Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Ποιοί ελέγχουν και την ελληνική μασωνία;(βίντεο) - ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ!

Ποιοί ελέγχουν και την ελληνική μασωνία;(βίντεο) - ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ!

Ο κ. Τσαρούχας λέει ότι η στοά των στοών είναι η εβραϊκή Μπένε Μπερίτ(B'nai B'rith). Είναι η στοά που ελέγχει όλες τις στοές παγκοσμίως. 






Βέβαια εμείς δεν πιστεύουμε σε καμιά περίπτωση οτι αυτό είναι τυχαίο και οτι η προσπάθεια του ιουδαϊκού ιερατείου για παγκόσμια κυριαρχία είναι ανεξάρτητη απο τον υπόλοιπο ιουδαϊσμό... 


Αυτό επιβεβαιώνεται και απο το γεγονός οτι έχουν δημιουργηθεί ειδικά think tank όπως το JPPPI για να μην στοχοποιηθεί ο εβραϊκός λαός και να υπάρχουν πάντοτε οι απαραίτητοι "αποδιοπομπαίοι τράγοι"(π.χ. Αμερικανοί, Τραπεζίτες, Μασώνοι, Πολιτικοί κτλ).

Έτσι και η ελληνική μασωνία ελέγχεται πλήρως απο την εβραϊκή υπερστοά. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο οτι ο κορυφαίος μασώνος εν Ελλάδι, Ραφαήλ ντε Σιγούρα, είναι Εβραίος!!

Και για να μην τους χαλάσουν τα σχέδια άλλες "ανεξάρτητες" τεκτονικές στοές όποιος δεν ακολουθεί την "κεντρική" - εβραϊκή γραμμή δεν αναγνωρίζεται ως "εσωτερικός" ή οτιδήποτε άλλο τέκτονας.

Παρακάτω ακολουθεί ολόκληρη η παρουσίαση και περισσότερα στοιχεία για την εβραϊκή υπερστοά!
Διαδώστε το παντού για να ξυπνήσουν τα κορόϊδα!!
 
 
ΚΕΡΒΕΡΟΣ: H O.E.A EXEΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η Μπένε Μπερίτ(B'nai B'rith) ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:
 
ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΡΟΝΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ – ΛΕΒΑΝ ΚΑΙ ΛΙΛΙΘ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΝΣΗ:



Πηγή: http://afipnisoy.blogspot.com/2012/12/blog-post_7663.html#ixzz2DvVWakml
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

Δεν υπάρχουν σχόλια: