Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012

Το ατμοσφαιρικό οπλικό σύστημα πλάσματος HAARP, οι χημικοί αεροψεκασμοί (chemtrails) και ο έλεγχος του νου!!!


Το ατμοσφαιρικό οπλικό σύστημα πλάσματος HAARP, οι χημικοί αεροψεκασμοί (chemtrails) και ο έλεγχος του νου!!!


Υπάρχουν εκ πρώτης όψεως στοιχεία ότι το ατμοσφαιρικό οπλικό σύστημα πλάσματος HAARP και οι χημικοί αεροψεκασμοί (chemtrails) ασκούν έλεγχο του νου στον ανθρώπινο πληθυσμό σε...
παγκόσμια (εθνική, γεωγραφική, εξατομικευμένη) κλίμακα.

Αυτά τα εγχειρήματα ελέγχου του νου, περιλαμβάνουν 

• Βιολογικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης βιολογικών όπλων με παράγοντες ελέγχου του νου, στο συγκαλυμμένο πρόγραμμα ψεκασμών (chemtrails), και μέσω

• Εγχειρημάτων με ηλεκτρομαγνητισμό, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογων ελέγχου του νου μέσω HAARP που αποτελουν εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονια συμφωνα με τον Ρωμαϊκό Κώδικα του Διεθνους Κακουργιοδικείου και των συνθηκών της Γενευης.

Ελεγχος του νου: Βιολογικές επιχειρήσεις και συγκαλυμμένοι χημικοι αεροψεκασμοί (chemtrails)παγκοσμιως

Σύμφωνα με μια πηγή, "ο όρος [Ελεγχος του Νου] έχει εφαρμοστεί σε οποιαδηποτε τακτική, ψυχολογική ή μη, η οποία μπορεί να θεωρηθεί υπονόμευση της αισθησης ενος ατόμου οτι ελέγχει τη σκέψη, τη συμπεριφορά, τα συναισθηματα και τη λήψη αποφάσεών του".

Ένα εξ ορισμου ισχυρό και μυστικό πρόγραμμα ελέγχου του νου, ασκείται κατά των πληθυσμών, καθώς και κατά ατόμων μέσω των βιολογικών επιχειρήσεων των συγκεκαλυμμένων χημικών αεροψεκασμών (chemtrails) παγκοσμίως.

Συγκεκριμενα, όπως παρουσιάζεται στο 'Αρθρο #1 της σειράς (στο) Examiner.com, τα χημικά που ψεκάζονται (chemtrails) περιεχουν τις ακόλουθες ποσότητες τοξικών χημικών. Η επιδραση ατών των τοξικών χημικών στη νοητική, ψυχολογική και συναισθηματική λειτουργία του στοχευόμενου ανθρώπινου πληθυσμου, "υπονομευει την αίσθηση του ατομου οτι ελέγχει τη σκέψη, τη συμπεριφορά, τα συναισθηματα και τη δυνατότητά του να αποφασίζει" 

2010 Σωματίδια στον αέρα: αντιμόνιο, αρσενικό, σίδηρος, και μαγγάνιο 

Οι παρακάτω τιμές δείχνουν πόσες φορές είναι (τα σωματίδια) παραπάνω από το επιτρεπτό τοξικό όριο:

Αλουμινιο: 15.8
Aντιμόνιο: 63.3 [δεν ειναι τυπογραφικό λάθος]

Αρσενικό: 418 [δεν ειναι τυπογραφικό λάθος]

Bάριο: 5.3
Κάδμιο: 6

Χρώμιο: 6.4

Χαλκός: 9

Σίδηρος: 43.5 [δεν είναι τυπογραφικό λάθος]

Μόλυβδος: 15.7

Mαγγάνιο: 513.8 [δεν είναι τυπογραφικό λάθος]

Νικέλιο: 10.7

Ψευδάργυρος: 7.5

Οι αεροψεκασμοί παγκοσμίως, έχουν μεταμορφώσει την ατμόσφαιρα που εισπνέει ο ανθρώπινος πληθυσμός σε πλάσμα. 

Εισπνέοντας αυτό το πλάσμα με τις παραπάνω τοξικές τιμές των χημικών, οδηγεί καταφανώς στις ακόλουθες ανωμαλίες συμπεριφοράς, οι οποίες "υπονομευουν την αίσθηση του ατόμου ότι ελέγχει τις σκέψεις, τη συμπεριφορ΄και την ικανότητά του να πάρει αποφάσεις", συνεπώς, μπορει να θεωρηθεί προγραμμα ελέγχου του νου.

Οι ακολουθες επιπτώσεις ελέγχου του νου από τους χημικους ψεκασμους, εξάγονται από το Carnicom Institute Board of Advisors της Δρ.. Ilya Sandra Perlingieri’s, στην προκαταρκτική έκθεση της στις 3/2/2011 (http://www.carnicominstitute.org/Chemtr ... Toxins.pdf ) για τις επιπτώσεις των συγκεκαλυμμένων χημικών αεροψεκασμών ως ένα πρόγραμμα βιολογικής πολεμικής. 

Επιδράσεις ελέγχου του νου από το μαγγάνιο (aerosol spraying - chemtrails)

1. "Παραισθήσεις, απώλεια μνήμης, σχιζοφρένεια, ατονία, πονοκέφαλοι και αϋπνια, αποχαυνωση, υπνηλία, αδυναμία, συναισθηματικές ταραχές"

2. “Πόσοι άνθρωποι που εχουν προκαλέσει ταραχές δημοσίς (ταραξίες) και/ή έχουν "ξεσπάσματα" υποφέρουν στην πραγματικότητα από εγκεφαλικές βλάβες που προκύπτουν από τα περιβαλλοντικά χημικά, λόγω δηλητηρίασης απο βαρέα μέταλα ή άλλα τοξικά υλικά, αλλά αντιμετωπιζονται σαν εγκληματίες?" Γνωσιακή υποβάθμιση και εγκεφαλική βλάβη

3. “Ειναι δεδομένο ότι το αλουμίνιο προκαλεί γνωσιακή υποβάθμιση και εγκεφαλική βλάβη. Χρειάζονται χρόνια για να γίνει προφανής αυτή η βλάβη. Στη διάρκεια αυτών των χρόνων, προκύπτει αργη και ύπουλη καταστροφή στον εγκέφαλο. Αλλά και στις αρχές, είναι εμφανής η συγκεχυμένη/θολή σκέψη. Γιατί φέρονται αλλόκοτα τόσοι άνθρωποι? Ολοένα και περισσότεροι φαίνεται να χάνουν ευκολα/γρήγορα την ψυχραιμία τους. .”

4. “Γιατί έχει ενσκύψει επιδημία αυτισμου, ADD, και ADHD στα παιδιά μας? Γιατί τόσα πολλά παιδιά μας παίρνουν μακροχρονια φάρμακα για προβλήματα συμπεριφοράς ή γνωσιακής ικανότητας? Γιατί παιρνουν εκατομμύρια ενηλίκων αντικαταθλιπτικά για πολλά χρόνια? “

5. Τέσσερεις επιπτώσεις: εχουν αδυναμία εστίασης (προσοχής), ξεχνούν εύκολα, έχουν βραχυπρόθεσμη μνήμη, δεν έχουν υπομονη.

“Τέσσερα πραγματα είναι εμφανέστατα:

      1. Η διάρκεια της εστίασης του ανθρώπου σε κάτι, έχει πέσει δραματικά.

      2. Οι άνθρωποι ξεχνούν πολύ.

      3. Εχει επηρεαστεί η βραχυπρόθεσμη μνήμη.

      4. Πάρα πολύ ανθρωποι είναι ανυπόμονοι, και ανάβουν ευκολα τα αίματα.


6. “Για πολλούς ανθρώπους, η σκέψη και οι σκεπτικές διεργασίες, είναι πράγματα που δύσκολα πραγματεύονται ή συζητουν. Κανείς δεν θέλει να του πουν ότι δεν σκέφτεται καθαρά. κόμα κι αν υπάρχουν επιστημονικα στοιχεία που το στηρίζουν αυτό, είναι μια οπτική που χτυπάει στην καρδιά του ποιοι πιστεύουμε πως είμαστε. Δεν φταίτε εσεις. Ειναι απόρροια αυτό που κάνουν σε όλους μας!  


Ωστόσο, είναι πιο ευκολο να επιτεθεί κανείς στον αγγελιαφόρο, από το να κατανοησει το μέγεθος της εμπλοκής κυβέρνησης/στρατού- ειδικά αφού δεν αναφέρεται τίποτα στις ειδήσεις των κατεστημένων ΜΜΕ, οι οποιες ελέγχονται.  

Είναι ευκολότερο να απορρίψουμε έγκυρες πληροφορίες, η να βρισκόμαστε σε άμυνα, από το να αναλαμβάνουμε προσωπικη ευθυνη για κρίσιμα ζητηματα που ήδη επιδρούν καταστροφικά στις ζωές μας.”


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: