υγιεινής (WC, ντους) 
  4. Χώρο θρησκευτικής λατρείας (Μερικές θρησκείες έχουν τάσεις φανατισμού, ασχολίαστο τι μπορεί να υπάρξει σε μια έγκλειστη πολυπολιτισμική κοινωνία..)
  5. Υπαίθριο χώρος άθλησης
  6. Λοιποί ελεύθεροι χώροι-προαυλισμού 

 Η εγκατάσταση θα έχει τριπλή περίφραξη τύπου NATO (η εξωτερική θα έχει κονσερτίνα) και θα είναι ύψους 3 μέτρων

Η εγκατάσταση θα έχει Διοικητήριο με χώρους διοίκησης, προσωπικού και λοιπούς απαραίτητους χώρους (χώρος ιατρείου με αναρρωτήριο, γραφείο πυροσβεστικής Υπηρεσίας, χώρος για παραμονή εκπροσώπων συνεργαζόμενων φορέων, κ.λπ.)

Φύλαξη


 Εξωτερική φύλαξη από αστυνομικό προσωπικό με οπλισμό

 Εσωτερική φύλαξη από ιδιωτικό προσωπικό ασφαλείας

Υποστήριξη από τεχνικά μέσα επιτήρησης (κλειστό κύκλωμα καμερών- CCTV)

Ανταποδοτικά Οφέλη

Ίδρυση αστυνομικής Υπηρεσίας (150 αστυνομικοί)

Ιδιωτικό προσωπικό Ασφαλείας (300 άτομα)

Κάλυψη αναγκών σίτισης από εταιρεία Catering

Παροχή υπηρεσιών ιατρικής μέριμνας

Συνεργείο καθαρισμού

Συνεργεία συντήρησης-τεχνικής κάλυψης

Εκμετάλλευση κιλικίων

Υπηρεσίες καθαριστηρίου (πλυντήρια, στεγνωτήρια)

Συνολικά θα απασχοληθούν στο Κέντρο Κράτησης 1000 περίπου άτομα από τη τοπική κοινωνία.

Έτσι με πρόσχημα την οικονομική ανάπτυξη στην μικρή κοινωνία και την εξάλειψη της ανεργίας με νέες θέσεις εργασίας προσπαθούν να δημιουργήσουν ευνοϊκές συνθήκες, ενώ αναζητούν πολιτικά προεκλογικά οφέλη απ'τους κατοίκους του υποβαθμισμένου κέντρου των Αθηνών  και άλλων μεγάλων αστικών κέντρων.  Φυσικά σε κάθε περίπτωση θύμα είναι ο ίδιος ο πολίτης που έντεχνα έχουν υποβαθμίσει την ζωή του ακολουθώντας το μοτίβο ΠΡΟΒΛΗΜΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ-ΛΥΣΗ.  

Με όλα τα παραπάνω δεδομένα δημιουργούνται και εύλογα ερωτήματα.   Όπως είναι η ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής που δεν μπορεί να εγγυηθεί, σε καμία περίπτωση. Καθώς και η ασφάλεια του προσωπικού που θα εργάζεται σ'αυτά τα κέντρα.  Φυσικά σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται με την ασφάλεια των πολιτών που βρίσκονται στα αστικά κέντρα και τις δεκάδες εγκληματικές πράξεις που σημειώνονται σε καθημερινή βάση.. Δεν είναι όμως η σωστή προσέγγιση του θέματος αφού θα καταλήξουν οι μεν να κατηγορούν τους δε (Διαιρεί και βασίλευε)  χωρίς να δίνεται έμφαση στην πραγματική φύση του προβλήματος.  

Αν ήθελαν άμεση λύση θα μπορούσαν με πολύ χαμηλότερο κόστος να μισθώσουν μεγάλες αεροπορικές εταιρείες προκειμένου να επαναπροωθηθούν οι άνθρωποι στις χώρες τους. Και το μεγαλύτερο ποσοστό απ'αυτούς θέλει να σηκωθεί και να φύγει!

Αντί αυτού που κατά την άποψη μου είναι αδιέξοδη προσέγγιση.. Δημιουργούν εγκαταστάσεις εκατομμυρίων ευρώ (σε πρώτη φάση) που στην συνέχεια όπως και θα αποδειχθεί λόγω ελλιπούς σχεδιασμού, θα ανέρθει σε δισεκατομμύρια, με την αναβάθμιση τους σε κέντρα κράτησης υψίστης ασφαλείας..  
Το διάστημα που θα κρατούνται εκεί, είναι άγνωστο! Όπως  άγνωστο είναι και το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ δημιουργίας των εγκαταστάσεων,σίτησης και προώθησης στις χώρες τους, ενώ παράλληλα θα συνεχίζεται η αθρόα (σχεδιασμένη από κάποιους) εισβολή λαθρομεταναστών.

Το μεγάλο ερώτημα είναι για ποιούς γίνονται πραγματικά αυτά τα κέντρα κράτησης;;;  

Πολλοί θα θεωρήσετε πως ξεπερνώ τα όρια ακόμα και του μεγαλύτερου συνομωσιολόγου..  Όμως οι εξελίξεις γύρω μας είναι ραγδαίες και υπάρχει πολύς καπνός της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ γύρω μας. (New World Order)  
Παρόμοια κέντρα κράτησης υψηλών προδιαγραφών με κάμερες, τσιπ κλπ  φυλάσσονται από αρχές ασφαλείας αλλά και ιδιωτικές εταιρείες (contractors)  και στην Αμερική.
Το μυαλό μου πηγαίνει σε κάτι που λέγεται FEMA CAMPS αναπόφευκτα.  
Δεν θα ήθελα να αναλύσω τίποτα περισσότερο.
 "Οποιαδήποτε στοιχεία που παρουσιάζονται στα παρακάτω βίντεο είναι εντελώς συμπτωματικά".





Δεν υπάρχουν σχόλια: