Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ: το συναίσθημα της ανακάλυψης ….

 ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ: το συναίσθημα της ανακάλυψης ….
Οπτική επαφή 1η
Καλοκαίρι του 1985.. μικρούλης και αδαής καθισμένος στο μικρό μου καρεκλάκι  τρώω το απογευματινό μου. Η  λατρεμένη γιαγιά μου με την μπουκιά στο χέρι να σημαδεύει το στόμα μου μα εγώ να αποκλίνω συνεχώς διότι στον ορίζοντα συμβαίνει κάτι παράξενο για τα μέχρι τότε δεδομένα. Ένα αεροπλάνο της γραμμής άφηνε πίσω του μια τεράστια ουρά από καυσαέρια. Τεράστια από την μια άκρη του ορίζοντα ισα  με την άλλη. Γιαγιά τι είναι αυτό αναρωτήθηκα? Τίποτα γιε μου ((αυτά τα αεροπλάνα μελετούν  τον καιρό)). Μα κάτι μέσα στο παιδικό μου  μυαλό έμοιαζε παράταιρο ,παράξενο. Καλά γιαγιά πως δηλαδή βλέπει τον καιρό? Και τότε ήρθε η απάντηση ((είναι για τον καιρό σου είπα τρώγε!!!!)).  Οξύμωρο και καθόλου λογικό. Εκείνη την εικόνα της αερογραμμής την έχω cart postal ακόμη . Την βλέπω μπροστά μου . Κάτι με ώθησε μεταγενέστερα και συνεχώς ψαχούλευα τον ουρανό .. Υπήρχαν ευρήματα χημικών αεροψεκασμών ανά τακτά χρονικά διαστήματα ,μα όταν ρωτούσα και ύψωνα το χέρι στον ουρανό  με κοιτούσαν με περιφρόνηση και με μια απάθεια του στυλ ((κάναμε και ένα παιδί ολίγων τι  jazz)). Κάποιες φορές αισθανόμουν πολύ άβολα και μειονεκτικά καθώς  τα παιδιά της ηλικίας μου επίσης χλεύαζαν τον έντονο τρόπο  με τον οποίο αντιμετώπιζα το θέμα. Και ο καιρός περνούσε κυλούσε ,ώσπου….. κάποια στιγμή μηχανικά το γεγονός αυτό έγινε βίωμα ,συνήθεια  και κάπως έτσι αποφάσισα υποσυνείδητα να δεχτώ ότι κάποιοι όντως μελετούν  τον καιρό με χημικές ουρές αεροσκαφών ((((χα,χα,χα,χα,χα,χα))) …κάπου μέσα μου όμως επικρατούσε  το αδιαχώρητο από εκείνες τις σκέψεις που μου φώναζαν  ψάξε  κάτι δεν είναι σωστό..
Οπτική επαφή 2η
 Άνοιξη του 2000..Ταξιδι στο Βόλο. Εγώ και η σύζυγος   μου πήγαμε να περάσουμε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο  με τα ξαδέλφια που έχουμε εκεί. Και ναι ήταν υπέροχο. Το μεσημέρι του Σαββάτου ο ξάδελφος με πήρε με την μηχανή του και ανεβήκαμε στον λόφο της Γοριτσας ((http://okloios.blogspot.gr/2012/04/to.html)) όπου εκεί έγινε εκείνο που κατάσαρκα περίμενα. Ήταν περίπου 13:00  το μεσημέρι και αφού η περιήγηση στο δελφικό (()+()) του λόφου είχε τελειώσει ,ανεβήκαμε επάνω στο ξωκλήσι για να αγναντέψουμε την θέα του υπέροχου Παγασητικού κόλπου. Καθίσαμε λοιπόν σε ένα παγκάκι στο χείλος του βράχου και ακριβώς απέναντι μας ζωγράφιζαν τον ουρανό δυο αεροσκάφη με χημικές ουρές . Η αντίδραση μου ήταν αστραπιαία . Ψηλέ!!! Κοίτα εκεί . Εκείνος γέλασε .Τι βλέπεις με ρώτησε? Και ξανά το γαϊτανάκι της ηττοπάθειας και του απόλυτου blackout. Είναι χημικοί αεροψεκασμοί Χάρη.. Τα μάτια μου γούρλωσαν και το βλέμμα μου άλλαζε μια σε εκείνον και μια στα βρωμερά πλάσματα που υπήρχαν μέσα σε εκείνες τις κακόβουλες ιπτάμενες ψεκαστρες  .Το πρώτο άκουσμα για εκείνα που θα ακλουθούσαν ήταν συνταρακτικό. Ψηλέ με δουλεύεις ε? Ναι σου λέω είναι χημικοί αεροψεκασμοί ο λεγόμενος ψυχοτρονικός πόλεμος (( μαιμουδοποιηση)).Έμεινα με το στόμα ανοιχτό καθώς μέσα σε λίγα λεπτά άκουγα για πράγματα τα οποία αγνοούσα ((haarp system ,τεχνητή υπερθέρμανση του πλανήτη , illuminati και όλα τα συναφή)). Εκείνη την στιγμή γέμισα μέσα μου αυτοπεποίθηση  για έρευνα μα  και οργή συνάμα για εκείνα τα ερπετοειδή  ανθρωπόμορφα υπολείμματα που ραντίζουν τις ζωές αθώων ανθρώπων. Εκείνη η συνάντηση ήταν για εμένα το κλειδί που άνοιξε την κερκοπορτα του φόβου της ειρωνείας και του απόλυτου εξευτελισμού..κάτι που είμαι σίγουρος έχετε βιώσει και πολλοί από εσάς . Εκείνη η  εξιστόρηση των θεμάτων που προανέφερα συνεχίστηκε και αργότερα στο σπίτι του ξάδελφου με ανάγνωση κειμένων και Φώτο από χημικούς αεροψεκασμούς (NanoBots, Γεωμηχανική, Μαζικά Μέσα Κατευθύνσεως,)και πόσα άλλα..Ο εγκέφαλος μου ήταν έτοιμος να κρασαρει κατά την νεοελληνική, από όλα εκείνα τα απόκοσμα που διάβαζα και συνάμα μου εξηγούσε . Ένοιωσα ότι άνοιξε μπροστά μου μια πόρτα και πέρασα σε έναν άλλο κόσμο .Επιτέλους είχα βγει από το matrix και στα πρώτα μου βήματα κοιτούσα με άλλα μάτια  τα προαναφερθέντα ,με τα μάτια της ψυχής μου.
Έρευνα

Στις έρευνες που έχουν γίνει πάνω σε αυτές τις δολοφονικές ενέργειες των παγκοσμιοποιήτων έχει αποδειχτεί περίτρανα ότι ένα μεγάλο  μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού δέχεται πυρά δια της ατμόσφαιρας επιφέροντας  την καταστροφή του ανθρώπινου  ανοσοποιητικού συστήματος με αποτέλεσμα τον αργό θάνατο..Εξάλλου τα λαμογια της παγκοσμιοποίησης αρέσκονται στο σλόγκαν όσο λιγότεροι τόσο καλύτεροι. Με πρόσχημα την υπερθέρμανση του πλανήτη τούτοι οι ολίγοι και άμυαλοι ψεκάζουν με αλουμίνιο και βάριο τους πληθυσμούς  ,ουσίες άκρως τοξικές οι οποίες αποτελούν άμεσο κίνδυνο για την υγεία ενός ατόμου. Σε αναλύσεις που έχουν γίνει από επιστήμονες οι οποίοι δεν ανήκουν στο σύστημα έχουν δείξει ότι σε περιοχές πυκνοκατοικημένες

το βάριο και το αλουμίνιο υπάρχουν σε υψηλή επίπεδα . Οι επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία είναι συσωρευτικές, οι συνέπειες επέρχονται με τον καιρό, με την σταδιακή αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού μας συστήματος, αλλά εξίσου καταστροφικές και για ολόκληρο το περιβάλλον αφού αυτά τα δηλητήρια επικαλύπτουν όλη την επιφάνεια της γης και  την μολύνουν εισχωρώντας και στον υδροφόρο ορίζοντα. Εξίσου παράξενο είναι το γεγονός ότι μας προστατεύουν (υποτίθεται) από την υπερθέρμανση του πλανήτη ενώ τα λαμογια ψεκάζουν και 03:00 τα χαραματα.((http://www.youtube.com/watch?v=EVeFysTN3Mo&feature=player_embedded)) . Πολλοί μετεωρολόγοι έχουν αποκαλύψει μυστικές πτυχές του πειράματος μα  δυστυχώς για εκείνους όχι μόνο έχουν χάσει την δουλειά τους αλλά τους παρουσιάζουν ως  τρελούς((σας θυμίζει κάτι?)). Το χαρακτηριστικό γνώρισμα ενός χημικού αεροψεκασμού είναι η λεύκανση του ουρανού (το χρώμα του γάλακτος ) . Το πέπλο αυτό λειτουργεί σαν ομπρελά ((υποτίθεται πάντα)) για να εμποδίσει τις ακτίνες του ηλίου να υπερθερμάνουν την επιφάνεια της γης . Μπούρδες . Στην πραγματικότητα είναι τόνοι από αλουμίνιο και βάριο ,κάποιοι αναφέρουν και την ουσία (στρόντιο) άκρως ραδιενεργή ουσία σε μορφή νέφους το οποίο κατακάθεται ανά στρώμα στην επιφάνεια του πλανήτη..Καθώς οι αεροψεκασμοί γίνονται εντονότεροι συνήθως τον μήνα Σεπτέμβριο πληθαίνουν καθημερινά οι καταγγελίες για έντονους πονοκεφάλους ασάφεια σκέψης θολούρα στα μάτια και κάποια συμπτώματα που δυστυχώς σας πανικοβάλουν γιατί  είναι πρωτόγνωρα . Σύμφωνα πάλι με κάποιες πληροφορίες  από τον ουρανό και μετά από έντονους ψεκασμούς έπεσαν ιστοί ανθρώπινης κατασκευής (νανοτεχνολογιας) οι λεγόμενοι Morgellons. Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι το 1982 κατατέθηκε μια πατέντα για τεχνητή βροχόπτωση με την χρήση DMSO. Το DMSO (υποπροϊόν θαλάσσιας άλγης) είναι ένας φορέας που…. όποια ουσία την ακολουθεί, μπαίνει στο ανθρώπινο κύτταρο.

Αυτός είναι ο λόγος που μερικοί ασθενείς  έχουν μέρη εντόμων στο σώμα τους. Όταν ένα έντομο δαγκώσει η ακόμη να προσγειωθεί μόνον σε κάποιον που έχει έρθει σε επαφή με το DMSO, τότε κάποιο από το DNA του εντόμου θα μπει στην κυτταρική δομή και θα μεταλλαχτεί.(SPIDERMAN????). Δυστυχώς  κάποιοι επιστήμονες μυωπικοί ασκούν κριτική σε εκείνους που υποστηρίζουν αυτά τα γεγονότα κατά τα άλλα δολοφονικά και όπως πάντα τους χρίζουν  γραφικούς . Δεν υπάρχει επίσημος χαρακτηρισμός της ασθένειας και όποιος αναφερθεί  σε αυτήν είναι απλώς ένας ακόμη τρελός στην ουρά . Κάποιοι γιατροί που νοσούν από την ασθένεια κάνουν μόνοι τους ανεξάρτητα πειράματα με εξειδικευμένα μικροσκόπια προσπαθώντας να βγάλουν κάποια άκρη όμως τα αποτελέσματα των πειραμάτων τους αγγίζουν τα όρια της επιστημονικής φαντασίας. Οι ίνες της ασθένειας μοιάζουν να έχουν νοημοσύνη και να ανταποκρίνονται  σε κάποια ερεθίσματα, αυτόαναπαράγονται μέσα στο ανθρώπινο σώμα βάση μιας γενετικής κωδικοποίησης που έχουν μέσα τους ενσωματωμένη. Ένα από τα πολλά είδη των εν λόγο ινών η ((μπλε)) ελέγχεται από ασύρματα δίκτυα βαθμωτων πεδίων και στην κεφαλη  της υπάρχει μικροκαμερα υψίστης τεχνολογίας . Χαμογελάστε και μην περιμένετε να σας τσιπαρουν το έχουν κάνει ήδη μέσω της αναπνοής σας αλλά και του σώματος σας . Την ονομασία η ασθένεια την πήρε από την βιολόγο  Mary Leitao όπου ο γιος της εν λόγο κυρίας ανέπτυξε ξαφνικά κάτω από τα χείλη μια ανοιχτή πληγή μέσα από την οποία λίγο αργότερα έβγαιναν κόκκινες ,μπλε, μαύρες και λευκές ίνες . Πάνω από 8 γιατροί που εξέτασαν το παιδί δεν μπόρεσαν να διαγνώσουν κάποια από τις γνωστές στο ευρύ ιατρικό κοινό ασθένειες αδυνατώντας   να δώσουν  χείρα βοηθείας. Η βιολόγος ανακάλυψε μετά από εκτενή έρευνα ότι χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο νοσούν από αυτήν την ασθένεια φάντασμα. Η ασθένεια Morgellons επιφέρει έντονη δερματική φαγούρα και την αίσθηση ότι στο σώμα τους ασθενή περπατούν ζωύφια.

Δείτε ένα σχετικό video http://www.youtube.com/watch?v=FFeHIXGT0To
Επίσης το χυδαίο και αποτρόπαιο βιολογικό αυτό όπλο των χημικών αεροψεκασμών ακούγεται  ότι χρησιμεύει  και στην δημιουργία καιρικών φαινομένων όπως και σε διάφορες περιπτώσεις σεισμικών δραστηριοτήτων. Ναι είναι παράξενο το πώς μπορεί να έχει άμεση σχέση  το HAARP με τους αεροψεκασμούς  όμως αν ψάξουμε σε βάθος κάποιες περιπτώσεις θα ανακαλύψουμε ότι η αλληλουχία των γεγονότων συνδέει τα δυο αυτά καταστροφικά όπλα. Οι ουσίες των χημικών αεροψεκασμών είναι ενώσεις βαρέων μετάλλων και τα νέφη που δημιουργούν παρουσιάζουν στρώματα ηλεκτρικά φορτισμένα τα οποία δημιουργούν  ηλεκτρική αγωγιμότητα . Σε αυτό λοιπόν το ηλεκτρικό σώμα στέλνεται ενέργεια ,προερχόμενη από τις κεραίες του HAARP και έτσι δημιουργούνται  μεταβαλλόμενα ρεύματα ιονοσφαιρικου τύπου. Το μικροκύμα αυτό διοχετεύεται σε κάθε κατεύθυνση και φυσικά προς την επιφάνεια της γης . Αν κάποιοι  επιθυμούν σεισμό στέλνουν αυτό το μικροκύματα σε κάποιο ενεργό σεισμικό ρήγμα και η σούπα είναι έτοιμη . Έτσι λοιπόν μιλάμε πλέον για ένα υπεροπλο  του οποίου η δύναμη ίσως να μην είναι εξολοκλήρου και δια της έρευνας προκαθορισμένη ,και ίσως  μιλάμε για μια τεχνητή ανθρώπινη ανακάλυψη που δεν προέρχεται από αυτόν  τον πλανήτη. Είναι τεχνολογικά απίθανο βάση δεδομένων και στατιστικών η  μέχρι σήμερα ανθρώπινη τεχνολογική  γνώση   να έχει κατασκευάσει κάτι τέτοιο. Αυτό όμως είναι ένα άλλο κεφάλαιο που επίσης αξίζει  έρευνα .
Είναι το όπλο όπου επίσης είναι υπεύθυνο για πολες καταστροφικές πλημύρες και απότομες αλλαγές της θερμοκρασίας ..Πειράματα επί πειραμάτων .Απίστευτες μεταπτώσεις της θερμοκρασίας παρατηρούνται σε πολλά σημεία του πλανήτη ,όπου σε λίγες μόνο ώρες η θερμοκρασία πέφτει η ανεβαίνει 20-25 βαθμούς κελσίου . Βρισκόμαστε λοιπόν σε έναν πόλεμο που μαίνεται εδώ και πολύ καιρό . Έναν πόλεμο που είναι μυστικός καθώς  αυτή η τεχνολογία  μπορεί να γίνει  ορατή μόνο στον ουρανό μας  ,που από καταγάλανος μέσα σε λίγες ώρες γαλακτωνει και μετά από δυο η τρεις ημέρες χαλά ο καιρός με τα αποτελέσματα που οι περισσότεροι από εσάς ήδη γνωρίζεται. Χημική βροχόπτωση.

Συμπέρασμα

Το συμπέρασμα από αυτήν την αποτρόπαια διαδικασία εξόντωσης  του  ανθρώπινου πληθυσμού  και καταπάτησης των  δικαιωμάτων του καθένα από εμάς για μια καθαρή ατμόσφαιρα ,και για ένα αύριο καλύτερο για τους απογόνους  μας είναι ότι πρέπει να αντιταχτούμε σε αυτήν την λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης .Να ορθώσουμε το ανάστημα στο σάπιο σύστημα και σε εκείνους που θεριεύουν λόγο της δίκης μας ανυπαρξίας σε καιρεα προβλήματα που ταλαιπωρούν ολοένα και περισσότερο την δική μας καθημερινότητα. Και δεν είναι προβλήματα που λόγο κινδυνολογίας και συνομοσιολογιας  ανακάλυψαν κάποιοι αδαείς , αλλά ζωντανά παραδείγματα που περνούν μπροστά από τον κάθε ένα μας  μα  δεν τα δίνουμε σημασία. Ο Ιησούς  Χριστός είπε ((πίστευε και μη   ,  ερεύνα)). Ερεύνα και να είσαι σίγουρος ότι θα ανακαλύψεις εκείνα που σε κρατούν υπόδουλο στα δεσμά της  παγκόσμιας τρομοκρατίας -τρομολαγνιας . Κανείς δεν είναι εξυπνότερος από τους άλλους.  Όλοι μαζί πρέπει να ενωθούμε και με μικρά βήματα να σώσουμε το μέλλον των παιδιών μας.  Κάποια στιγμή  πίστεψα  πως όλα αυτά είναι αστείες καταστάσεις  που είχα εντρυφήσει στο μυαλό μου χωρίς λόγο. Πίστευα ότι ανούσια κοιτούσα τον ουρανό και μελαγχολούσα.  Όμως ερευνώντας  κατάλαβα ότι πίσω από την κουρτίνα κρύβονται τέρατα ανθρωπόμορφα που για κάποιον ιδιαίτερο λόγο που δυστυχώς θα αργήσουμε να κατανοήσουμε πλήρως ,θέλουν το κακό του ανθρώπινου γένους . Υπάρχουν οι επικυρίαρχοι του σκότους ,ναι καλά διαβάζεις (((του σκότους))) .Πλάσματα υπόδουλα μα συνάμα  παμπόνηρα και μοχθηρά που την ψύχη  τους χάρισμα την έχουν κάνει στον μαμωνά και στην απληστία . Το αποτέλεσμα αυτής της κακογουστιάς και του παλιμπαιδισμού (εγώ είμαι ο δυνατός , εγώ σε ελέγχω) δεν μπορεί να το φανταστεί ένας απλός κοινός ανθρώπινος  νους ,διότι ο δόλος που διακατέχει αυτές τις πλανεμένες μαριονέτες του συστήματος  χρήζει ψυχιατρικής ανάλυσης και χορήγησης βαρέων φαρμάκων για την ίσως  πιθανή ίαση τους . Λυπάμαι που ανάμεσα σε απλούς κοινούς θνητούς υπάρχουν κάποια όντα που χαριεντίζονται στην μοναξιά τους ,νομίζοντας ότι πράττουν το σωστό για τα αφεντικά που προσκυνούν . Σύντομα αδελφοί μου η αλήθεια που ο ένας και μοναδικός θεός επέλεξε πριν καν από την δημιουργία μας θα ανατείλει σαν τον πρωινό ήλιο και θα ζεστάνει τις καρδιές όλων εκείνων που σθεναρά στέκονται αρωγοί στο ξεμπρόστιασμα της Παγκόσμιας τάξης πραγμάτων .    Σύντομα  ……………
Μετά τιμής Μαινας Θεοχάρης   ΣΕΡΑΦΙΝΟ  ΕΛΛ-ΧΑ…….

Δεν υπάρχουν σχόλια: