Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Απόδειξη ύπαρξης εξωγήινης ευφυίας - Video


Απόδειξη ύπαρξης εξωγήινης ευφυίας - Video


Το βίντεο το στέλνει ο φίλος μου Lou από τη Μελβούρνη. Η καταγραφή έγινε πριν λίγες ώρες και κατά την διάρκεια της ημέρας. Η λήψη είναι σε πράσινο φόντο λόγω των υπέρυθρων φίλτρων που χρησιμοποιεί. Η χρήση υπέρυθρων φίλτρων ευνοεί την ορατότητα και σε αντίθετη περίπτωση δεν θα βλέπατε τίποτα παρά μόνο μπλε ουρανό και σύννεφα.
Στο βίντεο παρακάτω θα δείτε 3 U.F.O. Το πρώτο κάνει έναν ανεπαίσθητο ελιγμό και έχει στην συνέχεια σταθερή καθοδική πορεία προς τα δεξιά της οθόνης, μέχρι να ξαναρχίσει να ανεβαίνει σταδιακά..
Το δεύτερο και σπουδαιότερο με μεγαλύτερη ταχύτητα εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης με διεύθυνση προς τα πάνω και με πορεία σύγκρουσης με το πρώτο (επισημαίνεται με κόκκινο χρώμα το σημείο σύγκρουσης).
Στο σημείο εκείνο επιβραδύνει, κάνει έναν απίστευτο ελιγμό προς τα αριστερά αποφεύγοντας το πρώτο.. ανεβαίνει περισσότερο, μέχρι που σταματάει για λίγα δευτερόλεπτα και ξαναρχίζει την πορεία του προς τα κάτω και δεξιά και μάλιστα ακολουθώντας την πορεία του πρώτου.
Αν αυτό πιστεύετε ότι είναι κάποιο φυσικό φαινόμενο είστε μακράν γελασμένοι ή πολύ καλά χειραγωγημένοι απ'το σύστημα. Το αντικείμενο αυτό ελέγχεται καθαρά απόευφυή βούληση αφού όχι μόνο...απέφυγε την πρόσκρουση, αλλά φάνηκε προς στιγμή να καταλαβαίνει την ύπαρξη της βιντεοκάμερας.
Ίσως αυτό να ακούγεται τρελό σε πολλούς από εσάς, όμως δεν θα έπρεπε να σκέφτεστε σύμφωνα με την συμβατική τεχνολογία που έχουμε στον πολιτισμό μας.
Πόσοι γνωρίζετε ότι η χρήση IR (infrared-υπερύθρων) είναι αφενός αόρατη στο γυμνό μάτι αλλά αφετέρου ορατή σε κάποιον που έχει κάποιο μονόκυαλο νυχτερινής όρασης; Δηλαδή σε απόλυτο σκότος αυτός που χρησιμοποιεί IR θα είναι σαν να έχει μια δέσμη φωτός που θα φαίνεται ΜΟΝΟ σε κάποιον που έχει συσκευή νυχτερινής όρασης.
Οπότε η χρήση IR από τον Lou και πολλούς UfoHunters ενδεχομένως να γίνεται αντιληπτή από αυτά τα αντικείμενα που σίγουρα τεχνολογικά θα είναι δεκάδες (για να μην πω εκατοντάδες) χρόνια μπροστά από εμάς.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: