Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Θα μας πάρουν και το βόδι?


Θα μας πάρουν και το βόδι?
Εμετικοί και τρισάθλιοι υπάνθρωποι, της νέας παγκόσμιας τάξης  ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που χέρι συνελληνα έριξε  ψήφο για να σας κάνει βουλευτές με αρώματα και μεταξωτές κορδέλες. 
Το ότι ήσασταν ήσαστε και θα είστε  πάντα τα δεκανίκια του παγκόσμιου  χρηματοπιστωτικού συστήματος  είναι κάτι που ορισμένοι αγνόησαν ίσως και εσκεμμένα . 
Σας έδωσαν τα σκήπτρα  να μονοπωλείτε με το φαρδύ σας λόγο επάνω στα έδρανα της Ελληνικής και κατά τα άλλα ιστορικής Βουλής , μονολογώντας σε μια πανσπερμία διαφορετικών απόψεων.  Είστε οι ίδιοι απλώς αλλάζετε  χρώματα με άλλες  λέτε ιδεολογίες που στο φινάλε τείνουν να είναι κουραστικά ίδιες και πάντα αντιλαϊκές. Μονόδρομος για εσάς η εξόντωση των αδύναμων Ελλήνων βρε χαφιεδοκοπριτες ,χωρίς να διστάσετε ούτε στιγμή.
 
Δεν ρωτήσατε ποτέ ελεεινοί  πως θα βρει να πληρώσει τα χαράτσια και τους αδίστακτους φόρους σας  ένας απολυόμενος πατέρας που έχει πίσω του μια οικογένεια.  Δεν ρωτήσατε ποτέ πως θα πληρώσει, αλλά το μόνο που σας νοιάζει είναι το πόσο  θα πληρώσει.  Ελεεινοί και απίστευτα τυχαίοι , εάν πιστεύετε ότι ο  Ελληνικός λαός είναι το θύμα για την εκκίνηση της παγκόσμιας κατάρρευσης τότε σας γέλασαν .
 Ο λαός αυτός είναι εκείνος μην ξεχνάτε που αντιστάθηκε σε δυνάμεις ολοκληρωτικά και απίστευτα ισχυρότερες από αυτόν, και στο φινάλε έβγαινε πάντα νικητής. Ο λαός αυτός είναι εκείνος που δίδαξε πολιτισμό , που σκόρπισε την γνώση σε κάθε γωνία αυτού του πλανήτη. Είσαστε  απειροελάχιστοι μπροστά στην σημασία της λέξεως  Ελλην. 
Είστε υποδεέστεροι του μηδενός και όμως έτυχε να πέσουμε στα βρομερά χέρια σας που με τις υπογραφές τους δολοφονούν καθημερινά κάποιον διπλανό μας που δεν μπορεί να βρει δύναμη για να κοιτάξει στα μάτια τα παιδιά του ,λέγοντας τα ότι σήμερα δεν θα φάνε γιατί εσείς αρχιλαμογια τον καταστρέψατε.
 Σας εύχομαι ολόψυχα τα  χειρότερα , σας εύχομαι παντοτινή ταπείνωση για να εξιλεωθούν εκείνες οι ψυχές που έφυγαν και εσείς ήσασταν οι ηθικοί αυτουργοί.
Μετά τιμής …Μαινας Θεοχάρης .Σεραφινο …ΕΛΛ-ΧΑ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: