Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Χαμένη Ελλάδα


Χαμένη Ελλάδα
Πόσες και πόσες φορές από τότε που μπήκαμε μέσα στον ορυμαγδό του μνημονίου, δεν υπήρξαν διλλήματα με μέτρα που πρωτίστως  εμφανιζόταν αβάσταχτα και έπαιζαν στα μνημονιακά κανάλια καμιά εβδομάδα, και εκ τον υστέρων αποφάσιζαν εκείνο που φυσικά ήταν ο στόχος εξ αρχής . Το κόλπο πλέον γνωστό. Παίζει αχόρταγα όλη την εβδομάδα ,ξεχνάς ότι έχεις υποχρεώσεις . Ξεχνάς τα ήδη υπάρχοντα μέτρα που τρέχουν ξωπίσω σου και ασχολείσαι  όλη την εβδομάδα με το νέο χαράτσι που έρχεται. Θα μείνει έτσι όπως το λένε; Λες να είναι ποιο ευνοϊκό; Ε λοιπόν τι στο καλό μας έχουν κάνει; Πόσο χαμηλά θα φτάσει η προσωπικότητα του κακόμοιρου Έλληνα; Γιατί δεν αντιδρούμε τέλος πάντων. Εμφανίζονται σαν σωτήρες λες και τα μέτρα τα καινούρια που θα βάλουν θα μας βρουν χαμογελαστούς και υπόχρεους απέναντι τους. Όλοι μαζί εκεί μέσα στην χαβούζα της υποτιθέμενης κοιτίδας της Δημοκρατίας, δεν έχουν το μυαλό ενός μικρού παιδιού. Και το κακό ; Πιστεύουν ίσως πως ο Έλληνας μασαει τις αρλούμπες που τσαμπουναν στα σκατοκαναλα τους . Βγείτε στο δρόμο βρε πατσοκοιλιαδες εμετικοί και δείτε τα μαγαζιά. Δείτε την αγωνία στα μάτια ενός καταστηματάρχη που σήμερα έκανε 20 ευρώ τζίρο και εσείς θα του πάρετε τα μισά από τους φόρους . Τι σκατα έχετε στο ακατοίκητο κεφάλι σας και νομίζετε ότι κάνετε καλό στον τόπο σας ; Τι πάθατε ρε; Δείτε με τα μάτια σας .Δείτε. Προχθές ένας ταρίφας εδώ στην Θεσσαλονίκη 13:00 το μεσημέρι είχε 7 ευρώ τζίρο.
 Ακούτε ρε σκατανθρωποι; Αλλά ξέχασα. Μαζί τα φάγαμε.  Το αποκούμπι της μασονίας που μαζεύει τα φράγκα από χώρες όπως και την δική μας . Κάποιοι φυσικά τους οποίους εφεύρατε εσείς  ,δημιουργήσατε εσείς για να παίρνετε τα ψηφαλακια κακομαθημένοι μπουληδες ήταν τα λαμογια που θάψατε για να δημιουργήσετε την κρίση. Ήταν τα έτοιμα κακόβουλα κατά τα άλλα θύματα σας που τους ταΐσατε(( οι περισσότεροι από αυτούς είναι χοντροί )) χωρίς να έχω κόμπλεξ με τους εύσωμους . Τους ταΐσατε ,τους δώσατε βίλες κότερα σκατα στα μούτρα σας , και μετά τους κρεμάσατε για να φέρετε εδώ την τρόικα να ρουφήξει το δικό μας αίμα. Ξεχνώ ότι και εγώ είμαι συνένοχος . Είμαι γιατί μέχρι και πριν από δέκα περίπου χρόνια σας ψήφιζα. Βλέπεις τότε υπήρχαν οι ιδεολόγοι . Αλήθεια συνελληνα, αναρωτήθηκες ποτέ ποια ήταν η ιδεολογία σου; Τι στο καλό ψηφίζαμε κάλε μου φίλε; Η επερχόμενη καταιγίδα ήταν ορατή μόνο σε εκείνους που φάνταζαν γραφικοί και εξωπραγματικοί. Ήταν λες και είχαν έρθει από την Ανδρομέδα . Όταν άκουγαν κάποιον να ξεστομίζει κάτι για τα επερχόμενα του χτυπούσαν λίγο την πλάτη και καθώς μετά λύπης χάιδευαν το κεφάλι του ,του έσκαγαν και ένα χαμόγελο ελεημοσύνης τους στιλ (( κακόμοιρε τι σου έχουν κάνει και σκέπτεσαι τέτοιες ασυναρτησίες)).
 Ιδεολόγοι. Ιδεολόγοι. Εμετοί κακομαθημένοι ,βολεμένοι ,μπαρμπάδες και παραπαίδια .  Ναι αρχιλαμογια. Αυτούς φτιάξατε . Δημιουργήσατε έναν στρατό και τον νικήσατε εσείς οι ίδιοι για τα συμφέροντα των στοών της μασονίας που κατακλύζει την πατρίδα μου από άκρη σε άκρη . Το τι έρχεται για το μετά είναι κάτι που δεν μπορώ να αναφερθώ… έξαλλου πλέον δεν έχω κάποιον για να με κάνει να νοιώσω λίγο άβολα. Δυστυχώς φίλε το μετά το ξέρουμε πλέον όλοι…. ίσως όμως μπορούμε να αλλάξουμε κάποιες πτυχές του. Ίσως κάποια εκδοχή  μελλοντική να είναι ευοίωνη μα χρειάζεται πολύ δουλειά που ξεκινά από κάτω . Ίσως στο μέλλον είμαι λίγο ποιο χαμογελαστός …….ίσως .  
Μετά τιμής Μαινας Θεοχάρης … Σεραφινο …..ΕΛΛ-ΧΑ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: