Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣEOE2Νοέμβριος 2012,
η Ελλάδα στο μάτι του κυκλώνα…
βυθίζεται ολοένα πιο πολύ στην ανασφάλεια, την ανέχεια, την μιζέρια!!!
Υπάρχουν εστίες που αντιστέκονται με Φως σπασμωδικά…
όμως ο ΕΟΕ είναι η αιχμή του δόρατος!!!Με ορίζοντα τις 21/12/2012, τρέχουμε με ταχύτητα φωτός, δουλεύοντας πυρετωδώς για να αλλάξουμε τα δεδομένα! Με πολλές νέες ιδέες, από μας για εσάς… Γιατί για εμάς και για όποιον συντάσσεται μαζί μας, ο ΕΟΕ είναι Ιδέα, πάνω από όλα, για μια άλλη Ελλάδα! Για τον Έλληνα και τον Άνθρωπο, θέτουμε τους εαυτούς μας στην υπηρεσία της Αλήθειας και της Ελευθερίας!!! Με κεντρικό άξονα τον Πολιτισμό και την Έρευνα, προχωρούμε σε αναδιοργάνωση του Οργανισμού και αναδιάρθρωση των λειτουργιών του. Συγκεκριμένα, όχι με λόγια αλλά με πράξεις, κάνουμε τα εξής βήματα:1) Ανακατασκευή της επίσημης ιστοσελίδας του Οργανισμού (eoellas.org), σε μια πιο σύγχρονη και λειτουργική βάση, καθώς και μεταφορά της σε δικό μας πάροχο.
2) Ανασύσταση ή λειτουργία νέων Τομέων όπως πχ: Τομέας Διαστήματος και Τεχνολογίας, Βιότοποι, Τομέας περιηγήσεων, Τομέας τεχνολογίας (MidenEna).
3) Νέος και πιο άμεσος τρόπος επικοινωνίας με τον κάθε Τομέα ξεχωριστά, μέσω διαδικτύου και μέσων κοινωνικής δικτύωσης (ιστολόγια, σελίδες Τομέων στο facebook).
4) Ολοκλήρωση του Παρατηρητηρίου ΕΟΕ στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, του πρώτου και μοναδικού, ερασιτεχνικού, σύγχρονου παρατηρητηρίου και σταθμού συλλογής μετεωρολογικών δεδομένων στην Ελλάδα.
5) Ολοκλήρωση κατασκευής νέων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων του Οργανισμού (νέο στούντιο για το web radio καθώς και για τις οπτικοακουστικές παραγωγές των Τομέων web tv και video του ΕΟΕ).

6) Ανανέωση των προγραμμάτων web radio και web tv.
7) Ολοκλήρωση του πολυαναμενόμενου τρίτου μέρους του επικού ντοκυμαντέρ του ΕΟΕ για το 2012, «21/12/2012 – ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ».
8) Κυκλοφορία του ανανεωμένου περιοδικού «ΝΕΜΕΣΙΣ» του ΕΟΕ και τέλος,
9) Διοργάνωση του Πρώτου Διαδικτυακού Μαραθωνίου ΕΟΕ, στις 20/12/2012 και ώρα 20:30. Η eoellas web tv θα διεξαγάγει έναν 4ώρο διαδικτυακό μαραθώνιο, στον οποίο θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε όλη την ιστορία των 4 χρόνων από την αρχή, την Πέμπτη 20/12 και ώρα 20:30. Η προβολή θα ξεκινήσει με το «21/12/2012 – Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ», θα συνεχίσει με το «21/12/2012 – ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ;» και θα τελειώσει με το τρίτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας «21/12/2012 – ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ» (η προβολή του θα αρχίσει στις 23:00 και θα τελειώσει μετά τις 00:00 21/12/2012). To ταξίδι τελειώνει… τελείωσέ το μαζί μας!Ο ΕΟΕ, ως πηγή έμπνευσης και δημιουργίας, είναι παρόν. Είμαστε δίπλα σου! Είμαστε μαζί! Δεν είσαι μόνος. Όποιος διψάει για την αλλαγή, όποιος επιθυμεί να ανακαλύψει και να εξελιχθεί ως άνθρωπος, όποιος επιθυμεί να βρει ουσία μέσα στον ανούσιο τρόπο της «σύγχρονης» ζωής, ξέρει ότι είναι σύντροφός μας πραγματικός. Εάν θέλεις να μας γνωρίσεις, εάν θέλεις να γίνεις ζωντανό κομμάτι μιας Ιδέας, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στα τηλέφωνα του Οργανισμού: 6940827501 και 2313022040 (απογευματινές ώρες). Τίποτα δεν έχει τελειώσει…Δεν σταματάμε πουθενά!
Έπεται και συνέχεια…
Υ.Γ. Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για την μέχρι τώρα στήριξη και συμπαράστασή σας. Να είστε όλοι καλά!
Υ.Γ 2. Και όλα αυτά, μονάχα με τις δικές μας δυνάμεις, με συνδρομές των μελών μας καθώς και με την δική σας οικονομική στήριξη, μέσω δωρεών. Χωρίς “περίεργους χορηγούς” και δίχως εμπορικές διαφημίσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: