Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Πόσοι θα οδηγηθούν σήμερα ...στην ευθανασία;


Πόσοι θα οδηγηθούν σήμερα ...στην ευθανασία;


Το μνημείο των Sinti & Roma αποκαλύφθηκε χθες επίσημα στο Βερολίνο από την εμπνεύστρια της ελληνικής γενοκτονίας, καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ. Χρειάστηκε να περάσουν 67 χρόνια από τον τελευταίο μεγάλο πόλεμο για να ευαισθητοποιηθούν τα εγγόνια του Χίτλερ και να τοποθετήσουν μια
πλακέττα στον περίβολο του πρώην διοικητηρίου της Gestapo, εις μνήμην των 400.000 δολοφονηθέντων γερμανών τσιγγάνων από τους Ναζί.

Μνημεία για το Dachau, Oranienburg, Auschwitz, Theresienstadt και για τα άλλα κρεματόρια-μνημεία του λαμπρού γερμανικού πολιτισμού ... κοσμούν ήδη τον ίδιο χώρο.

67 χρόνια μετά τη σωτηρία της Ελλάδας από τους Γκεσταπίτες του Δ΄ Ράϊχ, το 2035, θα βρεθεί σίγουρα ο κατάλληλος χώρος στον ίδιο περίβολο .... για την τοποθέτηση του νέου μνημείου εις μνήμην των νεκρών του "κρεματορίου-Ελλάς". Τα κροκοδείλια δάκρυα, στην επίσημη τελετή των αποκαλυπτηρίων, θα χυθούν σίγουρα από κάποια εγγονή της Άνγκελα Μέρκελ....

Τις επόμενες ώρες, σήμερα, θα "αυτοκτονηθεί" κάποιος συμπατριώτης μας ή θα κλείσει τα μάτια του κάποιος άλλος που του αρνήθηκαν τα φάρμακά του ή θα λιποθυμήσει από την πείνα κάποιο Ελληνόπουλο. Το γερμανικό πρόγραμμα ευθανασίας είναι σε πλήρη ανάπτυξη και εφαρμογή στη χώρα μας. Τιμή και δόξα στον Αντώνη, τον Μπένι, τον Αλέξη, τον Φώτη, την Αλέκα, τον Πάνο, το Νικολάκη και τα άλλα παιδιά της παρέας που γυρίζουν από σπίτι σε σπίτι και φροντίζουν με θέρμη και καρδιά τους αναξιοπαθούντες Έλληνες. Υποκλινόμαστε μπροστά στην ευσπλαχανία και στη χριστιανική αλληλεγγύη των πλουσίων και των εχόντων της ελληνικής κοινωνίας που το αποδεικνύουν καθημερινά με την πλουσιοπάροχη βοήθειά τους προς τον εξαθλιωμένο συμπολίτη τους. Είμαστε συγκινημένοι και υπερήφανοι για τον ηρωϊσμό και το θάρρος των ενστόλων και των μαχίμων Ελλήνων δημοσίων λειτουργών, που υπερασπίζονται με αυταπάρνηση το Ελληνικό Σύνταγμα, την εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία μας και τιμούν τον όρκο τους προς την πατρίδα.

Έχουμε την τύχη να ζούμε σε μια χώρα "αγνών, τιμίων και εναρέτων Χριστιανών". Η κρίση της "τρίτης παρουσίας" έρχεται.... και θα τους τιμήσει. Η στρατιά των " βοηθηθέντων Ελλήνων" θα τους πάρει όλους στους ώμους της και θα τους σηκώσει ψηλά, πολύ ψηλά.!!!

Σε αυτή τη ζωή, όλα εδώ μένουν .... Ο Θεός ο Ίδιος δεν θα μπορέσει να αλλάξει τους κανόνες Του.

Ενωθείτε, οργανωθείτε, τσακίστε τους!


Νέα Φιλική Εταιρεία


Επικοινωνία: nfeteria@gmail.com / nfilikos@web.de
25009 Kαμαρες/Αιγίου, ΤΘ Καμάρες Τηλ.: 69 45840 577
(από 29.10.2012)
11472 Αθήναι/Κουκάκι, Δημητρακοπούλου 37, Τηλ.: 210 922 4149

Δεν υπάρχουν σχόλια: