Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012

Μπορεί να αλλάξουν όλα όσα γνωρίζαμε για την ιστορία του πλανήτη Γη;


Μπορεί να αλλάξουν όλα όσα γνωρίζαμε για την ιστορία του πλανήτη Γη;

Ένα βίντεο από το διάστημα και μια σειρά φωτογραφίες από τον Άρη, είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν την ιστορία όπως τη γνωρίζαμε! Αυτή τη φορά, θα προέρχονται από την ίδια τη NASA, που ως τώρα αρνείται σθεναρά τόσο την ύπαρξη εξωγήινης ζωής όσο και το ενδεχόμενο να προϋπήρχαν ανώτερης μορφής πολιτισμοί στο πλανητικό μας σύστημα!

Με ιδιαίτερη αγωνία αναμένεται τις τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου ένα βίντεο που τράβηξε ένας Αμερικανός ερασιτέχνης αστρονόμος και απεικονίζει ένα μεγάλων διαστάσεων ιπτάμενο αντικείμενο πολύ κοντά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS). Η NASA γνωρίζει την ύπαρξή του και φαίνεται να επιβεβαιώνει τη γνησιότητά του, καθώς η ίδια άφησε να διαρρεύσουν φωτογραφίες με το συγκεκριμένο UFO και μάλιστα στο δικό της website στο Ίντερνετ!
Και αυτή δεν είναι η μόνη αναμενόμενη αποκάλυψη… Ψίθυροι από τους κόλπους της NASA αναφέρουν ότι σύντομα θα υπάρξουν επίσημες δηλώσεις που θα επιβεβαιώνουν ότι η έρευνα του Curiosity στην επιφάνεια του Άρη αποκάλυψε ότι ο «Κόκκινος Πλανήτης» κατοικούνταν στο μακρινό παρελθόν από έναν εξαιρετικά ανεπτυγμένο πολιτισμό!
Οι σχετικές φωτογραφίες με απομεινάρια τεχνουργημάτων όπως αυτό το σχήμα που μοιάζει με πρόσωπο Φαραώ και ερειπωμένες κατασκευές που είδαν ως τώρα το φως της δημοσιότητας, λέγεται ότι θα δημοσιοποιηθούν πολύ πιο καθαρές και κοντινές. Πολύ κοντά στο αεροδρόμιο του Κολοράντο, μόλις 20 μίλια στην περιοχή Federal Heights, η κάμερα ενός πολίτη κατέγραψε δύο φορές μέσα σε μια εβδομάδα και μέρα- μεσημέρι ένα UFO να κινείται με ασύλληπτη ταχύτητα.
Ούτε ο Πύργος Ελέγχου στο αεροδρόμιο του Ντένβερ, ούτε η Διοίκηση Αεράμυνας της Βόρειας Αμερικής (NORAD) κατέγραψαν στα ραντάρ τους το άγνωστο αντικείμενο, που ειδικοί σε θέματα αεροπορίας απέκλεισαν να είναι πουλί, αεροπλάνο, ελικόπτερο ή κάτι που τέλος πάντων γνωρίζουμε…
Βρισκόμαστε, όπως όλα δείχνουν, στο κατώφλι αποκαλύψεων που μπορεί να αλλάξουν όλα όσα γνωρίζαμε για την ιστορία του πλανήτη Γη. Τι άλλαξε και από την «εποχή της συγκάλυψης» περνάμε στην «εποχή της αλήθειας»; Τίποτε περισσότερο από αυτό που συμβαίνει σε παγκόσμια κλίμακα: την ολοένα και αυξανόμενη, την ολοένα και πιο απροκάλυπτη παρουσία UFO σε όλο τον πλανήτη, που δείχνουν μια σαφή πρόθεση προσέγγισης!
Με ποιο τρόπο; Αυτό θα το δούμε όταν έρθει η ώρα… Ωστόσο, η NASA φαίνεται πως θέλει να προετοιμάσει την ανθρωπότητα για μια ενδεχόμενη «στενή επαφή τέταρτου τύπου».
ΠΗΓΗΜπορεί να αλλάξουν όλα όσα γνωρίζαμε για την ιστορία του πλανήτη Γη;

Δεν υπάρχουν σχόλια: