Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Ο λαμπρότερος κομήτης στην ανθρώπινη ιστορία, έρχεται


Ο λαμπρότερος κομήτης στην ανθρώπινη ιστορία, έρχεται

Έρχεται σύντομα και μπορεί να αλλάξει την τροχιά του Άρη. Ο κομήτης C/2012 S1 κατευθύνεται στην Γή και θα είναι λαμπρότερος από την Σελήνη το 2013. Ο κομήτης θα αλληλεπιδρά με κάθε πλανήτη που πλησιάζει, συμπεριλαμβανομένων του Ερμή, της Αφροδίτης και του Άρη. Δεν έχει ξαναϊδωθεί από τους ανθρώπους. Οα περάσει από τον Άρη στις 3 Οκτωβρίου 2013. Δες στο βίντεο.

Ο Άρης θα βρεθεί στο coma του κομήτη και θα αλλάξει σημαντικά η τροχιά του. 

‘Όταν περάσει η ατμόσφαιρα του Άρη θα έχει αλλάξει. Θα είναι 15 φορές λαμπρότερος από την Σελήνη. Θα απέχει 3,2 εκατομμύρια χιλιόμετρα από τον ήλιο στις 29 Νοεμβρίου του 2012. Θα μπορτούμε να δούμε τον κομήτη την ημέρα και για ΕΞΙ χρόνια. Είναι μεγαλύτερος από τον αμαρτωλό (σε άρθρο άλλη φορά το γιατί τον περιγράφω αμαρτωλό) κομήτη Hale Bopp C/1995 O1 του 1997.
Θα δούμε μεγάλη δραστηριότητα μεταξύ του πλανήτη και των πλανητών μεταξύ του 2013 και 2014. Θα ευθυγραμμιστεί ηλεκτρικά με τους πλανήτες στις 13 Ιανουαρίου 2013. Η Γή θα έχει ηλεκτρική επαφή μαζί του στις 15 Ιανουαρίου του 2013. Θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλους τυφώνες στην Γή. Έχουμε πολλά τηλεσκόπια στην Γή για να βλέπουμε τα αντικείμενα που κινούνται κοντά της, αλλά ελάχιστες η καθόλου πληροφορίες φθάνουν στο κοινό. Ένας αστεροειδής υποτίθεται ότι θα χτυπήσει την Γή την Ανταρκτική αλλά πλέον δεν υπάρχουν πληροφορίες. Αποσύρθηκαν από το ιντερνέτ μόλις δημοσιεύτηκε. Αυτό θα συμβεί πριν τα Χριστούγεννα του 2012. Το μαγνητικό πεδίο της Γής θα επηρεαστεί σοβαρά όταν ο κομήτης περάσει κοντά της. Τα βαρυτικά πεδία επιταχύνουν αυτά τα σώματα.
Η πραγματική επιστήμη φθάνει στο κοινό μετά από φιλτράρισμα. Οι «ηγέτες» του κόσμου μαθαίνουν την αλήθεια. Μόνον 4% των υπόλοιπων μαθαίνουν αυτά που «πρέπει» να ξέρουν σε συνάρτηση με τις ανάγκες που υπάρχουν και το θέμα της ασφαλείας. Ακόμη και το περιοδικό Scientific American δεν έχει τις σημαντικές πληροφορίες. Οι κυβερνήσεις κρατάνε τις πληροφορίες για τον εαυτό τους βάζοντας σε κίνδυνο τους υπηκόους τους. Εάν ο 800 μέτρων αστεροειδής κτυπήσει την Ανταρκτική θα προκαλέσει ένα γιγαντιαίο τσουνάμι.
Στο Puerto Rico έγινε την περασμένη εβδομάδα σεμινάριο σε όλους του πολίτες πώς να προετοιμαστούν ώστε να αποθηκεύσουν τρόφιμα και νερό για 5 ΧΡΟΝΙΑ!
Η ερώτηση είναι γιατί; Τι ξέρει το Puerto Rico που δεν ξέρει η υπόλοιπη ανθρωπότητα; Όταν εμφανίστηκε ο κομήτης Ελένιν έγινε πολύ φασαρία, αλλά δεν γίνεται καμία για τον κομήτη που αναφέρουμε. Αυτό δείχνει ότι οι «ηγέτες» έχουν μεγάλο πρόβλημα με αυτόν τον κομήτη που θα περάσει δύο φορές από την Γή κατά το ταξίδι του.  (Εξήγηση σχετικά με τις πρόσφατες θεάσεις περίεργων σκαφών Α’)
Όταν πλησιάσει τον ήλιο μπορεί να υποστεί αλλαγή της τροχιάς του.
Το διαστημικό εξερευνητικό πρόγραμμα της NASA έχει σταματήσει. Πλέον μόνον πλούσιοι ιδιώτες εργάζονται στα διαστημικά προγράμματα.
Έρχεται του χρόνου, τώρα βρίσκεται μεταξύ στον Δία και στον Κρόνο.
ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ 16 στην κλίμακα. Ο Ήλιος έχει 26 και ο Hale Bopp 1 !!!
Διαβάστε περισσότερα εδώ digitaljournal.com και εδώ Brightest-Comet-in-Human-History-Coming!

Δεν υπάρχουν σχόλια: